سلامنقل قول:
ابتدا اتصال به اینترنت رو قطع کنید
لایسنس قبلی رو پاک کنید
بعدش این کد را وارد کنید
22222-22222-22222-2222u
Printable View
سلامنقل قول:
ابتدا اتصال به اینترنت رو قطع کنید
لایسنس قبلی رو پاک کنید
بعدش این کد را وارد کنید
22222-22222-22222-2222u
دوستان من از kis2014 استفاده میکنم لاینسس هم تموم شده تمام روشهایی هم که گفته بودید انجام دادم اما عمل نکرد:(
تنها کار ممکن اینکه شما کاسپر رو پاک کنید نسخه 2013 رو نصب بعد کلید رو بهش بدید دوباره نسخه 2014 رو بنصبیدنقل قول:
کارایی که دوستان برای اکتیو این نسخه انجام میدن کاملا غیر قابل اطمینان هست و خطر داره حسن :n09:
خودمم همین کارو کردم با کلید 125 روزه
سلام.
برای 2012 اینترنت سکوریتی لطفا 82 روزه دیگه کلید بگذارید :n02:.
کلید جدیدم آرزوست :n28: :45:
سلام
دوستان من میخوام kis2014 بریزم یکی از دوستان گقت اول 2013 بریز بعد kis2014 روش بریز تا سریالت اکتیو شه
حالا سریال تبلیغاتی نیست ؟
اگگه سریاله از بین بره دوباره باید 2013 بریزم بعد دوباره 2014
میگن این روش حکم تریال ریست رو داره و کار میکنه ( رو ویندوز 7 و 8 برای xp رو نمیدونم)
1.غیر فعال کردن self defense (برای اطمینان خود اینترنت سکیوریتی هم غیر فعال کنید)
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطابق با سیستم عامل(باید run as administrator بشه)
فقط یادتون باشه همه چی رو دوباره فعال کنید :n09:
سلام.وقتی میخوام کسپر سکیوریتی 2014 رو نصب کنم پیغام ارور نصب میده و در اخر پیغام میده که سیستم ویروسی هست و ازم میخواد که KasperskyVirusRemovalTool رو نصب کنم.حالا که KasperskyVirusRemovalTool میخوام نصب کنم این پیغام رو میده:ناگفته نماند که قبل از نصب کسپر سکیوریتی از کلید رجیسترری استفاده کردم.اگر مشکل از کلید هست بیزحمت بفرمائید چجوری پاکش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. بهتره در تاپیک پایین مطرح کنید ::n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:سلام. از کلیدهای پست پایین استفاده کنید! :n01:نقل قول:
موفق باشید:n12: