سلامنقل قول:
کارت اعتباری برای انتخاب رشته مجازی که بهبب شما کد رشته معرفی میکنه هست ....
برای انتخاب رشته اصلی نیازی به خرید کارت نیست ...
سلامنقل قول:
کارت اعتباری برای انتخاب رشته مجازی که بهبب شما کد رشته معرفی میکنه هست ....
برای انتخاب رشته اصلی نیازی به خرید کارت نیست ...
اقا باید کارت بخری دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n23:نقل قول:
اقا شرمنده من درست متوجه نشدمنقل قول:
یعنی اگه بیام انتخاب های اولم نیمه متمرکز بزنم بعد از اون رشته های متمرکز رو بزارم و به فرض مثال رشته ی الف پذیرش بشم مشکلی نداره اون رشته رو ادامه بدم ؟
اگه نیمه متمرکز رو انتخاب های انتهایی بزارم و فرض مثال همون رشته ی الف انتخاب اولم باشه اون رشته ی الف رو قبول نمیشم ؟
دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم سکته میزنم:n28:
آخرش باید کارت بخریم یا نه ؟
آقا به این مشاوره ی انتخاب رشته ها میشه اعتماد کرد ؟! :دی
گزینه دو + سنجش ...
من احساس میکنم خیلی فیلترهای سخت و پیچیده ای دارن : ))
توی انتخاب رشته وقتی کد رشته رو وارد میکنی . رشته و دانشگاه رو خود سیستم نمایش میده ؟؟
از قلمچی زنگ زدن میگن یه نرم افزار خریدیم 400 تومن و درصد وارد میکن و بهت میگه که کدوم دانشگاه چند درصد احتمالش هست در بیای
شر میگه یا میشه بهش اطمینان کرد ؟
30 تومن هم میگره
سلام دوستان
منطقه 3 با رتبه 1270 (نمره کل تو زیرگروه 1 = 8253) صنایع تبریز میتونم قبول شم (روزانه) ؟
نظرتون راجع به مهندسی معدن چیه (دانشگاه تهران یا امیر کبیر) ؟ کلاسش و بازار کارش و ...
مهندسی مواد و متالوژی و شیمی چی ؟
صنایع رشته مورد علاقمه و کلی هم تحقیق کردم و ... ولی شناختی نسبت به مواد و معدن و.. ندارم.
دانشگاه تهران یکی از کدرشته هاش مهندس صنایع ولی محل تحصیلش گیلانه ابنا مدرکی که می دن واسه دانشگاه تهرانه ؟ به همون اندازه واسه ورود به بازار کار معتبره ؟ این بهتره یا صنایع دانشگاه هایی مثه ارومیه و همدان ؟