من از رو مدیا فایر نتونستم دانلود کنم.لطفا رو 4shared اپلود کنید.ممنون
Printable View
من از رو مدیا فایر نتونستم دانلود کنم.لطفا رو 4shared اپلود کنید.ممنون
یوهوووووووووووو دست شد منم اومدم خخخخ
کمبود اهن!!!
راه حل مشکلت رو بگو اگه یکی همون مشکل رو داشت حل کنهنقل قول:
امروز رفتم سیدی اتوکد 2012 گرفتم برای نصبش net 4 میخواست و یه فایل رجستری هم همراهش بود داخل راهنمای نصب نرم افزار نوشته بود اول فایل رجستری رو باز کنید بعد net 4 رو نصب کنید منم همین کارو کردم سیستم رو که ریست کردم ویندوز شروع کرد به اپدیت و بعدشم که بازی اومد بالا D: :31:
یکی سرور بزنه بازی کنیم ! پرستار هم اومد توی شهرم :31: 93 راس درخت هم کاشتم !!! تونل هم زدم در حد تیم ملی!
نقل قول:
دوستان یکی اینو رو 4shared یا یه جا که بشه دانلود کرد اپ کنه.:19:
خوش اومدی !نقل قول:
برای اهن کافیه رویه سطح زمین و لایه های کم عمق زمین رو بگردی. عنصر فراوانیه !
مگر مدیا فایر چشه ؟ من که باهاش مشکلی ندارمنقل قول:
این لینک مستقیم
کد:http://www.users.worldset.net/files/Terraria1.0.6.1__www.worldset.net.rar
بخش چهارم آموزش بازی
4-انواع آیتم و آیتم سازی :
انواع ایتم :
خب دوستان من ایتم ها رو از نظر نوع استفاده دسته بنده میکنم ولی قبلش بدونید که اسم ایتم ها از نظر کیفییت و کمیابی به ترتیب با
رنگ های سفید-سبز-آبی-طلایی نمایش داده میشه که یعنی بهترین ایتم ها ایتم های طلایی هستن که بدست اوردنشون واقعا" مشکله و
همچنین هر ایتم یک قیمتی داره که میتونید به NPC بفروشید.
1-پول : با کشتن دشمنان و فروش ایتم ها به NPCها میتونید پول بدست بیارید و فایده ی پول هم که معلومه !
میتونید باهاش از NPC ها ایتم های مفید بخرید.بهتره همیشه پولاتون رو بزارید تو جعبه تا اگر کشته شدید ضرر زیادی نکنید.
2-لباس زره و تجهیزات : ساده ترین راه شناختشون اینه که تو توضیحاتشون کلمه ی قابل پوشیدن (Equipable) وجود داره و
زره فقط قابل ساختنه ولی لباس رو هم میتونید بسازید و هم از دشمنان تو بازی بدست بیارید و 90% تجهیزات فقط در جعبه ها پیدا می شوند.
در مورد زره نکته ای که وجود داره اینه که اگر ست کامل هر زره ی رو بپوشید به شما جایزه ست هم داده میشه که میتونه دفاع بیشتر یا قابلیت های ویژه باشه.
3-اسلحه و ابزار :
-در بازی 3 نوع ابزار داریم :
1-کلنگ : برای کندن زمین و بدست اوردن سنگ فلزات و انواع مواد معدنی به کار میره و همچنین باهاش میتونید دیوارهای اجری رو خراب کنید.
2-تبر : برای قطع درختان و خراب کردن دیوار های چوبی استفاده میشه.
3-چکش : برای جدا کردن ایتم ها و وسایلی که روی زمین نصب شدند استفاده میشه مثلا" برای جدا کردن درها یا
برداشتن life crystal ها از روی زمین. همچنین برای کندن پس زمینه هم به کار میره.
هر ابزار یه قدرتی داره که به درصد نوشته میشه و هر قدر این درصد بیشتر باشه با سرعت بیشتری میتونید کار مورد نظر رو انجام بدین
و حتی میتونید از ابزارها به عنوان اسلحه استفاده کنید ولی چون اکثر اسلحه ها قدرت اسیب رسانی پایینی دارند توصیه نمیشه.
در بازی قلاب که در ابزارها یک استثناء هست وجود داره . با استفاده از قلاب میتونید از دیواره بالا برید یا به هر جای قابل دسترسی بچسبید.
برای ساختش به 3 زنجیر و یک سر قلاب و anvil نیاز دارید و کلید E شرت کاتش.
-از نظر نوع اسلحه ها به 3 نوع تقسیم میشوند :
1-اسلحه ی سرد(Melee) : این نوع اسلحه اکثرا" برای استفاد در فاصله نزدیک کارایی داره به عنوان مثال شمشیرها یا نیزه و همه ی ابزارها نیز از این نوع اند.
2-اسلحه ی رنج( Renged) : این نوع برای جنگیدن از راه دور استفاده میشه و بعضیشون نیاز به مهمات دارند اسلحه های تیرکمان تفنگ شوریکن و بومرنگ از این نوع اند.
3- اسلحه های جادویی(Magic) : از اسمشون پیداست برای استفاده جادو مصرف میکنند و اکثرا" کارایی جالبی دارند موشک جادیی و گل اتشین از این دسته هستند.
در مورد ابزارها و اسلحه های باید بگم که هر دو معیاری به اسم سرعت دارند که هر چی بیشتر باشه بهتره و اون ایتم کارایی بیشتری داره .
یک سری ایتم جادویی هم وجود داره که برای جنگیدن استفاده نمیشوند و قابلیت های مفیدی دارند مثل تولید نور یا رساندن شما به خانه با یک کلیک!
4-ایتم های قابل مصرف(Consumable) :
این ایتم ها با هر بار استفاده تمام میشن. معجون ها و قارچ های خوراکی و ایتم های احظار رئیس یا انواع مواد منفجره
از این دسته اند.برای استفاده ی از این نوع ایتم ها بعد از گذاشتن در نوار کاربرد و انتخاب کردنشون در هر جای صفحه کلیک کنید اون ایتم مصرف میشه.
نکته ای که در مورد مصرف معجون وجود داره اینه که تاثیرش ممکنه چندین دقیقه باشه که در این صورت تاثیرش به صورت یک ایکن
در سمت چپ صفحه نمایش داده میشه که اصطلاحا" بهش میگن Buff
در مورد مواد منفجره میتونید با موس زاویه و قدرت پرتاب رو مشخص کنید.
5-ایتم های قابل نصب(can be placed) :
ایتم های که این عنوان زیر اسمشون وجود داره رو میتونید در جای مخصوص به خودشون نصب کنید به طور مثال
میزکار-صندلی-در-لوستر –مشعل-جعبه و همه ی دستگاه های ساخت قابل نصب هستند.
فایده ی نصب هم اینه که تا بعضی ایتم ها رو روی زمین نصب نکنید نمیتونید ازشون استفاده کنید و همچنین فقط ایتم هایی که نصب میشوند
در بازی ذخیره میشوند یعنی اگر یک ایتم رو بدون نصب جایی بزارید اگر از بازی بیرون بروید و دوباره برگردید اون ایتم حذف میشه و در اینجا فایده جعبه به خوبی مشخص میشه.
6-مواد اولیه (material) :
در بازی تعداد زیادی مواد اولیه وجود داره که با کلمه ی material مشخص شدن.
هر ایتمی که جزء این دسته باشه قابلیت این رو داره که ازش بتونید ایتم جدیدی بسازیم ساده ترین راه برای فهمیدن دستور العمل
ساخت هر ایتمی اینه که از Guide NPC بپرسید که این NPC همون کارکترییه که اول بازی از کنارش بازی رو شروع میکنید.
برای این کار اول بهش نزدیک بشین بعد روش راست کلیک کنید و گزینه crfting رو انتخاب کنید حالا اگر با موس یه ایتم که جزء materialها باشه
رو داخل جایه مشخص شده بزارید بهتون تمام ایتم های قابل ساختی که این ماده ی یکی از مواد اولیشون هست رو به همراه سایر مواد مورد نیاز
و دستگاه های لازم برای ساختشون رو بهتون نمایش میده. نکته ای هم که وجود داره اینه که در این قسمت فقط میتونید ببینید و نمیتونید بسازید.
اکثر مواد اولیه داخل زمین وجود دارند موادی مثل انواع گل یا خاک و سنگ های قیمتی و انواع فلزات
و راه بدست اوردن سایر مواد کشتن دشمنان مثلا" از دشمنان قطره مانند ژل بدست می یاد.
گیاهان دارویی و قارچ ها هم جزء این دسته اند که با استفاده از ابزارها و اسلحه ها میتونید از روی زمین جداشون کنید.
آیتم سازی:
یکی از جذاب ترین بخش های بازی ایتم سازیه . مثلا" بعد از یک ساعت کند و کاو زیر زمین میتونید یه اسلحه ی خوب بسازید !
روش کلی ساخت ایتم رو قبلا" اموزش دادم در این قسمت توضیحات کاملتر میدم.
برای ساخت بعضی از ایتم ها به هیچ دستگاه یا وسیله ی خاصی نیاز ندارید مثل ساخت مشعل که فقط مقداری چوب و ژل نیاز دارید
ولی اکثر ایتم های بازی برای ساخت به دستگاه خاصی نیاز دارند.
برای استفاده از یه دستگاه باید به قدر کافی بهش نزدیک بشید و اگر مواد لازم رو داشته باشد میتونید ایتم مورد نظر رو بسازید.
حالا انواع دستگاه ها و دستور ساختشون و نوع استفادشون رو توضیح میدم :
1-میزکار(Work Bench) : از این وسیله برای ساخت ایتم های چوبی ساده مثل در میز صندلی یا اسلحه های چوبی استفاده میشه
ولی مهمترین چیزی که باهاش میشه ساخت کروه است که در قسمت بعدی توضیح میدم
برای ساخت میز کار به 10 قطعه چوب نیاز دارید.
2-کوره (Furnace) : با استفاده از این دستگاه میتونید سنگ خام فلزات رو تبدیل به شمش فلزات کنید
و با استفاد از شمش اهن میتونید وسیله Anvil رو بسازید که خیلی اهمیت داره.
فایده دیگه کوره ساخت وسایل گلی مثل اجر کوزه گلدون و ...همچنین برای ساخت بطری هم بکار میره
با استفاده از کوره میتونید 2 دستگاه بعدی رو بسازید. برای ساخت کوره به ابزار میز کار و ایتم های 20 سنگ 4 چوب و 3 مشعل نیاز دارید.
3-ست معجون سازی : با استفاده از این وسیله میتونید معجون بسازید برای این ست اول به یک بطری خالی احتیاج دارید
و بعد باید این بطری روی یک سطح مثل میز نصب کنید تا ست کامل بشه و بتونید معجون بسازید . برای ساخت بطری به شیشه خام نیاز دارید
که با شن و کوره میتونید بسازید. برای معجون سازی انواع گیاهان و قارج ها به کار میرن و حدودا" 20 نوع معجون در بازی وجود داره.
4-Anvil : برای ساخت انواع ایتم های فلزی مثل زره و اسلحه به این دستگاه احتیاج دارید . برای ساختش فقط 5 عدد شمش اهن نیاز دارید.
5-دستگاه اره کشی(sawmill) : این دستگاه برای ساخت ایتم های چوبی پیچیده به کار میره مثل دستگاه بافندگی یا بشکه!
برای ساختش به میزکار و مواد 10 چوب 2 شمش اهن و 1 زنجیر اهنی نیاز دارید.
6-دستگاه بافنگی(Loom) : این دستگاه برای ساخت پارچه و لباس به کار میره
برای ساخت پارچه باید تار عنکبوت جمع کنید که در غارها فراوانه
برای ساخت این دستگاه به 12 عدد چوب و دستگاه اره کشی نیاز دارید
در مورد این دستگاه باید بگم که با پارچه ای که درست میکنید و مقداری چوب و دستگاه اره کشی میتونید تخت خواب بسازید
و فایده تخت خواب تغییر دادن محلیه که بازی رو از اونجا شروع میکنید.
شکل این دستگاه ها رو میتونید در این عکس ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-دستگاه های فرعی و کم اهمیت :
برای ساخت عینک به میز معمولی + صندلی نیاز دارید و برای ساخت ساعت به میزکار و صندلی
همچنین 2 تا دستگاه دیگه هم وجود داره که خیلی بی اهمیت هستن یکی قابلمست و اون یکی نوشابه سازی به قول تراویان ! :31:
راستی عیدتون مبارک !
چنتا سوال درختاییی که کاشتم رشت نمیکنن چرا؟؟؟
2- چطوری میشه توی بطری ها اب کرد؟
سلام خوش اومدی به بازی !!نقل قول:
بطری رو ور دار شیر اب رو واز کن بگیر زیر شیر اب خود به خود پر میشه بعد درشو ببند نریزه بزارش توی کوله پشتیت
هه هه :27::27:
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
توی منوی بازی > Host & join اونو انتخاب کنی شما هم میتونید بیاید تو سرور من ؟
چطوری ip رو به شما بگم ؟