نقل قول:
دوستان همکنون نیازمند کمک شما هستیم
Printable View
نقل قول:
دوستان همکنون نیازمند کمک شما هستیم
بالاخره تموم شد ولی از 99 درصد نتونستم بیشتر برم واقعا قشنگ بود...!!
نقل قول:
نقشه بازی باز کن کشتی هایی در نقشه هستن که با حرف R مشخص شدن(NAVAL CONVOY)با حمله به اون کشتی ها و گرفتنشون میتونی به دستشون بیاری
کاربردش برای اپگرید کردن canon کشتیه
من هنوز نتونستم بازی کنم قشنگه با قبلیش حال نکردم
عزیر اون آهنه .برای آپگرید کشتی بکار میره. از کشتی های دیگه دزدی کن تا زیاد شهنقل قول:
دوست عزیز ایکون اول سمت راست بالای صفحه چیه؟؟؟ همونی که 176 تا ازش داری؟؟؟ چطوری باید پیدا کنم؟؟؟
تا حالا 30% رفتم ، راضی کننده بوده تا حالا ...
دنبال 300 تا فلز هستم ، مگه گیر میاد ؟ :|
بازی رو تموم کردم!
ادوارد یه حالت بی طرفی ای داشت!(نه تمپلار نه اسسین!)
آخر بازی خیلی بی مفهوم!خود بازی از اولم با این که داستان به ظاهر خوبی داشت ولی به کلی بی مفهوم بود برام!
خوب کلا" که معلوم نشد سر دنیای قبلیو و دزموندو و بقیه چی اومد!
بازی ام که تو خود ابسترگو بود و .... یه جورایی به تمپلارا کلا" ربط داشت!(البته بعضی خاطره ها هم زنده شد!مثل اتوماتیک بودن جون ادوارد و اون چشم چپ! و ....)
نمیدونم بازی هدفش در کل چی بود هر چی تلاش کردم بفهمم هیچی نفهیمدم!(دوستان در این مورد اگه چیزی برا گفتن دارین و کلا" ماجرا رو فهمیدین به منم تو پ.خ بگین تا منم عذاب وجدان نگیرم!)
کلا" به نظر من باید نسل اتزیو رو ادامه میدادن و با یه تضاد رو به رو نمیکردن داستان بازی رو !(اسسیسن باید در اصل اسسین باشه نه در ادامه ...!)
یه ماجرایی بود که در آخر نشون میداد دزموند کجاستو و الان چه جوری دارن نگه داریش میکنن ... ولی من که چیزی ندیدم!(از 99 در صد هم یبشتر جلو نرفت بازی .... نمیدونم چرا....!:n13:)
در کل این نسخه رو نمیدونم چرا منتشر کرد یوبی.....نه هدفی ... نه ادامه ای .... نه تکلیف روشن کردنی.....!فقط و فقط میخواست فروش داشته باشه با آخرین باقی مانده های اسسینس کرید!
حالا که یاد Etzio و Altair میوفتم(در واقع یاد AC ,AC II, AC brotherhood)میفهمم چی بودو چی شد!(کجاست اون داستانی که گیمرو در گیر خودش میکرد!کجاست اون گرافیک... کجاست اون لحظات بازی!)
فقط باید بگم که نباید خاطره ها رو این جوری نابود میکردن!
فقط و فقط Ezio و Altair ....!:n12::n16::n28::n14:
این قسمت aveline که تو منو اصلی هست رو کسی رفته ؟ چجوریاس ؟
من هنوز اول داستانم...نقل قول:
ولی واس منم عجیب بود اولش اصلا یه داستان دیگه و هیچ خبری از ادامه نسخه قبلی و اینکه دنیا داشت میترکید نبود !
وقتی از animus خارج شد و تو سازمان abstergo بود گفتم پس این چیه دزموند چی شد!
حالا بازی میکنیم ببینم چی میشه دیگه
ولی همیشه ادامه قضیه قبلی تو سری بعد بهش اشاره میشد
خب برو ببین دیگه:n02:نقل قول:
من رفتم.2-3 سکانسه.کلا کوتاهه