-
آقا با اجازتون عکسایی که گذاشتید به دو دلیل عمرا توسط n73 گرفته نشده:(من عکساتو ندیدم ولی)
اولا حجمش 950 کیلو بود در حالی که n73 نهایتش (image quality_max)می شه 800 کیلو بایت
دوم اینکه وقتی با n73 عکس می گیری اسم عکس رو شماره می زنه مثلا:26012007103 و فکرم نکنم که شما حوصله داشته باشی وقتی می خوای اپلود کنی اسمش رو تغییر بدی
طی چند روز آینده می خوام عکس با هر دو گوشی بگیرم و اپلود کنم.منتظر باشید
-
مقایسه dpi دوربین گوشیهای N73 و K800 ...
لطفا به این دو عکس دقت کنید :
-
نقل قول:
آقا با اجازتون عکسایی که گذاشتید به دو دلیل عمرا توسط n73 گرفته نشده:(من عکساتو ندیدم ولی)
اولا حجمش 950 کیلو بود در حالی که n73 نهایتش (image quality_max)می شه 800 کیلو بایت
دوم اینکه وقتی با n73 عکس می گیری اسم عکس رو شماره می زنه مثلا:26012007103 و فکرم نکنم که شما حوصله داشته باشی وقتی می خوای اپلود کنی اسمش رو تغییر بدی
جناب بی دلیل به دوستمون تهمت نزن ;) کی گفته عکسای ان73 از 800 کیلو بایت بیشتر نیست؟ من خودم عکس دارم که 1.1 مگا هم شده البته تو فضای بیرون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزودی چندتا عکس میزارم دهنتون باز بمونه
چندروز نبودیم باز این کا800 دارا دور برداشتن
(( شوخی بید ))
-
نقل قول:
شما مثل اینکه اطلاعاتت در مورد گوشی n73 در حد نزدیک به صفره ... در مورد دلیل اولت باهات موافقم که n73 با اینکه عکسهاش کیفیت عالی دارن ولی حجمشون عاقلانه س مثلا گوشی دوست من که n80 عکسهاش به مراتب بی کیفیت تر از n73 ولی حجمشون بالایه یک مگابایته همین k800 هم عکسهاش حجیمه بدون دلیل ... ولی n73 حداکثر دیگه یک مگابایت بشه ولی کیفیتش فوق العادس ...
کی گفته نهایتش میشه 800 ؟ مگه شما تعیین میکنی حجمش رو ؟ من عکسی گرفتم با همین n73 که حجمش 1.02 مگابایت بود پس دلیل اولت که هیچی پر ...
دلیل دومت رو میزارم به حساب آماتور بودنت و یه چیز جدید هم یاد بگیر اینجا
کاور دوربین رو باز کن بعد برو تو قسمت setting و بعد برو تو قسمت default image name و بزارش رو حالت text و کلمه پیش فرضش image که میتونی تغییرش بدی و هر چی بزاری و هر عکسی که میگیره یه دونه بهش اضافه میکنه مثلا image066 یا image067 و...
با این چیزهایی که گفتی از الان حدس میزنم چجوری میخوای عکس بگیری ....
-
خوب اون تفاوت dpi که گفتم اینجا تو این عکس خودش رو نشون میده ... یکی از دوستان با k800 همچین عکسی بگیره ببینم اونم مثل n73 جزئیات رو ثبت میکنه ... ( به تار عنکبوت دقت کنید)
اینم یه عکس تو اتاق با نور کم تنظیمات اتوماتیک ... ( از ساعت گرفتم که دیگه کسی نیاد اینجا بگه روز بوده )
اینم دیگه کلوز آپ رو ترکونده ... هوا ابری تنظیمات رو حالت close up :
متاسفانه من اینجا گل و طبیعت این چیزا دم دستم نیست که عکسای خوشگل بگیرم هوای شمال هم که ابریه اگه آفتاب شد میرم پارک جنگلی نزدیک خونمون اونجا سوژه زیاده ...
-
نقل قول:
شما مثل اینکه اطلاعاتت در مورد گوشی n73 در حد نزدیک به صفره ... در مورد دلیل اولت باهات موافقم که n73 با اینکه عکسهاش کیفیت عالی دارن ولی حجمشون عاقلانه س مثلا گوشی دوست من که n80 عکسهاش به مراتب بی کیفیت تر از n73 ولی حجمشون بالایه یک مگابایته همین k800 هم عکسهاش حجیمه بدون دلیل ... ولی n73 حداکثر دیگه یک مگابایت بشه ولی کیفیتش فوق العادس ...
کی گفته نهایتش میشه 800 ؟ مگه شما تعیین میکنی حجمش رو ؟ من عکسی گرفتم با همین n73 که حجمش 1.02 مگابایت بود پس دلیل اولت که هیچی پر ...
کاور دوربین رو باز کن بعد برو تو قسمت setting و بعد برو تو قسمت default image name و بزارش رو حالت text و کلمه پیش فرضش image که میتونی تغییرش بدی و هر چی بزاری و هر عکسی که میگیره یه دونه بهش اضافه میکنه مثلا image066 یا image067 و...
اقای حزب اللهی واقعا که حرفه ای هستی .یعنی در این حد که بتونی اسم عکس رو تغییر بدی(وای ...بابا حقتو خوردنا)
اولا گفتم که من n73 ندارم دوستم داره.طبیعیه که از این امکاناتش با خبر نباشم (k800 این رو نداره)و ربطی هم به اماتور بودن نداره دوم اینکه k800 نهایتش می شه 900 کیلو بایت و در برابر کیفیتش اصلا حجیم نیستش.حالا عکس که گذاشتم توش موندی می فهمی.
ولی شما واقعا حرفه ای هستی.من که حسودیم شد
-
نقل قول:
ولی شما واقعا حرفه ای هستی.من که حسودیم شد
خداییش بیاید قضاوت کنید من گفتم حرفه ای هستم ؟ نه شما بگید من چنین چیزی گفتم ؟
نقل قول:
اولا گفتم که من n73 ندارم دوستم داره.طبیعیه که از این امکاناتش با خبر نباشم (k800 این رو نداره)و ربطی هم به اماتور بودن نداره
فدات بشم سعی کنی همیشه در مورد چیزی که در موردش اطلاعی نداری نظری ندی و یا اگه خیلی این درخواست سختیه حداقل سعی کن دیگران رو براساس چیزی که نمیدونی زیر سوال نبری...
نقل قول:
دوم اینکه k800 نهایتش می شه 900 کیلو بایت
من دیوونه این نهایتتم... یعنی دیگه آخرشه ...
نقل قول:
حالا عکس که گذاشتم توش موندی می فهمی.
خوب بی خیال عکس بزار ببینم ولی تورو خدا تو دیگه نرو از مورچه و دست و گلهای رنگارنگ عکس نگیر ...
-
نقل قول:
خوب بی خیال عکس بزار ببینم ولی تورو خدا تو دیگه نرو از مورچه و دست و گلهای رنگارنگ عکس نگیر ...
باید هم عکسهای منو مسخره کنی، چون با اینکه آماتوری عکس گرفتم، توش موندین. نه پس بیاد از تار عنکبوت عکس بگیره؟:blink:
-
نقل قول:
حرفهای دوستمون شدیدا تایید میشه
-
خب لبنان جان تواضع داری حتما.یعنی نمی تونم تعریف هم بدم.این قدر بدبین شدین به k800 ها
باشه بابا من معذرت می خوام ولی...
خب حالا نهایتش(چون دیوونش هستی گفتم) من عکسامو می زارم ولی می دونم که قانع نمی شید
ولی حرفه ای هستی