در پایان جا داره اشاره کنم haters gonna hate
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش بد نیست از طرفدارای تیمای دیگه هم یاد بگیریم.
Printable View
در پایان جا داره اشاره کنم haters gonna hate
خداییش بد نیست از طرفدارای تیمای دیگه هم یاد بگیریم.
انگار باز دوباره شایعه برگشتن رونالدو قوت گرفته.
این بازار شایعه های خرید های یونایتد کی قراره تموم بشه؟پس کی قراره شایعه ها به حقیقت بپیونده؟ داریم به اواخر فصل نقل و انتقالات نزدیک میشیم اما هنوز یه خرید خوب نداشتیم. اگه این طوری پیش بریم اون افتی که همه بعد از اومدن مویز ازش حرف میزدیم خیلی فجیع تر رخ خواهد داد. امیدوارم تو چند وقت باقیمونده چند تا شاه ماهی صید بکنیم.
اره مثل اینکه تو فرودگاه لندن دیدنش. چشم ما که آب نمی خوره ولی تصورشو بکنید مثلث رونی و رابین و کریس. مو به نیم فصل نرسیده از جزیره فرار میکنه:n02:نقل قول:
17 سال پیش بیل و رئیس :
رئیس معرکه هست.
:Carragher
.I certainly don’t think Jose (Mourinho) will come out with those comments about Rooney if Sir Alex Ferguson was still there
جای دیگه هم گفته بود که وقتی رکورد گلزنی باشگاه منچستر برای رونی قابل دسترسه، نباید یونایتد رو ترک کنه....United have lost great players over the years and they’ve always recovered and continued to win trophies
(واقعا حرفای درستی زده، کاری ندارم لیورپولیه)
.
.
+
روی کین:n12: هم که از سکوت و اداهای رونی حوصلش سر رفته، گفته که اگه رونی واقعا تصمیم داره بره باید به بهترین پیشنهاد (بین 30 تا 40 میلیون پوند) به هر تیمی حتی چلسی بفروشه. التماس بازیکن رو برای موندن در باشگاه نمیشه کرد و در پایان گفته:
.
منبع: fb
باید ببینیم وضعیت و سطح آمادگی رونی تو بازی اسکاتلند چجوریاس و چند دقیقه بازی میکنه.
گیگز: خریدهای سیتی و چلسی، ما را نگران نمی کند
یونایتدها در به خدمت گرفتن بازیکنانی مانند تیاگو آلکانتارا و سسک فابرگاس ناکام ماندند اما گیگز مطمئن است که تیمش با همین بازیکنان می تواند قهرمان لیگ برتر شود
سایت گل- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، تاکید کرد که خریدهای تابستانی منچسترسیتی و چلسی، باعث نگرانی تیمش نشده است.
چلسی که در این تابستان بار دیگر ژوزه مورینیو را به خدمت گرفت، بازیکنانی مانند آندره شورله ومارکو فن خینکل را خرید و منچسترسیتی هم بعد از معرفی پیگرینی به عنوان جانشین مانچینی، با بازیکنانی مانند نگردو، فرناندینیو، ناواس و یووتیچ قرارداد امضا کرد.
اما یونایتدها که بعد از 27 سال، شاهد تغییر سرمربی شان بودند، در به خدمت گرفتن بازیکنانی مانند تیاگو آلکانتارا و سسک فابرگاس ناکام ماندند اما گیگز مطمئن است که تیمش با همین بازیکنان می تواند قهرمان لیگ برتر شود.
او به دیلی میرر گفت:" چلسی مورینیو را برگرداند و سیتی هم پول زیادی خرج کرد اما اینها چیزهایی نیستند که ما را نگران کند.
تیم از کیفیت بالایی برخوردار است. ما این را فصل گذشته نشان دادیم و باید این فصل هم آن را تکرار کنیم. ما با همین بازیکنان قهرمان لیگ شدیم و اکنون منتظر فصل جدید هستیم.
اگر بتوانیم بازیکن جدیدی بخریم، فوق العاده خواهد بود؛ اگر هم نه، با همین بازیکنان کار را آغاز می کنیم."
