واقعا بازی مزخرفیه ....
Printable View
واقعا بازی مزخرفیه ....
من آپدیت جدیدش رو می خوام میشه کمک کنید!!!
چرا؟....................
کسی یه مسیر مناسب برای آپدیت پچ رو نمیده؟
آقا فوتبال منیجر بهتره؟
یا این؟
آف کورس فوتبال منیجر:n02:................
دوستان سلام:n02:.من تازه منیجر باز شدم:n20:.یه سوال دارم که اگه میشه جواب بدید:n13:-چطور میشه وقتی تو ادیتور دیتابیس منیجر13 تغییرات رو انجام میدی هم تو دیتابیس ذخیره بشه و هم تو بازی این تغییرات اعمال بشه و مطابق با تغییراتی که دادم همسان بشه:n17:.هر تغییر تو ادیتور دیتابیس دادم نه سیو شد و تو بازی تغییری انجام نشد:n27:.
دوستان کمک کنیدددددددددددددد...هلپپپپ پپپپپپپپپپپپ میییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی:n19:
دوستان سلام:n02:.من تازه منیجر باز شدم:n20:.یه سوال دارم که اگه میشه جواب بدید:n13:-چطور میشه وقتی تو ادیتور دیتابیس منیجر13 تغییرات رو انجام میدی هم تو دیتابیس ذخیره بشه و هم تو بازی این تغییرات اعمال بشه و مطابق با تغییراتی که دادم همسان بشه:n17:.هر تغییر تو ادیتور دیتابیس دادم نه سیو شد و تو بازی تغییری انجام نشد:n27:.
داداش نمیشه، باید یه بازی از اول شروع کنی تا تغییراتی که دادیو ببینی! اون امکانی که تو میخوای فقط تو فوتبال منیجر هست!
اولا اگر نمیتوان در دیتابیس ادیت کرد پس چرا گزینه سیو دارد در منو فایل دیتابیس.پس به این نتیجه میرسیم که میتوان دیتا بیس را تغییر داد و در بازی تغییرات را اعمال کرد. دوم اینکه یکی از دوستان گفت میتوان و انجام داده اما به دلایلی در دسترس نیس.
حالا دوستان چطور میشه وقتی تو ادیتور دیتابیس منیجر13 تغییرات رو انجام میدی هم تو دیتابیس ذخیره بشهو هم تو بازی این تغییرات اعمال بشه و مطابق با تغییراتی که دادم همسان بشه:n17:.هر تغییر تو ادیتور دیتابیس دادم نه سیو شد و تو بازی تغییری انجام نشد:n27:.