بچه ها من هر کاری میکنه اپدیت نمیشه . میگه فایلی پیدا نشد !!! چرا ؟ سام سرویس کاری کرده اپدیت نشه ؟
Printable View
بچه ها من هر کاری میکنه اپدیت نمیشه . میگه فایلی پیدا نشد !!! چرا ؟ سام سرویس کاری کرده اپدیت نشه ؟
دوست عزیز فایلت رو از کجا گرفتی؟نقل قول:
مثلا من با فایلی که از سایت سامسونگ استرالیا گرفته بودم ، نتونستم آپدیت کنم، اما با فایلی که از سامسونگ ایران گرفتم آپدیت شد
این هم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون لینک بالانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دقیقا همین فایلو میگیرم. از فشرده هم خارجش میکنم ولی بازم میگه فایلی پیدا نشد !!!نقل قول:
من دقیقا توی چریان کار شما نیستم ولی یه چیزی می گم امیدوارم مفید باشه: وقتی فایل رو اکسترکت می کنید خود فولدر image رو باید بندازید توی فلش و توی فولدر دیگه ای نباید باشه.نقل قول:
نمیدونم والا ، مشکل از کجا میتونه باشه!!!نقل قول:
فایلی که میگیرید ، دقیقا عنوان مدلش با مدل تلویزیون شما مطابقت داره (منظورم یه سری پسوند ، پیشوندهای کد مدل هست)
راستی وقتی از فشرده خارجش میکنی دو تا پوشه میشه دیگه ، درسته! اونوقت اون پوشه ها رو یکی یکی(جدا از هم و به نوبت) توی فلش(ترجیحا خالی) میریزی و با تلویزیون اقدام به آپدیت میکنی؟ بازهم نمیشه؟
اسم پوشه اینه T-MSV4DAACنقل قول:
من هر دو پوشه را با هم ریختم . جدا از هم تک تک هم ریختم ولی بازم نمیشه !
باید دقیق خود پوشه را کپی کرد دیگه ؟
مرسی
بله درسته ، پوشه ای که من ریختم ، یه همچین اسمی داشت (اما دوستی که در چند پست بالاتر فرمودند Image رو بریزید ، فکر نمیکنم درست باشه)نقل قول:
البته تلویزیون من اصلا با مدل شما، یکی نیست. اما احتمالا روال کار در تی وی های سامسونگ همین باید باشه
در ضمن من فکر میکردم بعد از آپدیت ، تلویزیون میتونه ضبط کنه!! اما متاسفانه هیچ تغییری نکرد
فایل ایمیج هم گذاشتم بازم نشد !!!نقل قول:
فکر میکنم کار سام سرویس باشه چون اسم این مدل 550 را عوض کرده گذاشته 585 برا همین فکر کنم فایل اپدیتش فرق بکنه ! بقیه دوستان اگه تونستند اپدیت کنند اعلام وضعیت کنند.
مرسی
سلام دوستان :10:
ببخشید دوستان همونطور که تو امضام نوشته بودم،چند روزی مسافرت بودم و نتونستم به تاپیک رسیدگی کنم
امروز برگشتم،خیلی خوش گذشت،جاتون خالی :10:
از امروز درخدمتتون هستم و پاسخگو خواهم بود.
پست هارو هم از (228 به بعد) سرفرصت چک میکنم و تاجایی که درتوانم باشه جواب میدم
فدای شما "اسماعیل"
:11:
تاپیک مفیدی هستشنقل قول:
پایدار باشی :11: