اقا این بازی و ابرومندانه باختیم.
فکر کنم بازی با پرتغال باید تیم کاملا هجومی بسته بشه. محکوم به بردیم.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
اقا این بازی و ابرومندانه باختیم.
فکر کنم بازی با پرتغال باید تیم کاملا هجومی بسته بشه. محکوم به بردیم.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :V33:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیروش تو مصاحبه بعد از بازی در مورد انتخاب داور و آفساید بودن گل گفت باید به خودم بقبولونم که گل آفساید بوده ...
یه مطلبی تو دلم مونده که باید حتما بگم لعنت به ویدیو چک و تکنولوژی VAR این سری از بازیها که اگه نبود ما الان حداقل 4 امتیازی بودیم ... به نظر من از جذابیت بازیها خیلی کم میکنه:n15:
واقعا سوزش داشت کار شیک وافتخاری ولی زیبا ترین صحنه بازی توپی بود که 10نفری رو خط دروازه ما ریخته بودن اخر داور خطا گرفت ناموسا کمدی بود:n02:نقل قول:
کمدی نبود داستان زندگی بودنقل قول:
بستکی داره از چه دریچه ای نگاه کنیمبه اون صحنه
فردوسی پور میگفت شده مثل برره :n02:نقل قول:
سوای اینا بازیکنا تیکه مینداختن به راموس اونم اصلا توحه بهشون نمیکرد 4دفعه عزت الهی رفت تو گوش راموس وردی یا تیکه مینداخت اونم عصبانی سرتکون میدادنقل قول:
ای کاش سردار آزمون اصلا دعوت نمیشد. فراز و نشیب بازیکنا یک مساله طبیعیه... سردار آزمون مثلا 2015 جام ملتهای آسیا عالی بود دلیل نداره که چون اون زمان عالی بوده الان هم به مهاجمایی همچون کاوه رضایی و علی علیپور ترجیح داده بشه
این پسر دقیقا نمادی از جوانهای دهه هفتادی کشورمونه و دقیقا همون حالات و همون روحیات و همون هنگامه هایی که اکثر اون نسل دارند رو داره.. احساساتی میشه... گریه میکنه... توی فضای مجازی فعالیت بیش از حد داره... استرس میگیره...
و مساله دیگه که برای من سواله آیا در پست هافبک ایران به این اندازه فقیره که طارمی و انصاریفرد که در حقیقت مهاجم نوک هستند باید هافبک بازی کنند؟
نیمه اول صحنه ایکه طارمی بهش یک توپ رسید و اتفاقا آفساید هم نبود اما نتونست یه سانتر درست حسابی کنه ... خیلی حیف شد اونجا اگر یه هافبک یا حتی دفاع راست میبود خیلی بهتر سانتر میکرد... کی روش تو این مورد داره اشتباه میکنه که مهاجمای نوک رو بعنوان هافبک استفاده میکنه
من فکر میکنم اگر به بعضی بازیکنان خوب شاغل در باشگاههای داخلی بیشتر بها میداد بهتر بود.
درسته سردار در 2 بازی مراکش و اسپانیا هیچ نقطه مثبتی نداشت
من منتظر تعویض اشکان و یا حتی قوچی با سردار بودم که متاسفانه به هیچکدام بازی داده نشد
فرهنگ والای بی نهایت ساله بودش راموس هم آخرش گفت زودتر تموم بشه به تمدن برگردیم.نقل قول:
من فقط بازیهای تیم ملی را درجام جهانی نگاه میکنم ولی من نفهمیدم اون دقیقه آخر بازی اون بنده خدایی که رفت برای پرتاب اوت پشتک وارو زد دقیقا فازش چی بود؟:n13::n13: