نقل قول:
سلام دوستان.من يه پرينتر hp Deskjet 3820جوهر افشان دارم كه يكساله كارتريجش تموم شد منم چون استفاده نميكردم شارژش نكردم ولي الان بهش احتياج پيدا كردم.ميخواستم ببينم اولا ميشه الام شارژش كرد چون خشك شده و اگر ميشه قيمتش چند ميشه واگر شارژ نميشه قيمت نو اين كارتريج چنده چون من قيمتهاي مختلفي شنيدl.كارتريج خودش 78و 15 هست.ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد.
اگه كسي قيمت رو ميدونه لطفاً ذكر كنه. اما كارتريج هاي شما ديگه قابل شارژ نبوده و بايد تعويض شوند. چون خشك شده اند.
نقل قول:
سلام دوستان يك پرينترليزري مي خواستم كه كاغذ A3 چاپ كنه ارزون قيمت باشه؟
به دليل نامعلومي، چاپگرهاي سايز A3 بسيار گران هستند. ليزري ها، بالاي يك ميليون و جوهرافشان ها بالاي 500 هزار تومان. اگر اين قيمت ها برايتان زيادي گران نيست تا معرفي كنم.
نقل قول:
مشكل در نصب
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان سلام
من يه پرينتر مدل hp 1010 دارم كه سي دي درايورش رو گم كردم . فايل درايور مربوطه رو تو يه سايت پيدا كردم اما يه مشكل عجيب پيدا شده.
با اين درايور پرينتر روي سيستم من نصب و شناسائي ميشه اما پورت usb سيستم رو نميتونه بشناسه (dot 4)
ونكته عجيبتر اينجاست كه اين مشكل فقط تو ويندوزهاي xp سيستم من( پروفشنال و مديا سنتر) وجود داره و وقتي تو ويندوز 98 سيستمم نصبش ميكنم براحتي كار ميكنه.
پس نميتونه ناهماهنگي سخت افزاري باشه !!!!!!
سيستم من amd sempron 2.8 با مادربورد asus k8n
ديگه مغزم كار نميكنه ........ كمك لطفا .....
به احتمال زياد، شما درايور ويندوز 98 را دانلود كرده ايد. اگه درايور ويندوز اكس پي را دانلود كنيد نبايد مشكلي باشد. اگه باز هم مشكل حل نشد، سي دي مربوطه را از يك مركز خدمات كامپيوتري دريافت كنيد.
نقل قول:
سلام
لطفا در مورد شارژ1020 توضيح دهيد
توضيح خاصي نداره. كارتريج رو در مياريد و اون رو داخل يه نايلون تيره رنگ گذاشته (چون نبايد زير نور مستقيم آفتاب قرار بگيره)، به يك مركز تايپ و كپي تحويل ميديد تا براتون شارژش كنند (به قيمت تقريبي 10 هزار تومن). اونها هم با ترفندهاي خاص خودشون كارتريج ضد شارژ اچ پي رو باز كرده، اون رو پر از پودر مخصوص مي كنند و دوباره مثل روز اول مي بندند و به شما تحويل مي دهند.