تبلت
Innovel I710B
چطوری ریکاوری کنم
Printable View
تبلت
Innovel I710B
چطوری ریکاوری کنم
سلامنقل قول:
درایور رو حذف و دوباره نصب .نشد سیستم دیگه تست کنید در صورت تداوم. مقاومت پشت یو اس بی تبلت مشکل داره. اون پیام بوت اپ هم جهت اینه که فایل استارت رو از طریق کابل نمیبینه. باید تست بشه ورودیش.
Sent from my GT-N7100
چه دستگاهی بهش وصل کردید؟نقل قول:
این میگه جریان بالا از تب میکشه و شما اگه با کلیه دوایس ها این مشکلو دارید یه ریست و فکتور ریست کنید .پابرجا بود فلش کنید تبلتو . احتمال فراوان حل میشه.
Sent from my GT-N7100
سلامنقل قول:
تا جایی که من مدونم اگه هواوی هست مدیاپد 10. فول اچ دی هست کواد کور و فول اچ دی gc4000. پردازشگر گرافیکشه.
خیر نمیشه.باید دیتا مخصوص بگیرید البته بعضی بازی ها هرگز دیتای بعضی جی پی یو هارو نمیدن بیرون.مثلا بازی تن تن!
Sent from my GT-N7100
سلام چون پورت یو اس بی نداره میتونید از کابل otg مودم های جی اس ام که تو تنظیماتش در قسمت ساپروت نوشته رو تهیه کنید.نقل قول:
یا از طریق گوشیتون وایفای رو پخش کنید و با تب وصل بشید.
با نرم افزار Vroot روت میشه
با king root. هم روت میشه
Sent from my GT-N7100
دوست عزیز سلامنقل قول:
با منوی رکاوریش یه تلاش کنید اگه نشد فریمورشو دوباره روش فلش کنید روشن میشه.مشکل خاصی نیست.
Sent from my GT-N7100
سلامنقل قول:
اگه منو رکاوری منظورتون هست برنامه اندروید ربوت رو نصب کنید. Android reboot. و ادامه کارش مشخصه ..usb debug. روشن باشه
مسئولیت با خودتون.:rolleyes:
Sent from my GT-N7100
نیاز به رام تبلت 7 اینچ چینی super touch m702 a13b
با توجه به اینکه ظرفیت تولید تبلت های ویندوزی داره بیشتر میشه
برای یکی دو سال آینده تبلت های ویندوزی رو بیشتر پیشنهاد میدید یا آندرویدی ؟/
ممنون
میشه از شارژر های مینی یو اس بی تبلت ها و موبایلهای دیگه برای شارژ این تبلت استفاده کرد ؟ آخه قدرت خروجیهاشون با هم متفاوت هست .