شما باید اول شوت را بزنید بعد جهت را بگیرید.اون هم یکم.تقریبا مانند PES شده.نقل قول:
شما این صفحه رو بخوننقل قول:
سلام دوستان چه طوری 6 دقیقه کنم؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6463904&postcount=1064
Printable View
شما باید اول شوت را بزنید بعد جهت را بگیرید.اون هم یکم.تقریبا مانند PES شده.نقل قول:
شما این صفحه رو بخوننقل قول:
سلام دوستان چه طوری 6 دقیقه کنم؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6463904&postcount=1064
با سلام
اقا بازی من خیلی خیلی لگ داره !
حتی گرافیک روی Low هم گذاشتم بازم لگ داره بازی !
مشخصات سیستم :
Cpu : Box 2200 Dual (intel)
Ram : 2 gig
VGA Card : XFX 9500 GT
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سـپــــــاسگذارم .
دسته فیفا۱۲ کسی بلده؟ اگه دسته رو درست کرده بیاد
hellboyhint,vkvkvk@ صفحه های قبل گذاشته شده سرچ کنید.
Rmjn 7,pintoricio@ از اونجا که نسخه دمو بوده احتمالا روی هماهنگی با سخت افزارهای مختلف زیاد کار نشده،همونجوری که در مورد دسته کاملا مشخصه.
Gregar@ تو خیلی از بازی های EA در درجات سختی بالا هوش مصنوعی چیت میزنه!
این مربوط به اون یکی بازی میشه!چی بود اسمش؟-مهم نیست،یکم بخندیم:
محتوای مخفی: :دی
همین الان چندتا باگ تو بازی دیدم که فکر نمیکنم باگ باشه و مشکل از حالت legendary هست که همون طور که حدس زدم فیفا هنوز هم توی legendary دست به تقلب میزنه .
الان یه بازی زدم . من میلان و cpu هم بارسا .
دفاع رو که چی بگم . به راحتی جا میمونه و عکس العمل ها کندتره . برخلاف درجه سختی های دیگه .
هوش مصنوعی تیم حریف بد نبود ولی در حد همون professional بود . بیشتر سختی بازی از بازی نامعقول بازیکنهای حریف نشعت گرفته بود .
برای مثال پیکه از پشت منطقه جریمه چنان شوتی زد که بابای ژاوی هم تو عمرش نتونسته بزنه . اگه بدونید چه کاد زیبایی به توپ داد . بیرون پا هم بود . گوشه دروازه رو هم نشون رفته بود . تازه 3 مدافع هم جلوش بودن . اصلا از کجا اومده بود جلو خدا میدونه . دهنم با این صحنه وا موند :18:
همین پیکه جلوی دروازه خودشون که خواستم توپ رو بگیرم تا تکل زدم به جای اینکه پاس بده یه دریبل زیدانی زد واسه ما :18: دیگه خالی بندی تا چه حد .
دفاع و حرکات دفاعی cpu کاملا درسته ولی حمله و حرکتهای تهاجمیشون خیلی اغراق شده . کمترین بازیکنها توی حمله حرکاتی میرن که مسی و رونالدو هم نمیتونن برن .
من تنها انتظارم از Legendary این بود که هوش مصنوعی بره بالا . در حدی که وقتی حریف گل میزنه از تاکتیک حریف واقعا کف کنی . نه که از حرکتهایی که اصلا تو واقعیت دیده نمیشه دهنت وا بمونه . مثلا یه مدافع همه رو جا بزاره و به راحتی گل بزنه .
اما همونطور که حدس میزدم فیفا مثل سالهای قبل از سخت کردن بازی برداشت دیگه ای داشته .
واقعا از بازی کردن تو حالت World class یا professional لذت بردم . بازی رو میبردم یا میباختم باز هم لذت داشت . چون واقعا این حرکات ماورایی توی این درجه های سختی نبود . من توی world class همین بازی رو سه بر 1 بردم . اما تو legendary نتیجه کاملا برعکس شد . یعنی سه یک به نفع بارسا .
البته فیفا هم حق داره . legendary یعنی افسانه ای . باید هم فقط تو افسانه همچین گیم پلی رو ببینیم نه تو واقعیت .
بریم بازی کنیم شاید نظرمون عوض شه .
برو بچ کسی نتونسته مشکل لگ رو حل کنه ؟
دوستات تا الان هر چی درباره ی مشکل دسته گفته شده واسه وین 7 بوده و هیچ کس درباره ی xp حرفی نزده!!!
یکی بگه تو xp چطوری با دسته بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب بابا فوتباله . مثلا شبیه سازم هست . نباید حرکات واقعی باشن ؟نقل قول:
راستی اون فوتبال دیگه هه هم گناه داره . اینقدر اذیتش نکن . فکر کنم بهش میگفتن پس .
دوستان می تونید برای تغییر رونی به مسی در آرنا این فایل رو دانلود کنید :
یه سری تغییرات جالب دیگه هم میشه داد توی فایل rna.ini مثلا WEATHER_TYPE=1 برای هوای بارونی و WEATHER_TYPE=2 برای هوای برفیکد:http://www.mediafire.com/?5l9n9wdh3dfones
و اگر STADIUM_LIGHT_TYPE_ID=2 بزارید بین زمین و هوا بازی می کنید! :31:
آقا گيم پد رديف شد هر کي خواست بگه تا بگمنقل قول: