سلام دوستان من محیط متروم کار نمیکنه فکر کنم با کسپر بستتیش مثال روی map کلیک میکنم میره داخل بعد میپره بیرون
Printable View
سلام دوستان من محیط متروم کار نمیکنه فکر کنم با کسپر بستتیش مثال روی map کلیک میکنم میره داخل بعد میپره بیرون
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما درایورهای تاچ پد لپ تاپتون رو برای ویندویز 8 نصب کنین!
برای من کار میکنه!
دوستان من تقریبا نصف برنامه هایی که میخاوم رو ویندوز 8 نصب کنم میگه Needs Microsoft .NET framework 3.5 or higher ... بعدش دو تا گزینه داره: 1 - دانلود 2 - یادم نیست (گزینه ی به درد نخوری بود) . حالا به هر حال! چشه؟؟ من که .NET framework 4.5 رو ه دارم، چرا ارور میده؟ الان نصف برنامه ها رو نمیتونم اجرا کنم!
شما باید ورژن پایین .Net رو هم بریزین!!نقل قول:
به آدرس زیر برین و از اونجا فعال کنین:
وارد کنترل پنل بشین و بعد گزینه Program and Features رو بزنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لیست دست چپ گزینه Turn Windows Features On or Off انتخاب کنین
وتو صفحه باز شده تیک های .Net 3.5 رو مانند تصویر بزنین و ok کنین توجه کن به اینترنت وصل باشی و بذاری کارش رو بکنه!
اقا من می خوام فیلم ببینم ولی مدیا پلیر فایلای دی وی دی رو باز نمیکنه
سلام یکی اینکه ویندوزم بعد از دو سه تا آپدیت کوچیک الان پایین صفحه مارک active windows رو میاره در صورتی که اکتیو هست ..در ضمن ویندوز اوریجینال روی لپ تاپ رو هم دیدم به جز تاچش که خیلی باحال کار می کنه دیگه فرقی با اینایی که ماها داریم نمی کنه
شما یه کدک پک نصب کن احتمالا مشکلتون حل میشه!نقل قول:
آپدیت مربوط به جنیون ویندویز بوده احتمالا دوباره اکتیو کن!نقل قول:
بله؛ این فکر را هم کردم. خیلی گشتم. صفحه درایورهای Synaptic باز نمیشه. Elana را دانلود کردم که با لپتاپم سازگار نیست.نقل قول:
درایورهای ماوس هم که نصب هست. الآن چی نصب کنم؟
نقل قول:بله مثلا میتونید k-light codec نصب کنید یا مثلا از یه نرم افزار دیگه مثل vlc player یا km player استفاده کنیدنقل قول: