والا من جایی که الان هستم و قبلا هم که مخابرات داشتم کلا 24 ساعت رو خط مستقیم گرافم بود یعنی خط کامل منحنی و سرعت 54 کیلو (512 دارم) هست و یک ثانیه هم نوسان ندارم اصلا یک ثانیه خارج بشه اینترنت بدرد نمیخورهنقل قول:
Printable View
والا من جایی که الان هستم و قبلا هم که مخابرات داشتم کلا 24 ساعت رو خط مستقیم گرافم بود یعنی خط کامل منحنی و سرعت 54 کیلو (512 دارم) هست و یک ثانیه هم نوسان ندارم اصلا یک ثانیه خارج بشه اینترنت بدرد نمیخورهنقل قول:
نقل قول:
هر دو برنامه که گفتید اولا برنامه هستند دوما سیستم P2P سرعت تک کانکشن شما با مرورگرتان چند هست؟ دانلود و اعلام کنید چون IDM برنامه هست و ملاک سرعت نیست و اینجور که گفتید تنها پروتکل P2P را تست کردید پس بقیه چی؟
من همیشه سرعتم رو با سرعت دانلود IDM میسنجم هر وخت هم بخوام چیزی دانلود کنم بیمار نیستم بیام تک کانکشن بزارم! من واسم فرقی نداره این سرعت ها اصلن یا فرع یا... ، اون سرعتی رو که همیشه می بینمش و باش سر و کار دارم میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
هر دو برنامه که گفتید اولا برنامه هستند دوما سیستم P2P سرعت تک کانکشن شما با مرورگرتان چند هست؟ دانلود و اعلام کنید چون IDM برنامه هست و ملاک سرعت نیست و اینجور که گفتید تنها پروتکل P2P را تست کردید پس بقیه چی؟
بله شما از دید خودت درست میفرمایید ولی isp سود و پولش رو با اینکار میبره و سر شما را کلاه میزارهنقل قول:
الان با برنامه میگی خوبه فردا میخوای ویندوزت رو اپدیت کنی یا هر برنامه دگیری رو ان وقت هنگ میکنی و نمیفهمی مشکل چیه واسه خودت گفتم خود دانی
IDM هم در دنیا استفاده نمیشه و فقط در ایران هست چون مردم زیاد اینترنت نمیدونند در حد امضای زیر فقط
در ضمن اینجوری که شما میگید مردم کل دنیا باید مریض باشند که با سرعت زیاد و همون مرورگری که استفاده میکنند دانلود هم براحتی و بدون چیز دیگری میکنند
دوستمون درست میگن ملاک سرعت نرم افزارهای دانلودر نیستش چون استفاده اینترنت فقط محدود به pc نیستش.الان اینترنت tv اومده اونرو باید چیکار کرد یا همین کنسولهای بازی .وقتی ps3 رو میزارم واسه آپدیت با کمال تعجب وقتی گرافمو تو pc نگاه میکنم میبینم من که سرعت 2 مگ گرفتم داره با 30 کیلوبایت دانلود میکنه اونم تو روز روشن که قاعدتا باید پهنا بازتر باشهنقل قول:
من هم همینو میگن نمیدونم ما راجب اینترنت حرف میزنیم دوستان راجب برنامه
آپدیت Kaspersky که لینک مستقیم و تک کانکشن هست رو هم دیشب 60 مگ رو نسبتا سریع دانلود کرد (زمان دقیقشو نگرفتم + خود کسپراسکی هم وسطش کلی وقفه داره زمان واقعی نیس)نقل قول:
بله شما از دید خودت درست میفرمایید ولی isp سود و پولش رو با اینکار میبره و سر شما را کلاه میزاره
الان با برنامه میگی خوبه فردا میخوای ویندوزت رو اپدیت کنی یا هر برنامه دگیری رو ان وقت هنگ میکنی و نمیفهمی مشکل چیه واسه خودت گفتم خود دانی
IDM هم در دنیا استفاده نمیشه و فقط در ایران هست چون مردم زیاد اینترنت نمیدونند در حد امضای زیر فقط
عزیزم IDM چیچیو تو دنیا استفاده نمیشه؟ طرف هر سرعتی هم داشته باشه با 8تیکه کردن فایل سرعت زیاد میشه دیگه دلیلی واسه استفاده نکردن نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قضیه سود ISP و اینا رو هم اگه امکانش هست یکم بازتر کنید من متوجه نمیشم، Provider هر سرعتی بت بده IDM اونو به یه نسبت زیادش میکنه دیگه، اون دیگه کار IDM هست که سرعت و بالا میبره Provider از چیش میتونه سود ببره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته من همه اینا رو در مقایسه با بقیه PAPهای ایران دارم میگم وگرنه درسته که سرعت idm ملاک قوی بودن یه Provider نیست...)
عزیز پس شما مشکلت با همه PAPها هس دیگه؟ تا جایی که من میدونم تو ایران برا اینکه اینکارا هم بتونی با اینترنت بکنی باس پهنای باند اختصاصی بگیری که خب خیلی گرونه.نقل قول:
دوستمون درست میگن ملاک سرعت نرم افزارهای دانلودر نیستش چون استفاده اینترنت فقط محدود به pc نیستش.الان اینترنت tv اومده اونرو باید چیکار کرد یا همین کنسولهای بازی .وقتی ps3 رو میزارم واسه آپدیت با کمال تعجب وقتی گرافمو تو pc نگاه میکنم میبینم من که سرعت 2 مگ گرفتم داره با 30 کیلوبایت دانلود میکنه اونم تو روز روشن که قاعدتا باید پهنا بازتر باشه
دوستان کل سیستم اینترنت ایران این چن ساله همیشه عقب بوده و الانم هست. 7 سال پیش که با Dial-up میومدیم نت عملا هیچکاری نمیشد باش کرد بعدش همون موقع ADSL تقریبا عادی شده بود تو دنیا... الانم که ما یه نیمچه adsl داریم دنیا یه چی دیگه داره رو میکنه ... نوین نت خیلی با بقیه تو این زمینه فرقی نداره ولی به نظرم توی همون چنتا کاربرد عمده ای که الان اینترنت برای ما داره نوین نت بهتر عمل کرده :20:
نقل قول:
ان جمله ادیت شده بالا را جا انداختی
در هر صورت من برای خودتون میگم چون درست یا خرابش برای من سودی نداره
من هدفم کمک رسانی هست چون خودم قبلا این مشکلات دیدم و انفاقا حلش هم کردم و الان راضیم ولی بقیه isp ها را نمیدونم و فقط جهت اطلاع به دوستان میگم که بعدن در طول 24 ساعت یا اینده گیج نشوند
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید