خب همین دلایل برای صعومون به نظر کافی میاد.نقل قول:
اما حس میکنم بوسنی میزنه به بادمون میده :n02:
البته اگر نیجریه رو بزنیم هم روحیه تیم میرسه به سقف هم ممکنه غرور کاذب بیاره و داغونمون کنه!
Printable View
خب همین دلایل برای صعومون به نظر کافی میاد.نقل قول:
اما حس میکنم بوسنی میزنه به بادمون میده :n02:
البته اگر نیجریه رو بزنیم هم روحیه تیم میرسه به سقف هم ممکنه غرور کاذب بیاره و داغونمون کنه!
با این بارون که توی بازی مکزیک داره میباره نگران لباس تیم شدم نکنه اب برندن:n08::n02:
به نظر من که تنها مزیت اون تیم 2006 به این تیم امسالمون فقط وجود چند تا بازیکن مثل کریمی ، هاشمیان ، مهدوی کیا و حالا یکی یا دو تا دیگه که به زور میشه نام برد بود . انصافا بازیها رو که دوباره نگاه کنی میبینی کلی از بار تیم روی دوش اینا بود . مخصوصا کریمی .نقل قول:
اما امسال به نظرم تنها کسی که در سطح اونها بازی میکنه دژاگه هست . حتی بالاتر از اونها . اما بازیکن ستاره دیگه ای نداریم که بشه خیلی روش حساب کرد . فقط یه سید جلال توی دفاع رو میشه اسم برد .
نقل قول:
فکر نمیکنم امسال اگه نیجریه رو هم ببریم غرور کاذب بگیره ما رو . چون بازی دوم با ارژانتین هست . اگه بازی دوم با بوسنی بود شاید در صورت برد جلوی نیجریه یه کم غرور کاذت تیم رو میگرفت :n02: هر چند معمولا این جور چیزا روی دوش مربیه و وجود یه مربی حرفه ای مثل کی روش نمیزاره بازیکنها به همچین غروری برن .
توی خط دفاع بازیکنی مثل پژمان منتظری رو هم داریم که اگه نگیم سطحش فراتر از سید جلاله بی انصافیه که نگیم هم سطحه...نقل قول:
آندو که حالا باتجربه تر از آندوی 2006 هست و بازیکن قابل اعتمادیه برای تیم رو وسط زمین داریم که وظایفشو به خوبی انجام میده .
خسرو حیدری و احسان حاجی صفی هم اگه آماده و قبراق باشند میتونند توی پست خودشون بدرخشند .
بجز اشکان دژاگه توی فاز هجومی مهره های خوبی مثل گوچی و جهانبخش رو هم داریم (که مهاجمای پا به سن گذاشته 2006 در برابر اینها فکر میکنم پایین ترند....)
هاشمیان هم اون موقع بدترین دوران بازیگریش بود ، هاشمیان زمانی خوب بود که نیمکت نشین دایی بود یا اصلا به تیم ملی دعوت نمیشد ...
کریمی و مهدوی کیا و دایی هم ستاره های خاموش بودند ... و با سالهای جوونیشون خیلی فرق داشت بازیشون ...
ضمنا الان دیگه فوتبال ستاره محور نیست و ستاره ها نتیجه ی بازی رو رقم نمیزنند ... تیم باید تیم باشه ...
البته توجه داشته باشید که من سعی در این ندارم که بگم تیم فعلی ایران تیمی بی کم و کاست و همه چی تمومه ... من فقط باورم اینه که تیم الان به مراتب از تیم 2006 بهتره ...
اره درسته . حالا که فکر میکنم میبینم تیم الان حتی از نظر بازیکن هم بهتر از سال 2006 ـه .نقل قول:
ولی نمیدونم چرا ادم نسبت به اون تیم حس بهتری داشت . حس میکردی واقعا تیم 15 ام دنیا هستن . اما الان حتی فکر میکنی 40 ام دنیا هم واسشون زیاده . نمیدونم چرا .
سلام دوستان . جام جهانی روی کانالهای ماهــواره ایِ مجانی هم قابل دریافت هست ؟ اگه بله , کدوم ماهــواره ؟ کدوم فرکــانس ؟ یک نفر گفت روی BADR فركــانس 11900 پخش میشه اما اینجا 11900 اصلا موج نداره یعنی سیگنال صفر هست .
نه مث اینکه دو سه تا هستند و اونها هم در طی بازی خیلی به مراتب فریز میشند و فایده ای نداره دیدن بازیها از اونا...نقل قول:
بطوریکه منم قیدشونو زدم و با کد بیس از شبکه 3 میبینم ...
(مگر اینکه بعضی از بازیها رو بشه مجانی دید ! مثلا بازیهای آلمانو از zdf و بازیهای ایتالیا رو از شبکه های ایتالیایی مثلا rai)
دیگه چه میشه کرد ... امشب هم که هوادارای هر دو تیم هات و زحمت سانسورچی ها رو بیشتر کردند ....
ضمنا" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه ما هم خیلی خوب شد که اسپانیا 5 تا خورد .!!!!
موافقید؟!!!
منظورت اینه که اگر ایران دو رقمی بشه میگم فقط 5 تا کمتر از قهرمان جهان خوردیم :n19:نقل قول:
اسپانیا امیدوارمون کرد حالا اگه از آرژانتین زیاد گل بخوریم زیاد کسی بهمون نمیخنده چون تنها نیستیم:n07: