Cracki عزیز
جواب تست دقیقا همون چیزی که شما نشون دادی دمت گرم
Printable View
Cracki عزیز
جواب تست دقیقا همون چیزی که شما نشون دادی دمت گرم
دوست خوبم سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
كاسپرسكي هم يك آنتي ويروس عالي و حرفه اي است كه من خودم تا يك ماه پيش ازش استفاده مي كردم. البته الان اينقدر بازار آنتي ويروس ها داغه و شركت هاي سازنده اونها سعي مي كنند كه هر روز بهتر از ديروز باشند و نقاط ضعفشون رو بپوشونند كه نمي شه گفت اين آنتي ويروس با اختلاف فاحش از بقيه بهتره. من در مورد Nod32 هم كه مي گم به نظر من در حال حاضر بهترين هست نمي تونم اينطور نظر بدم كه خيلي از ديگران سرتر هست. همشون با اختلاف نزديك در كنار يكديگر هستند. البته منظورم از همهشون اين نيست كه هر آنتي ويروسي ! بلكه همين چند آنتي ويروس مثل Nod32 - كاسپرسكي - بيت دفندر و يكي دوتاي ديگه. البته نورتون هم اگه مشكل رم نداشت خيلي خوب بود.
البته در حال حاضر يك مشكلي كه براي نسخه پروفشنال كاسپرسكي هست اينه كه ليسنس كي هاشو بلاك كرده و بايد صبر كني كه يك ليسنس كي جديد براش بياد.
سلام.1 پیشنهاد داشتم برای مدیرای سایت و اوونم اینکه برای هر بخش مثلا معرفي و بحث آنتي ويروسها یک قسمت بگذارند که لینک های دانلودی که دوستان در نظراتشون میدن در ان قسمت پشت سر هم در یک صفحه همراه با تاریخ معرفی اون لینک گذاشته بشه و جلوی هر لینک هم جایی برای امتیاز دادن باشه تا وقتی کسی میخواهد یک برنامه مثلا نود یا کاسپرسکای دانلود کنه مجبور نباشه توی این همه صفحه بگرده و نفهمه کدوم اخرین ورژن و فول هست یا اینکه لینکه مورد نظرش از چشمش بیفته. اینجوری هم راحت از روی امتیاز ها میتونه بفهمه کدومو دانلود کنه هم برای پیدا کردن اخرین ورژن سرگردون نمیشه :P
دوست عزيز سلام. پيشنهاد خوبيه. اما فكر كنم بايد صبر كنيم تا سيستم انجمن عوض بشه. اون موقع دست مديران براي اينطور موارد بازتره.
با سلام.
مهدي جان نسخه personal v5.0.372 را دانلود كردم و رجيستر كي اون هم نوشته كه تا تاريخ 27.5.2005 اپديت ميشه ولي هنوز تست نكردم.
از طرف ديگه با پيشنهاد دوستمون هم موافقم.يعني در يك تاپيك مجزا به معرفي انتي ويروسهاي كارامد همراه با سريال و كرك انها و در يك تاپيك مجزا به بحث و تبادل نظر درباره اونها بپردازيم تا اگر كسي تصميم گرفت بر اساس مباحث مطروحه انتي ويروسي را دانلود كنه خيلي راحت بتونه اين كار را بكنه بدون اينكه در تعداد زياد اين صفحات سردرگم بشه.
اميدوارم اين پيشنهاد از طرف مديران محترم و مسوول سايت بررسي بشه.
آقا شهاب جان من يه بحثي رو اينجا مي خواهم انجام دهم كه فكر شخصي خودمه شما هم اگه اين فكرم يا خيالم اشتباه بياين بگين تا ما هم روشن شيم
ببين ايميل ماله كيه خوب ماله يوزر هاست و ما ها از ايميل استفاده ميكنيم
خوب ما يوزرها چي رو به عنوان بهترين آنتي ويرس ميشناسيم نورتون آنتي ويروس البته به صورت عام دارم ميگم
خوب ياهو اگه بخواد از ايميل هاي ما حفاظت كنه بايد چي رو انتخاب كنه تا ما يوزرها خيالمون راحت باشه خوب نورتونو
ياهو براي محافظت خودش كه نورتون رو انتخاب نكرده براي محافظت ايميل هاي ماها اين كارو كرده
البته اين و من نمي دونم بلكه حدس مي زنم اينگونه باشه
اگه اينطور نيست بياين بگين تا ما هم بدونيم
دوست من تا جايي كه بتونم توضيح ميدم ولي آخه اگه هر روز يه آنتي ويروس بياد منم بخوام دربارش توضيح بدم يكم وقت گيره تازه اين آنتي ويروساي كه معرفي ميكنما خودم دانلود نكردم تا ببينم چه جوريه .من فقط معرفي ميكنم دوستان ديگه كه دانلود ميكنند زحمت بكشن روش بحث كنند :wink:نقل قول:
با سلام.
AKI_K شما كه زحمت ميكشي معرفي ميكني لطف كن يه مقدار هم درباره امكاناتش-تواناييهاش-database ش-نقاط ضعفش و خلاصه انچه را كه بچه ها لازمه بدونند توضيح بده
1 پیشنهاد هم دارم برای اپدیت شدن انتی ویروس ها ولی این کارو فقط یک صاحب سایت با تجربه مثل صاحبان همین سایت میتونه انجامبده چون اینکار هم به تجربه و تخصص و هم نیاز به خرج کردن داره یعنی یکی پیدابشه که خودش پول بده و 1 License key بخره ولی اونو به بقیه نده چون اگر بده سایتش اونو هم میبنده و به جاش 1 برنامه بنویسه که انتی ویروس نتونه به سایت اصلی وصل بشه و به جای اون به سایت این شخص وصل بشه و اپدیت هارو از اون بگیره 8)
با سلام .
مهدي جان يه نكته وجود داره كه خواستم شما هم در جرجان باشيد.بعد از اينكه سيستمم را با nod32 اسكن كردم و چيزي پيدا نكرد انتي ويروس kaspersky personal 5.0.372 را نصب و سيستمم را اسكن كردم اينو پيدا كرد :
trojan-spy.win32.agent.ed
نظر شما چيه مهدي جان.
hamilton, جان منم فكر كنم كاسپر ديتابيسش كمي قويتره