داداش تک کانکشن خیلی برا مهمه.کلا شاتل رو بخاطر ثباتی که داره انتخا بکردم مثلا اینجوری نیست که یه دفعه سرعت کم باشه یه دفعه زیاد.فقط اگه تک کانکشنش خوب باشه میامنقل قول:
Printable View
داداش تک کانکشن خیلی برا مهمه.کلا شاتل رو بخاطر ثباتی که داره انتخا بکردم مثلا اینجوری نیست که یه دفعه سرعت کم باشه یه دفعه زیاد.فقط اگه تک کانکشنش خوب باشه میامنقل قول:
سلام دوستان
42 روز شهرستان بودم و از شاتل استفاده نداشتم.وقتی برگشتم متوجه شدم با ویندوز xp که همیشه داشتم کانکشن ندارم ولی با ویندوز 7 که الان ریختم کانکشن دارم.خیلی وقت گرفت تا متوجه این موضوع شدم. به نظر شما علت چیه ؟
والا به نظرم شاتل توی روز خیلی خوبه، البته مواقعی هم پیش میاد که یه صورت موقت و مقطعی سرعت روز هم خراب میشه ولی زود درستش میکنن. فقط مرگش سر دانلود شبانهس که اونم مثل اینکه الان همۀ سرویس دهندهها تو این زمینه داغونن.نقل قول:
سرعت تک کانکشنه من 550 تا 600 عهه...نقل قول:
اگه شبی کمتر از 2 گیگ دانلود میکنی بیا وگرنه اگه می خوای یوهو 5 گیگ بذاری یه شبه دانلود شه،سریع محدودت میکنن...
اگه با دانلود کردن یک نفر کیفیت بقیه کم بشه همون بهتر که کم بشه باید در شاتلو گل بگیرن!نقل قول:
دوستان می خواستم بپرسم که الان سرعت منو رو چند بستن؟ از کجا میشه فهمید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خیلی وضعت داغونه خطت رو روی 864 بستن که ماکزیمم سرعتت میشه 100 کیلو.در کل rate یعنی خطت رو روی چند بسنتن و attenable rate یعنی حداکثر سرعتی که خطت ساپورت میکنه که 1 مگ هست.شما از سر خط تست کن شاید سیم کشی خونه مشکل داشته باشه.اسپلیتر هم یادت نره.فاصله از مرکز مخابراتیت هم بگو تا بهت بگم بهترین حالت خطت چیه.نقل قول:
آره فکر کنم سیم کشی مشکل داره. اسپیلتر وصله. از مرکز مخابراتم فکر کنم حدود 2 کیلومتر فاصله داریم.نقل قول:
رفیق خطت رو 864 بسته شده که به خاطر نویز مودمت اتوماتیک اورده رو این عدد وگرنه شاتل رو چنین عددی نمی بنده...نقل قول:
فاصله از مرکز مخابراتیت 4 کیلومتره ولی بازم با این فاصله نباید نویزت در این حد افتضاح باشه...
شما اول از تنظیمات مودمت، Mode رو فقط بذار رو ADSL2+ و زنگ بزن به شاتل بگو از اونجا هم Mode رو بذارن رو ADSL2+ ؛ که با این تغییر یه ذره باید سرعتت بهتر از این شه ولی مشکل کامل درست نمیشه،شما باید مودمو ببری سر خط چک کنی، اگه اونجا خوب وضعیتت یعنی مشکل از سیم کشیه داخل خونس؛ در غیر این صورت مشکلو باید با مخابراتت در میان بذاری و.....
کاملا مشخصه سیم کشی مشکل داره.اگه دو کیلومتر فاصله هست حداقل میاست خطت تا 12-13 مگ ساپورت کنه.خودم 4.5تا5 کیلومترتا مرکز مخابراتیون فاصلست خطم روی 4 بسته شده و تا 9 هم ساپورت میکنه.نقل قول: