اصلا انتخاب رشتت درست نیست ! ... مخصوصا با این رتبه !نقل قول:
اصلا انتخاب رشتت درست نیست ! ... مخصوصا با این رتبه !نقل قول:
احتمال اینکه روزانه تهران قبول نشم 1درصد هم کمتره . چون امسال عباسپور هم اومده .نقل قول:
یا این رتبه ی خوبی که دارید نزارید برای سال بعد
اینکه پیام نور و ... رو تهش زدید خیلی خوبه محکم کاری دیگه
به نظر من غیرانتفاعی فرهنگ رو بالانر از ابرار بزنید چون فرهنگ دانشگاه غیرانتفاعیه ولی ابرار مرکز غیرانتفاعی (حالا بازم بپرسید) ولی بعیده کارتون به غیر انتفاعی برسه
من خودم رجایی نرم افزار میخونم-شبانه- پارسال روزانه فقط از بین فرهنگیا میگرفت ولی مثل اینکه امسال عوض کرده
ممنون از راهنماییتون . جای اون 2 تا رو عوض کردم .
یعنی چیزی که تو رجایی درس میدن با چیزی که تو خواجه نصیر درس میدن فرقی نداره ؟ ( چون اون تربیت دبیره و فکر میکنم شاید یه جور دیگه درس بدن )
ممنون . شرایط من طوری هست که باید تهران قبول شم . وگرنه شهرستان رو هم میزدم !نقل قول:
به نظر من حیفه اگه بخوای سال دیگه کنکور بدی...شاید نتیجش بدتر شد یا . . . البته این ترتیبی رو که زدین حتما یکیش رو قبول میشین.
اون هم فکر نکنم مشکلی باشه!آخه پارسال یکی از دوستام شیمی شبانه قبول شد ولی نرفت و امسال دوباره کنکور داد...
ولی به نظر یه جوری اگه اگه اگه اگه نشد به شهرهای دیگه هم فکر کنین . . . واقعا حیفه یکی با این رتبه دوباره کنکور بده.
از چه لحاظ منظورتون هست ؟ اینکه شهرستان ها رو نزدم ؟نقل قول:
اصلا انتخاب رشتت درست نیست ! ... مخصوصا با این رتبه !
تو انتخاب رشته گزینه 2 به من گفتش که خواجه نصیر و شهید بهشتی و عباسپور قبولم . خیالم یکم راحت شد . حالا امشب هم برای خود سنجش رو میزنم ببینم چی میشه
ویرایش : سازمان سنجش هم همین رو گفت . خواجه نصیر و شهید بهشتی و عباسپور . کدوم بهتره . خونمون تهران پارسه . جفت سایتا خواجه نصیر رو اول نوشتند .
ممنون
سلام به همه.
برای رشته های ارتش و سپاه هر چند تا که بخواهیم میتونیم انتخاب کنیم؟
اخه گفتن مثل اینکه دو تا بیشتر نمیشه. راستی هر دوتا باید تا قبل از انتخاب 9 باشه؟
سلاممیخواستم بدونم با 1036 منطقه یک مکانیک علم و صنعت قبول میشم؟
سلام
میخواستم بدونم با 1036 منطقه یک مکانیک علم و صنعت قبول میشم؟
دفترچه ي شماره ي 2 انتخاب رشته كه توش نوشته براي مثلا مهندسي هاي عمران چه دانشگاه هايي هست ، كي مياد ؟
ظرفیت پزشکی گرگان بالا رفته ؟درصد پذیرش جنس مذکر نسبت به سال پیش چی؟
سلام
انتخاب رشته ی اصلی از کی شروع میشه؟؟؟؟
از کی تا کی هست؟
سخت افزار امیرکبیر یا علم و صنعت رو به نظرت نباید بالای عباس پور بزاری ... ؟ ! ( حداقل ! )نقل قول:
منم پارسال یه جورایی شرایط تو رو داشتم ... میخواستم یه سال دیگه بمونم که نرم افزار قبول بشم ... اما الان از اینکه سخت افزار رو تو انتخاب هام گذاشتم خیلی راضی هستم ...
اونطور که انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش میگه میتونم مهندسی برق قدرت غیر انتفاعی تبریز(موسسه سراج) قبول بشم
موندم چیکار کنم
+
این انتخاب رشته مجازی فقط مال یه رشته رو میشه انتخاب کرد؟
پس من که کنکور زبان هم دادم چیکار کنم؟؟