اکثرا cd key اشتراکی میخرن و بازی میکنن.بقیه هم cd key اختصاصی که 250 تومن پولشه ولی خب میتونی آنلاین هم بازی کنینقل قول:
Printable View
اکثرا cd key اشتراکی میخرن و بازی میکنن.بقیه هم cd key اختصاصی که 250 تومن پولشه ولی خب میتونی آنلاین هم بازی کنینقل قول:
مرسی داشنقل قول:
پس ماها که سی دی کی نمیخوایم فعلا بی خیال باشیم تا کرک بیاد....
سلام مجدد، دوستان من از والدز به عنوان ذخیره دخه آ استفاده میکردم تا اینکه این فصل گفته می خواد بازنشست بشه، چه دروازه بانی رو پیشنهادی میکنید تو نقل و انتقالات زمستانی بگیرم؟
هم جوون باشه و جای رشد داشته باشه هم با دروازه بان دوم بودن مشکلی نداشته باشه.
پول واسه دروازه بان خوب و با تجربه دارم ولی اکثرا میخوان فیکس بازی کنن.
سلام. من Thibaut Courtois رو پیشنهاد میدم. هم 23 سالشه، هم بازیش عالیه.نقل قول:
اون که عالیه ولی خودش تو چلسی فیکسه فکر نکنم نه خودش نه دخه آ راضی به نیمکت نشینی بشن مگه یجور تو لاین آپ بازی های لیگ و حذفی و ... از هر دوشون به صورت ترکیبی استفاده کنم.نقل قول:
اقا این قسمت رو میشه افلاین بازی کرد یا مربوط به قسمت انلاینه !نقل قول:
به نظر شبیه بخش مستر لیگ پس هستش و باید جالب باشه . اگر میشه بگو از کجا باید این قسمت رو شروع کنیم ؟
افلاینه عزیز ، اسمش کریر هست و خیلی از مستر لیگ پس سطحش بالاتره ، واقعا حس یه مربی واقعی رو القا میکنه و خوبیش اینه به پیچیدگی فوتبال منیجر و فیفا منیجر نیست، هم از بازی لذت میبری هم از مدیریت تیم.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
در این قسمت فقط مربیگری میکنیم یا بازی هم میکنیم ؟ مثل مستر خرید و فروش هم داره ؟
بازی میکنیم کنترل تیم دست خودمون هست مثل بازی های معمولی ولی در نقش مربی هم هستیم و میتونیم خرید و فروش هم انجام بدیم.نقل قول:
اشکال نداره. شده، ترکیبی ازشون استفاده کن؛ ولی هر دوشونو داشته باش. به نظرم بهترین دروازه بانای لیگ برتر Courtois و De Gea هستن.نقل قول: