يه بار ديگه چيزيو که نوشتي بخون ميفهمي کي تعصبي!
Printable View
يه بار ديگه چيزيو که نوشتي بخون ميفهمي کي تعصبي!
بیا اینم عکس ببینم دیگه چی میگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر d600 بهترین است پس چرا یه ذره از n70 ضعیف تر است ;)نقل قول:
n70 یکی از ضعیف ترین دوربین ها رو داره من خودم مقایسه کردم خواستم لینک مقایسه رو هم بذارم ولی دوستان
گفتن خودمون میدونیم n70 ضعیف است البته با d600 کار نکردم ولی این جور که میگید یه ذره از n70 ضعیف تر است
پس حرفی برای گفتن ندارد بهترین دوربین ها :
w810
با اختلاف کمی n90
.
.
.
.
.
.
n70
با اختلاف بسیار کمی d600
دوست عزیز شما کلاس چندم هستید : علکی . یزره :biggrin:
امید وارم این تاپیک مثل اون یکی ویران نشه:)
من که تو این عکسها هیچ برتری ندیدم. مثلا اگه یکی با یه دوربین از یه منظره معمولی عکس بگیره و یکی با یه دوربین ضعیفتر از یه گل سرخ عکس بگیره ... شما میای میگی دومی بهتره چون گلش سرخه ؟ الان فعلا v3x دستم نیست فردا پس فردا میاد یه عکس میگیرم به همتون ثابت میشه...
دوست عزیز حرفت درسته
منم n90 ندارم تا به همه ثابت کنم.
دلیل رای های زیاد w810 و k750 اینه که زیاد بین مردم هست. ولی ان90 خیلی کم هست.
من دبلیو 810 رو قبول دارم ولی 750 رو 2 ریال هم قبولش ندارم معلومه همه روی این گوشی تعصبی رای دادن چون گوشیه خودشونه . ان 90 هم خوبه ولی اینجور که معلومه کا 750 بهتر میگیره >>>> عمراااااااااااااااااااااا بهتر بگیره .
دی 600 هم گفتم دی بعضی شرایط ضعیف تره یعنی 2 تا عکس با هر کدوم گرفتم در یکی ان 70 بهتر بود و در یکی هم دی 600 خوب گرفته بود ولی برای کا 750 و دبلیو 700 همه ی عکسهای دی 600 خوب افتاده بود
بچه ها یه چیر عیب که دارم شاخ در میارم : دبلیو 700 با اتوفوکاس کی دیده ؟؟؟؟ همسایومون داره !!!! خودش هم اصلا نمیدونه چی هست !!!! یعنی وقتی دکمه ی عکاسی رو فشار میدی مثل کا 750 یه کادر شبز ظاهر میشه و بعد لنز رو عقب و جلو میبره و برای عکس برداری حاضر میکنه !!!! ولی دبلیو 700 اون یکی همسایمون دکمه رو فشار میدی عکس میگیره .
اون یکی که اتو فوکاس داره عکسهاش توی کامپیوتر با camera model دبلیو 800 سیو میکنه ؟؟ پرسیدم گفتم فلش دبلیو 800 روشه ؟؟؟ درسته همچسن چیزی داریم ؟؟؟؟
مطمئنی w700 با اوتو فوکوس!!!!!!!نقل قول:
w800 نیست؟
نه به خدا دبلیو 700 بود . خیلی خیلی عجبیه انشا الله اگه شد میخوام ازش فیلم بگیرم تا باورتون بشه . دبلیو 800 که قیافش تابلو
دوست من شاید میخاد مسخرت کنه آخه شنیدم قاب w700 با w800 قابل تعویض استنقل قول:
راست-ستاره-چپ-چپ-ستاره-چپ-ستاره
اگر رمز بالا رو بزنی مشخصات کلی گوشی رو میاره برو تو گزینه اول و بعد یه پنجره باز میشه ازدوباره بزن گزینه اول
مدل گوشی رو میگه