نقل قول:
206 تیپ 2 مدل 82 قیمت حدود 8 میلیون تومان
Printable View
نقل قول:
206 تیپ 2 مدل 82 قیمت حدود 8 میلیون تومان
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
یه پراید مدل 82 دیدم خود فروشندش که میگه پراید سفارشی هستش : داراي هيدروليک و سيستم کاهش سوخت (CLC) و تمام سيستمهاش هم میگه کره اي و بسيار نرم و کم مصرف و خانگي و بسيار تميز در حد صفر ( بدون رنگ) و 9 سال تخفیف بیمه با دزدگیر و روکش صندلی . قیمت رو میگه پنج میلیون و پانصد و پنجاه هزار تومان . به نظرتون می ارزه به این قیمت ؟؟
پراید مدل 82 تمیز -------->4.300.000نقل قول:
پراید ها همه ایرانی هستن و قطعه کره ایی روشون نیست . فقط مدل 75 به قبل کره ایی بودن . دزدگیر و روکش صندلی و لوازم جانبی قیمتی روی ماشین نمیاره مگر اینکه خریدار طالبش باشه . تخفیف بیمه هم امتیاز برای خریدار هست ، اگر قرار باشه به این دلیل ماشین گرونتر فروش بره که تخفیف به چه درد میخوره ؟ شما از طرف دیگه داری پولش رو رو قیمت ماشین میدی .
دوستان سلام
پراید 141 دو گانه سوز 87 رینگ اسپورت چند باشه خوبه ؟؟
و206 83 تیپ 3 دلفینی رینگ اسپورت تمیز چند خوبه؟؟ من خودم از این 9 تومن قیمت دارم یه نظرتون خوبه واقعا تمیزه
نقل قول:
پراید 141 دوگانه سوز مدل 87 ---->7.300.000
206 تیپ 3 مدل 83 رو خوب قیمت دادن ( با مشخصاتی که دادید )
سلام
من يه پرايد 86 نقره اي صبا بنزيني تميز ديدم (واقعا تميزه) كه بدون رنگ و تصادفه و 70000 تا كار كرده و بيمه هم 10 ماه و تخفيف هم از ابتدا ميگه 6300
يه 88 هم ديدم نقره اي صبا دوگانه (خودش انجام داده) بدون رنگ و تصادف و 80000 تا كار كرده بيمه هم 8 ماه و تخفيف هم از ابتدا كه ميگه 7300
هردو فني شون به شرطه!!در ضمن بدون تزئينات داخلي هم هستند يعني ضبط و باند و رينك و اينجور چيزا ندارن)به نظرتون از همه لحاظ كدومش بهتر و با صرفه تره يا اصلا اين قيمت هايي كه دادن خوبه!؟
قيمت اولي كاملا همينه و نه بالاه نه پايين ولي دومي تقريبا يه 200-300 تومني پايين ترهنقل قول:
صد در صد دومي بهتره
يه توصيه ام بهت ميكنم . تو خريد ماشين به لوازمو رينگ و لاستيك اصلا توجه نكن . ماشي سالم باشه لخت باشه! تجربه داشتم و ميگم فقط بايد ببيني فني و بدني سالمه يا نه.
سلام دوستان لطفا قیمت اینارو بگید:
1- پراید صبا مدل 89 بیمه کامل دوگانه بیرون.
2- پراید 132 اس ال مدل اردیبهشت 90 بنزین سوز.
پراید دوگانه سوز مدل 89 قیمت 8100000 توماننقل قول:
پراید 132 SL مدل 90 قیمت 8300000 تومان
محمد جان اگه میشه دقیق بگید فرق پراید 132 با پراید های معمولی یا صبا در چی هست؟