از دوستان عزیز بابت پاسخگویی سپاس ...
حقیقتش بنده از خریدم به شدت پشیمونم اگه میدونستم تا این حد مدلهای جدید بی کیفیت هستن به هیچ وجه تلوزیون قبلیم از دست نمیدادم با این حال که ال سی دی بود ....
قبل از این سه تا پنل اچ دی سونی داشتم از S200 تا EX500 و برای تنوع سراغ سامسونگ رفتم متاسفانه با وجود زرق و برق نرم افزاری و قابلیتهای زیاد مدلهای جدید کیفیت سخت افزاریشون خیلی افت کرده و بدتر از اون پاسخگویی شرکت گارانتی به شدت بچه گول زنک شده ....
موقعی خرید کلی تو فروشگاه تعریف و تمجید الکی میکنن و خودشون برند برتر معرفی میکنن اما بعد از خرید رفتارشون عوض میشه کسی که اومد نصب کنه میگفت شرکت گفته خیلی از موارد به مشتری نگیم از قبیل آپگرید نرم افزاری رو ...
وقتی زنگ زدم مشکل پیکسل مطرح کردم تا شب کارشناسشون فرستادن که نشون بدن خیلی مشتری مدارن اما یارو وقتی اومد جوری برخورد کرد که انگار خدای تلوزیونه و طرف مقابل هیچی حالیش نیست حتی اجازه توضیح دادن هم به بنده نمیداد ....
به نظر من دستگاه اکبند مشکلات دیگه ای غیر از پیکسل سوخته از قبیل کم و زیاد شدن نور صفحه به طور غیر طبیعی در بعضی مواقع و کندی عملکرد و پاسخ دهی به ریموت و بعضا فریم فریم پخش شدن تصویر شبکه های داخلی داره که کارشناس محترم همه رو کاملا طبیعی خوند و زیر بار نرفت و اگه میشد میخواست پیکسل سوخته رو هم ماست مالی کنه ...حال آدم بد میشه وقتی این برخوردا رو میبینه ....
امروزم زنگ زدم به شرکت میگه تا فردا باید منتظر بمونید تا بررسی کنیم که فکر میکنم جواب فرداشون هم ماست مالی کردنی بیش نباشه
به نظر شما چیکار باید بکنم ممکنه به مرور پیکسلها بیشتر بشه؟