نقل قول:
من خودم شخصا کلاس کنکور رو خیلی پیشنهاد نمی کنم ولی هر جا می ری قلم چی نرو!
Printable View
نقل قول:
من خودم شخصا کلاس کنکور رو خیلی پیشنهاد نمی کنم ولی هر جا می ری قلم چی نرو!
پس چه کنم؟نقل قول:
صبر کنم برای دور بعدی گزینه جوان؟
گزینه جوان برنامه ی درسی هم داره؟
قلم چی مشکلش چیه؟
بچه ها کسی در مورد گسسته به من توضیح می ده؟
من جبر رو خوب یادگرفتم چقدر باهاش متفاوته؟
چند تا تست داره و چند تاش رو می شه زد؟
تابستون بخونمش؟
بچه ها رفیقام و همشهریهام تو بابل ترکونات
نفرا برتر کنکور سراسری سال91
رشته ریاضی نفرات دوم و سوم که یکی پسر داداش سینا ویکی دیگه دختر بود نمیدونم کی نفرات برتر ریاضی
ونفر اول رشته زبان هم از بابل بود
بابلیه ا ترکوندن
با معلمان توپ همونایی هستند که منم میفرفتم پیششون کلاس اینا هم بودند سینا رو میگم
شیمی دبیر خاتمی وفیزیک اقاپور با جزوه دیوانه کنندهشون
گسسته گسستس! یعنی 4 تا فصلش ربطی به هم ندارن. برعکس دیفرانسیل.نقل قول:
فصل اولش (گراف) مبحثیه که باید خوب یاد بگیری. چون تستاش توی کنکور معمولن سادست و نباید از دستش داد. و یک تا دو تست ازش میاد.
فصل دوم نظریه اعداده که ذاتن سختتر از بقیست. ولی این به این معنی نیست که از همین الان بزاریش کنار! چون کنکور 91 رو نگاه کنی میبینی خیلی ساده طرح کرده بودن سوالاشو. حتی تو 89 و 90 که میگن گسستشون سخت بوده، چنتا از سوالاش واقعن آسون و تکراری بوده. پس اگه کنار بزاری، این سوالای آسونو از دست میدی. از نظریه 3 تا تست مطرح میشه. قسمت اعداد اولش سخت تر از هم نهشتیه. (البته این نظر منه). ولی چون وابستن، نمیشه اعداد اولو نخونی. شدیدن باید سر کلاس این مبحثو گوش کنی!
فصل سوم که ترکیبیات باشه ، میشه گفت ادامه آنالیز ترکیبیه. ولی سخت نیس. بخش رابطه ها و ماتریس ها رو به نظرم راحت بشه زد. و تقریبن دو تست در کنکور ازش میاد.
فصل چهارم احتماله. اگه احتمالِ جبر و احتمالو خوب یاد گرفته باشی مشکلت خیلی کمتره. و احتمالو من خیلی دوس دارم!! خیلی مبحث پر تستیه و ازش حدود 4 - 5 تا میاد.
و این که تابستون بخونی یا نه بستگی به این داره که مدرسه یا آموزشگاهی که میری چیکار میکنه. مثلن اگه مدرست گراف درس میده خوب مطمئنن تو هم باید همونو بخونی دیگه.
بچه ها برای شیمی مبتکران خوبه بخونم؟ شنیدم بیشتر از یک کتابه درسته؟
راستی برای جبر و هندسه کتاب چی بگیرم؟
(منظورم تست نیست ها)
شما باید شیمی مبتکران 2 رو تو این ایام تموم کنی ، ولی پیشنهاد نمی کنم که پیش رو (کلش 4 تا کتاب می شه) از مبتکران بخونی!!!نقل قول:
من کانون بودم ، وقتی که می زاشتم برم کلاس اگر خودم می خوندم بهتر بود دبیرای کانون فرمول بازن ، همش بهت فرمول می دهن که تو کنکور سراسری فایده ای نداره (مخصوصا توی این چند ساله که کنکور اطلاعات عمومی شده)نقل قول:
خودت سعی کن سره کلاس های خوب بشینی تا اون درس رو راه بیفتی بتونی خودت بخونی...دبیری خوبه که آدم رو راه بندازه ، نه این که بهت فرمول بده!!
سلام دوستان!نماز و روزه هاتون قبول!یک سوال داشتم!دو تا از دوستان من با ۲۳ سال سن و دانشجوی ترم ۵ مهندسی تصمیم جالبی گرفتن و پا توی یه کفش کردن که میخوان امسال دوباره کنکور بدن و دانشگاه سراسری تهران قبول بشن!البته یکی از دو نفر قصد شرکت در رشته تجربی برای رشته های پزشکی و دیگری دوباره میخوان ریاضی شرکت کنن و قصد دارن مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات قبول بشن!آیا با توجه به این که از سال ۸۹ تا الان خیلی چیزها تغییر کردن این دو نفر میتونن موفق باشن؟به نظر شما کار کدام یک راحت تره؟راستی هردو ساکن تهران و سهمیه منطقه یک حساب میشن!قصد درس خوندن از مهرماه رو دارن!اصلاً باید از کی شروع کنن و چه کارهایی لازمه انجام بدن؟یه توضیحی بدین ممنون میشم
از 92 اي ها كسي هست گرينه 2 باشه ؟
گرينه 2 اكانت هاي 91 رو بسته ، الان به شدت به كارنامه هاي 90 نياز دارم
ميشه يه نفر يوزر و شش اش رو قرض بده ؟
ممنون