:20: آمپلی فایرهای هدفون طرفداران زیادی دارند و به شخصه افراد زیادی رو دیدم که از آمپ های هدفونی مثل Fiio استفاده می کنند؛ شاید استفاده از لامپ برای تقویت سیگنال هدفون بسیار هیجان انگیزتر باشه :8: :40: برندهای آماده زیادی در بازار (خارج از ایران) هست که قیمت های متفاوتی دارند، از برندهای ساخت چین 50 دلاری تا اودیونت 300 و خرده ای دلاری :20: این آمپ های هدفون هایبرید بسیار ساده و کم قطعه هستند و این امکان وجود دارد که بوسیله منبع تغذیه DC (باطری) ازشون استفاده بشه (پورتابل) ... اصول کار بسیار ساده ست، از ماسفت بعنوان درایور و از لامپ بعنوان لامپ پاور استفاده میشه و در واقع لامپ وظیفه تقویت سیگنال صدارو بر عهده داره. از اونجاییکه در این مدارها (غالبا/نه همیشه) از فیدبک منفی بهره گرفته نمیشه، آمپ ها در کلاس A کار می کنند. معمولا از لامپ 12AU7 یا همون ECC82 معروف استفاده میشه، به دلیل ساختار تریود دوبل میشه از یک لامپ برای هر کانال (راست و چپ) استفاده کرد و مدار در حالت سینگل اند کار میکنه :20: معمولا از یه ترانزیستور رگولاتور برای تصفیه و خطی کردن جریان ورودی مدار استفاده میشه.
خواستم اینجا عنوان کنم، به دلیل هزینه کمی که برای ساخت داره، و نتیجه خوبی که میده و تجربه ی لامپ به حساب میاد، با خودم فکر کردم شاید دوستان تمایل داشته باشند که همچین آمپلی فایر هایبردی رو برای خودشون بسازند و با استفاده از هدفون خودشون باهاش موسیقی گوش بدهند :8:
(قصد از درج این پست به هیچ عنوان فروش هیچ کیت، قطعه، یا دستگاه ساخته شده ای نیست... فقط قصدم اینه که موضوع رو مطرح کنم و در صورت تمایل شرایط رو مهیا کنم که دوستان خودشون اقدام به ساخت کنند چون مدار بسیار ساده ست و حتی کسی که اولین بار قطعات الکترونیکی رو لمس میکنه، میتونه براحتی در کمتر از 1-2 ساعت یه آمپ بسازه)
من برآورد کردم هزینه ها اینطوری باشه:
دو عدد ماسفت: 1000 تومان! :31:
دو عدد IC رگولاتور: 1000 تومان!
حدود 5 عدد خازن: 1500 تومان
حدود 5 عدد مقاومت: 2000 تومان
یک عدد پتانسیومتر: 1000 تومان
دو عدد ورودی جک استریو: 1000 تومان
یک عدد جعبه آماده: بین 1000 تا 5000 تومان
یک عدد سوکت 9 پین لامپ: 5000 تومان (میشه از سوکت استفاده نکرد و برد رو سوراخ کرد و لامپ رو مستقیم روش لحیم کاری کرد)
یک عدد لامپ 12AU7: بین 10 تا 20 هزار تومن (بستگی به سال ساخت و برند و کشور سازندش داره)
یک متر سیم بدون اکسیژن 18AWG: 700 تومان
منبع تغذیه 12 ولت یا باطری: 4000 تومان
سویچ خاموش رو روشن: 1000 تومان
یک قطعه کوچک برد خام: 1000 تومان
مقداری سیم لحیم: 1000 تومان
اسید: 2000 تومان
ابزارهای مورد نیاز: هویه/دریل با مته 1 و 2
جمع کل: ~ 25 الی 40 هزار تومن (بستگی به مرغوب قطعات، جعبه، سوکت لامپ و برندلامپی داره که میخرید)
نکته: میتونید از ظاهر دستگاه از پلگسی گلس استفاده کنید که زیبایی کار بیشتر بشه.
نتیجه آمپلی فایر هایبرد کلاس A واقعی خواهد شد که صدای لامپ را با کمترین هزینه برای شما به ارمغان می آورد و میتونه تجربه خوبی باشه :8:
چندتا عکس از نمونه های ساخته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]