کین داره مث دوران بازیگریش حرف میزنه !! : سکوت رونی چرا ولی اداش کجا بود ؟! به این راحتی هم بگیم بازیکن موثرمون بره دیگه هیچی این فصل رو از نیمه جدول به اونور باید دونست که ! درسته التماس نباید کرد ولی الان دیگه سر نیست که تیم رو با بضاعت پایینش بالا جدول نگه داره !! تیمای دیگه خرج کردن و تقویت شدن : ما پسرفت داشتیم : جای نگرانی نیست؟؟؟ مترجم یا بد ترجمه کرده یا گیگز شوخی کرده !نقل قول:
دفاع نسبت به فصل قبل تقویت نشده که هیچ ... میانی هم به همچنین . یه خط حمله داشتیم فصل قبل که سوتیهای دفاعیمون رو جبران میکرد که الان اونم وضعیتش روز به روز مبهم تره ! از وقتی سر رفت تا الان هرروز شایعه پشت شایعه : یکی توی تیم نیست که هنوز فصل نشده این حرفارو جمع کنه دیگه وای به حال طول فصل
بازیکنان ملی پوش یونایتد در بازی های انجام شده یا در حال انجام امشب:
آپدیت:
بلژیک - فرانسه:
پاتریس اورا (کلا نیمکت نشین بود)
شیلی - عراق:
آنجلو هنریکوئز (زننده گل ششم تیمش به عراق)
انگلیس - اسکاتلند:
تام کلورلی (پاس گل اول به والکات رو داد)
فیل جونز
وین رونی (قابل توجه دوستان که وین تو ترکیب اصلی بود و 67 دقیقه بازی کرد)
کریس اسمالینگ (تنها بازیکن یونایتدی انگلیس که بازی نکرد)
دنی ولبک (یه گل زد، گویا بهترین بازیکن هم بوده و 90 دقیقه خاضر بود)
ولفرد زاها
ژاپن - اروگوئه:
شینجی کاگاوا (که یکی از گل های ژاپن رو در باخت تیمش زد)
پرتغال - هلند:
رابین ون پرسی (کاپیتان هلند)
رونی رو باید نگه دارن روی کین نباید اینجوری مصاحبه کنه اونم توی این شرایط همه ستاره ها برای تیماشون ناز میکنن
رونالدو با رئال حتی ستاره های بارسا هم موقع تمدید به فکر جیبشون هستن رونی هم کسی هست که میتونه توی منچستر تاریخ ساز بشه پس باید سعی کنن حفظش کنن
الان لیورپولم سوارز رو با هر ترفندی بود حفظ کردن لیگ امسال جوری شده که نباید ستاره هامونو مفت مفت از دست بدیم
ویدیچ: نگران تمدید قرارداد نیستم
این ملی پوش صربستانی آخرین سال قراردادش با شیاطین سرخ را سپری می کند اما هنوز مذاکراتی برای تمدید قرارداد او صورت نگرفته است.
سایت گل- نمانیا ویدیچ، کاپیتان منچستریونایتد، اعلام کرد علی رغم اینکه هنوز تمدید قراردادش با این باشگاه نهایی نشده، نگران آینده اش نیست.
این ملی پوش صربستانی آخرین سال قراردادش با شیاطین سرخ را سپری می کند اما هنوز مذاکراتی برای تمدید قرارداد او صورت نگرفته است.
این مدافع باتجربه در چند فصل اخیر با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده و مصدومیت زانو موجب شد تا نتواند فصل گذشته بازی های زیادی برای تیمش انجام بدهند.
با این وجود، او مطمئن است که می تواند جایگاه ثابتی در برنامه های دیوید مویس، سرمربی جدید منچستریونایتد داشته باشد.
ویدیچ به نشریه سان گفت:" من منتظر چیزی نیستم. تنها می خواهم بهترین بازی هایم را برای تیم ارائه بدهم و بعد ببینیم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. من نگران نیستم. هرگز نمی خواهم در مورد تعداد بازی هایی که می توانم انجام بدهم، قولی بدهم؛ هرچند شرایط خوبی دارم.
من مصدومیت هایی داشتم، به ویژه از ناحیه زانو. مشکل سیاتیکم جدی نبود اما برایم بهتر بود که همراه تیم به تور پیش فصل نروم و در عوض با تیم ذخیره ها تمرین کنم.من چند سال است که در تورهای پیش فصل حضور ندارم اما تمرینات خیلی خوبی با ذخیره ها داشتم. من دو بازی 90 دقیقه ای انجام دادم و کاملا آماده هستم."
