الآن شوخی کردی دیگه ؟؟؟؟نقل قول:
راهی هست به غیر از اینی که گفتی؟:31:
Printable View
الآن شوخی کردی دیگه ؟؟؟؟نقل قول:
راهی هست به غیر از اینی که گفتی؟:31:
نقل قول:
نه عزیر شوخی نکردم میتونی بری بازار و بگی بر چسب فونت فارسی برای کیبورد میخوام مدل های مختلف و رنگ های مختلف ( مشکی . قرمز . آبی و سفید) وجود داره
غیر از این یک سری پلاستیک های شفاش وجود داره که شکل دکمه ی کیبورد هست روش فونت فارسی داره و روی کیبورد اصلی قرار میگیره که بیشتر برای کثیف نشدن کیبورد استفاده میشه بهش میگن کاور صفحه کلید [ keybord cover ] البته بیشتر برای کیبورد های صنعتی استفاده میشه نه لپتاپ :20:
تشکر یادتون نره :11:
سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنماییت ولی متاسفانه اون فرسودگی باتری درسته من با نرم افزار battery bar هم تست کردم دقیق تر (14.7) نشون داد که با توجه به میزان کل ضرفیت و ظرفیت در دسترس محاسبه میشه در مورد گارانتی باتری هم راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم دما رو هم با کم کردن میزان استفاده از سی پی یو کم کردم (15 درصد )
با تشکر
برای اندازه گیری دقیق اول باتری کالیبره کن (Battery calibration) بعد تست بگیر تا نتیجه دقیق تری بگیری :20:
با درود و سلام ..
اینکه میگن فن های این دستگاه، صدای نسبتا زیادی داره ، درسته؟؟ در یه جای ساکت ( مثل کتابخونه) صداش معلومه؟
پس زمینه مشکی رنگ، واسه قسمت زیر کیبورد وجود داره؟
این دستگاه به غیر از کانفینگ چه تفاوتی با 5750 داره؟ آخه به نظر صفحه کلیدای 5750 بهتر به نظر میاد! و اینکه 5750 صداش تویه یه محیط ساکت ( مثل کتابخونه) اصلا شنیده نمیشه!
هیچکی 5755 نداره ؟؟؟!!نقل قول:
سلام
ميخواستم از كسايي كه اين لپ تاپو دارن بپرسم به نظرشون ارزش داره كه خريدش؟ با كانفيگ ( i7 يا i5 )
مشكلات اعصاب خردكن نداره ؟
قيمتش الان چنده با كانفيگهاي مختلف؟
چون واقعا به يه لپ تاپ خوب احتياج دارم كه حداقل 4 و 5 سالي نيازهامو برطرف كنه .( كارم نرم افزهاي سه بعدي و نرم افزارهاي محاسباتي عمران و خيلي كم هم بازي ميكنم). خواهشا بدون تعصب جواب بديد
سلام من این مدل رو با کانفیگ core i5 ram6 2gb630gt خریدم 1300 بتل 3 رو روی الترا تونستم بیارم ولی در حد میلی ثانیه لگ داره . ولی دمای cpu و gpu به شدت بالا میره . دما تا چه حدی نباید بیشتر بشه تو این مدل ؟ به نظر شما بتل 3 رو روی الترا بازی کنم یا بیارم رو کیفیت ÷ایین تر . شما چه جوری با این نوع ل÷تا÷ بازی میکنید ؟ . منظورم اینه که از کول÷د استفاده یا روش خاصی داره بازی با ل÷تا÷ . ممنون.
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
سلا من به تازگی این نوع ل÷ تا÷ رو خریدم صدای فن نسبتا ارومی داره . فقط موقعی که خیلی داغ میکنه سرعت دور فن زیاد میشهنقل قول:
630gt از 555 gt بالا تره ؟
630 رو از کجا آوردید ؟نقل قول:
nvidia که جدیدترین چیپش 580 هست.