آپلود و دانلود موزیک از مدیا فایر
حمید جان خیلی از لینک هایی که دوستان زحمت کشیدن موزیک اپلود کردند از کار افتاده یا فایل ها حذف شده.
و به همین خاطر یه پیشنهاد داشتم.
ازونجا که مدیافایر تو این زمینه خیلی عالی هست (من از حدود 2-3 سال پیش حدود 37 گیگ آلبوم و دیسکوگرافی رااک و متااال تو یه اکانتم در مدیافایر آرشیو و آپلود کردم و هنوزم دارمشون و تو این زمینه خیلی عالیه)
یکی از فولدر ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شامل 453 تا آهنگ راک و متال که آرشیو کردم.
اینم یه فولدر دیگه که شامل دیکسوگرافی کامل بعضی از گروه های رااک و متااال هست:
------------
به همین خاطر گفتم برای اینکه موزیک هایی که آپلود میشن هم اینکه راحت قابل دسترسی باشند هم اینکه میشه با همون مدیافایر آنلاین پخششون کرد (فایل هایی که کپی رایت شامل حالشون نشه)و هم اینکه حذف نمیشن (محدودیتش خیلی خیلی کمه) و هم اینکه موزیک هایی که دوستان قرار میدن تو یه فولدر آرشیو بشه و دانلودش هم براشون راحت تره اینو ایجاد کردم که اگر صلاح بدونید به پست اول اضافه کنید تا ازین به بعد دوستان ازین بریا اپلود موزیک ها استفاده کنند و خیال همه هم راحت.
یوزر و پس اکانت هم برای حمید و حسین جان ارسال میکنم
رو لینک زیر کلیک کنید میتونید موزیک هاتون رو آپلود کنید تا در این فولدر اپلود بشه - قابلیت درگ اند دراپ رو هم داره یعنی فایلتو نرو بکشید رو اون باکس و ول کنید اپلود میشه:
اینم لینک اون فولدر و میتونید به فایل های اون پوشه دسترسی داشته باشید:
تذکر: ازونجا که بعضی از موزیک ها قانون کپی رایت شامل حالشون میشه و بقیه نمیتونن دانلودش کنند حتما موزیکتون رو فشرده کنیدبه فرمتی مثل zip یا rar سپس اپلودش کنید.
موفق باشید.