دوست عزیزنقل قول:
در برند ال جی معمولا برنامه ضبط روی حافظه داخلی ضبط می شود و یا هارد اکسترنال یا فلش با گیگ و دور بالا
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
در برند ال جی معمولا برنامه ضبط روی حافظه داخلی ضبط می شود و یا هارد اکسترنال یا فلش با گیگ و دور بالا
این مدلی که من گفتم دارای حافظه داخلی هست؟ من فلش رو وصل کردم و دکمه قرمز رو زدم هیچ اتفاقی نیوفتاد حتی نگفت سرعت فلشت کمه.نقل قول:
اگه میشه یکم راهنمایی کنین
دوست عزیزنقل قول:
این به این منظور است که این مدل ممکن است که قابلیت ضبط نداشته باشد.
همین امکانات جزیی گاهی خیلی بدرد می خوره.نقل قول:
واقعا مسخره اس برندی مثل ال جی این امکانات جزیی رو نذاره
سلام و عرض تشکر به خاطر سایت خوبتون
من یک ال سی دی ال جی مدل lb56 دارم لطفا نحوه ضبط روی فلش مموری را برام توضیح بدید
همه راههایی که دوستان مرحمت فرموده بودن را رفتم ولی وقتی فلش را وصل میکنم اصلا پیغام فرمت نمیده
اگه کسی اطلاعات داره ارشاد کنه
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
این فرایند فقط در تلویزیونهای سامسونگ کاربرد دارد. و برای الجی باید از هارد و یا فلش با دور و گیگ بالا استفاده کنید.
سلام
وقتی فلشو به تلوزیون وصل میکنم اصن اگار نه انگار،دکمه ریکوردم میزنم ولی پیامی حاوی فرمت فلش نمیاد،اصن پیامی نمیاد
چ کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید.
دوستان گرامی اموزش شما کاملا درست من روی led 48h6400 انجام دادم حالا ظبط میکنه ولی فقط کانالهای دیجیتال را از مخواهید از طریق کابل اچ دی ام ظبط کنید usb را نمی شناسه ...یعنی اگر ماهواره وصل باشه به led ظبط نمی کنه
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون فقط توانایی ضبط از کانالهای دیجیتال خود را دارد و حتی کانلهای آنالوگ را پشتیبانی نمی کند چه برسد به اینکه از طریق hdmi و یا از دستگاههای دیگر این کار را انجام بدهد. شما باید برای اینکار از دستگاه های که خودشان قابلیت ضبط را دارد استفاده کنید.