خوب انشاا... دیگه شایعه جدیدتری نشنویم ازشنقل قول:
هافبک تیم فوتبال بارسلونا بار دیگر تاکید کرد از این تیم جدا نمی شود.
به گزراش رویترز ، سسک فابرگاس در واکنش به شایعات ماه اخیر و پیشنهاد منچستریونایتد برای خرید او گفت :« این نظر که من به زودی از بارسا جدا می شوم صحت ندارد.»
دیوید مویس سرمربی منچستریونایتد بارها تاکید کرده می خواهد هافبک ملی پوش اسپانیایی را به اولدترافورد ببرد.
فابرگاس که تا سال 2011 در تیم آرسنال عضویت داشت ، گفت :« هیچ چیز عوض نشده است.من از حضور در بارسا خوشحالم و آرزو دارم با این تیم در فصل جدید به موفقیت های بیشتری برسم. من هرگز به جدایی از بارسا فکر نکرده ام.داشتن چنین پیشنهادهایی باعث افتخار است اما من هرگز با هیچ نماینده ای از یونایتدها مذاکره نکرده ام.»
فابرگاس هنوز نتوانسته در ترکیب اصلی بارسلونا جایگاه ثابتی پیدا کند.وی افزود:« آمدن مارتینو به عنوان سرمربی جدید باعث نگرانی من نیست و در این مورد با او و ساندرو روسل رییس بارسلونا مشورت کرده ام.این موضوع هم صحت ندارد که من خواهان امضا قرارداد جدید با شرایط بهتری شده ام.»
فابرگاس در مورد اضافه شدن نیمار برزیلی به خط میانی بارسا گفت :«من می دانم که مارتینو از من چه می خواهد و آمدن نیمار جا را برای حضور من تنگ تر نخواهد کرد.اما باید سخت تلاش کنم تا در ترکیب اصلی جایی داشته باشم.»
......
ادامه دادن تلاش یعنی چی ؟ چندروز دیگه بازیا شروع میشه !نقل قول:
رونی بیشتر هفته های تور پیش فصل منچستریونایتد را به دلیل مصدومیت از دست داد اما شب گذشته در پیروزی 3-2 انگلیس مقابل اسکاتلند، 70 دقیقه بازی کرد.
سایت گل- دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، بار دیگر تاکید کرد که وین رونی این باشگاه را ترک نخواهد کرد و مطمئن است که می توانند پیش از پایان فصل نقل و انتقالات، چند بازیکن جدید به خدمت بگیرن.
رونی بیشتر هفته های تور پیش فصل منچستریونایتد را به دلیل مصدومیت از دست داد اما شب گذشته در پیروزی 3-2 انگلیس مقابل اسکاتلند، 70 دقیقه بازی کرد.
مویس تاکید کرد که این بازیکن از نظر بدن شرایط خوبی دارد و مطمئنا در الدترافورد خواهد ماند.
او به خبرنگاران گفت:" هیچ پیشرفتی در انتقال رونی صورت نگرفته زیرا ما نمی خواهیم چنین پیشرفتی حاصل شود. ما قبلا هم گفته بودیم که او فروشی نیست.
من بازی دیشب را تماشا کردم و فکر می کنم در 70-65 دقیقه ای که رونی بازی کرد، عملکرد خوبی داشت. او خوب دوید و آمادگی اش را نشان داد. این اولین بازی جدی او پیش از آغاز فصل بود."
منچستریونایتد تاکنون در به خدمت گرفتن بازیکنانی مانند تیاگو آلکانتارا، سسک فابرگاس و مارونه فلینی ناکام مانده اما مویس اعلام کرد که به سختی کار می کنند تا پیش از آغاز فصل جدید چند خرید تازه داشته باشند.
" من مطمئنم که پیش از آغاز فصل جدید چند خرید خواهیم داشت. ما به دنبال چند بازیکن هستیم و تلاش مان را ادامه می دهیم.
آیا پیش از پایان بازار نقل و انتقالات آنها را به خدمت خواهیم گرفت؟ امیدوارم. ما به سختی در تلاش هستیم."