اون یه گلی که هلند دیشب زد 9 امتیاز به من ضرر زد...
اون یه گلی که هلند دیشب زد 9 امتیاز به من ضرر زد...
داداش فوتباله ، روز خوب و بد داره .نقل قول:
بجاش نمیگی اون توپی که په په بازی اول زد و نرفت توی گل و خورد به تیر ، 9 امتیاز بهت هدیه داد ؟ :31:
آخه دلم می خواست این دور به علیرضا (گرافیکار) بخورم ، خیلی ادعای مربی گریش میشه :31::31::31: (شوخی بود)نقل قول:
من که فعلا دارم حالشو می برم ، تعویض هایی که کردم تا الآن 37 امتیاز برام داشته ، نفر دومم توی مچ دی 2 .
تازه 5 تا بازیکن خفنم موندن : اینیستا ، هارت ، یانگ ، اورا ، زلاتان :31:
میشه بوفون گل نخوره و ما این 14 امتیازو کاسب بشیم:42:
مگه میشه بوفون گل نخوره !!۱۴ امتیاز پر پر شدنقل قول:
واقعا از اون ایتالیا قدیم مخصوصا مدافعاش هیچی نمونده...
فابرگاسم که توی بازی نیست کلا امشب را به نام شب کابوس نامگذاری می کنم
+++
ویرایش :
خب ورق برگشت همچین بدم امتیاز نگرفتم
عجب شانسي دارم من......ديشب فابرگاس و تورس آوردم بيرون....:19:
حالا از شانس ما دوتاشون گل زدن.....
اوپس ... !!!
حریفمون اومد چسبید بهمون :31:
Warriors 40 - 40 Makhuf
تا همین امروز بعد از ظهر 37 - 12 جلو بودم ، ولی اسپانیا ترکوند و اختلاف اینی شد که می بینید :)
ترکیب فردا نتیجه رو روشن می کنه
مخوف : هارت - یانگ - آلو دیارا - اورا - زلاتان
Warriors : اورا - اولسن - جرارد - بنزما
دوستان يه سوال الان من وايلدكارت زدم بعدش اگه من بازيكني رو بندازم بيرون و يه بازيكن ديگه بيارم تكليف بازيكن اخراجي چي ميشه؟
من کجا و در کدوم صفحه ادعا کردم؟ اینکه در نهایت اول میشم ادعاست:31:نقل قول:
آخه دلم می خواست این دور به علیرضا (گرافیکار) بخورم ، خیلی ادعای مربی گریش میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی:دی (شوخی بود)
ولی در کل میخوای توی قرعه کشی دست ببرم تا طعم شکست در مقابل لاماسیا رو بچشی:31:
نقل قول:
میشه بوفون گل نخوره و ما این 14 امتیازو کاسب بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم کباب شد برات:41:
خدایا نمیشد فقط این بار دعاشو مستجاب میکردی:31:
همین نکات هیجان انگیز توی هد تو هد من رو با این سن و سال جذب کرده دیگه:31:نقل قول:
اوپس ... !!!
حریفمون اومد چسبید بهمون :دی
Warriors 40 - 40 Makhuf
تا همین امروز بعد از ظهر 37 - 12 جلو بودم ، ولی اسپانیا ترکوند و اختلاف اینی شد که می بینید
هیچی دیگه میتونی تمام بازیکنات رو عوض کنی و منفی هم نمیخورینقل قول:
دوستان يه سوال الان من وايلدكارت زدم بعدش اگه من بازيكني رو بندازم بيرون و يه بازيكن ديگه بيارم تكليف بازيكن اخراجي چي ميشه؟
بازیکنی هم که اخراج میشه میره دیگه ولی امتیازاتی که در بازیهای قبلی برات کسب کرده سر جاشون میمونه
هد تو هد خیلی باحال شده توی این دور
Matchday 2
یه رقابت 40 به 40 داریم فکر کنم دیگه خیلی خیلی نزدیکه:31: بزنید بکشید همیدیگر را تا ما رستگار شویم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اختلافشون فقط سه امتیازه و کارشون به فرداشب میکشه
حجت هم که میخواست قبل از شروع این دور از بازی انصراف بده حالا با اختلاف خوبی جلو افتاده یه جورایی شگفتی این دوره:31:
از همه جالبتر مبارزه کوروش و امیر
امیر که میخواست کوروش رو:
حالا اسیر کوروش آماده شده:31: شاید هم کوروش داره تعریف تازه ای از له شدن ارائه میده:31:نقل قول:
لهه لهت میکنممم ، یعنی لههههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بترس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]