ممنوننقل قول:
فقط سرعت نت شما هم از دیروزه پایینه یا فقط از منه؟
اخه از وقتی این عددا رو گزاشتم سرعتم خیلی پایین اومده:|
Printable View
ممنوننقل قول:
فقط سرعت نت شما هم از دیروزه پایینه یا فقط از منه؟
اخه از وقتی این عددا رو گزاشتم سرعتم خیلی پایین اومده:|
خواهش میکنمنقل قول:
نه ربطی به این اعداد نداره
سرعت منم مدتی که پایین اومده
سلام. دوستان بعد از مطالعه همه پستها یه سئوالی داشتم: از بین طرحهای محدود (با ترافیک حدود 4 تا 5 گیگ در ماه) کدوم شرکت بهتره:
الف) مخابرات 2 مگ. ب) های وب 1مگ. ج)پارس آنلاین 512 یا 1 مگ.
توجه اینکه های وب طرح 1 مگش را بخری سرعت دانلود حدود 400-500 کیلو میده و پارس آنلاین هم تقریبا همین سرعتو. مخابرات کسی 2مگ داره؟
ضمنا پارس آنلاین طرح نامحدود 128 داره که تا 10 گیگ مصرف در ماه سرعت دانلودی حدود 200 بهت میده و از 10 گیگ بیشتر سرعت دانلودش 50 میشه. اگه دوستان سئوالی داشتند بگید. خیلی در مورد سرویس دهنده های اینترنت در گرگان تحقیق کردم (جز مخابرات)
سلاممم.:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دیگه نامحدود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
مال کجاست؟
مخابرات استان گلستان دیگه ...
فکر کنم این برای مشترکین جدید باشهنقل قول:
احتمالا برای مشترکین قبلی مثل روال قبلی نامحدود میدن .
دوستان یه سئوال داشتم. من از مخابرات گرگان طرح 2مگا دارم. در سایت Speedtest.net سرعت دانلود را 1.26Mbps زده و آپلود را 0.42 و پینگ 80. بنظرتون خوبه؟ نباید سرعت دانلود را همون 2M بزنه؟؟
البته با دانلود منجر حدود 200 کیلو دانلود میکنم (بین 180 تا 230). مشکلی نداره؟؟ ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کنیدو سرعت شبانه رو بگین
شاهین جان اون فایلهایی را که گفتی را تست کردم و سرعت میانگین دانلودم حدود 180 تا 225 بوده. ضمنا با استفاده از سایت speedtest.net طی 3 نوبت سرعت را سنجیدم:
1- ساعت 9 صبح: سرعت دانلود 1.8mb- آپلود 0.42- پینگ 60
2- ساعت 3 ظهر: سرعت دانلود 1.25mb- آپلود 0.4- پینگ 75
3- ساعت 11 شب: سرعت دانلود 1.1 mb- آپلود 0.33- پینگ 80
کلا برای طرح 2 مگا چطوره وضعیتم؟ نظرتون در مورد طرح 8 مگای های وب چطوره؟ میگن حداقل سرعت 500کیلو را برای دانلود داره ولی چون ساعات رایگان نداره، بنظرم اصلا مناسب نیست!