عزیز بازی خودش ورژن ۱۳.۳ هست یعنی اخرین نقل انتقالات بازیکن ها و مربی ها روش اعمال شده. بکهام در پاریسه زاها بازیکن قرضی منچستره و بالوتلی در میلان!نقل قول:
Printable View
عزیز بازی خودش ورژن ۱۳.۳ هست یعنی اخرین نقل انتقالات بازیکن ها و مربی ها روش اعمال شده. بکهام در پاریسه زاها بازیکن قرضی منچستره و بالوتلی در میلان!نقل قول:
نه اون مثال بود : دینقل قول:
برای آینده پرسیدم سوالو و هم چنین دیگر پچ ها .
یه لینک بدید دیگه
لینک مستقیم فیلترم نباشه
این پ-ر-و کسی بازی در میاره:دی
راحت ترین راه برای جذب هر بازیکنی اینه که مدیر برنامه هاشو تطمیع کنید.خیلی راحت میتونید حقوق بازیکن ها رو کم کنید یا از سایر امتیازاتشون بزنید و یک پول درست و حسابی تر و برای یک بار، به مدیر برنامه هاشون پرداخت کنید و از هر مشکلی راحت بشید.
اینم ادیتوره بازی!!! برم تیم ملی و لیگ ایرانو اضافه کنم شروع کنم به بازی!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر موفق شدی برای ما هم میذاری اینجا استفاده کنیم؟ من خیلی دوست دارم بتونم مثلا پرسپولیس و تیم ملی ایران رو مربی گری کنم..تجربه جالبی میشه :n02:
بچه ها من لیگ ایران رو درست کردم، فقط یادتون باشه گزینه ی لُود آل پلیر فرام ایران رو در ابتدای بازی انتخاب کنید، همچنین تیک گزینه ی ادِد پلیر تو پلیبل تیم رو هم بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز از لیگ حذفی ایراد می گیره می گه باید 18 تا تیم باشه که 17 تا است.البته اینو راحت میشه درست کرد اما سوال من اینه که تمام بازیکنان اصلی لیگ برتر و لیگ یک رو داره؟با مربیانشون؟نقل قول:
آره تمام بازیکن ها و مربیان و حتی مدیر عامل های باشگاه ها هستن.:n06:
عزیزان یه لینک خواستم من
یه لینک درست حسابی ندارین واسه دانلود؟