تو تست ها كه باتريش محشره!
تو تست ها كه باتريش محشره!
سلوم میتی کجا قیمت گرفتی؟ علادین؟نقل قول:
امروز تا مرز خرید این گوشی رفتم ولی سایزش منو به شک انداخته متاسفانه هر کاری کردم فروشنده نذاشت دست بگیرم
قیمت هم 1200 داد با چک و چونه تا 1130 هم پایین اومد ولی رفتم برگشتم دو تا داشت فروخته بود
اونایی که قصد خرید دارن عجله نکنن اینم مثل گلکسی اس2 ظرف یه ماه میاد رو پایه 850
قیمت دبی الان 1020 هست
فقط کافیه گوشی شاپ , دیجی کالا و .... نوت رو بیارن
اونوقت میشه با 800 -850 خریدش
از این ..... علاالدین با این قیمت نباید خرید
اینا همونایی هستن که 4 روز پیش از دهات اومدن مغازه ها رو با 3-4 میلیون طبق گفته خودشون اونم قسطی خریدن
دریغ از یک ذره اطلاعات از گوشی که واقعا بیش از 90 درصد هیچی .... نیست
ولی تو مرور وب خیلی ضعیفهنقل قول:
فقط سه ساعت و نیم !
البته اینو بسیار ازش کار سختی میکشن! تحت بالاترین تنظیمات که از فیها خالدون گوشی کشیده بشه مقدار حداکثر کارکشی نشون داده بشه!نقل قول:
طبیعتا خیلی بیشتر از این حرفاس
با ICS هم که بهتر!
این تحت الانهاری که گفتی یعنی چه؟:31:نقل قول:
ics !
زیردیپلم تر میگی:10:
آخه مثلا فکر کن ایرانی جماعت با نور صفحه نصفه نیمه میرن نت اونم با GPRS کلا این گوشی به پزش بر میخوره مصرف حساب نمیکنه =))نقل قول:
طرف میگیره با 3G میره نت اونم خدای باطری خور:دی
در عمل با آپدیت و کلی دنگ و فنگ تا 5-6ساعت هم میرسه
شرط سرم:دی
ICS = Ice Cream Sandwichنقل قول:
نسخه چهارم سیستم عامل اندروید
کاملا درسته ، یه کاربر عادی اونم توی ایران با نسل 2.5 ، Gprs میره نت ، اما کسایی که ریویو میدن حداکثر کاربری رو ازش گوشی دارن واسه همین هم چنین آماری میدننقل قول:
آخه مثلا فکر کن ایرانی جماعت با نور صفحه نصفه نیمه میرن نت اونم با GPRS کلا این گوشی به پزش بر میخوره مصرف حساب نمیکنه =))
طرف میگیره با 3G میره نت اونم خدای باطری خور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمئن باش بیشتر از ایناست
گوشی-تبلت خوبیه...
آخر نفهمیدیم گوشیه یا تبلت.:31:
صفحه نمایش 5.3 اینچی این دستگاه رو در مرز بین تبلت ها و گوشی های هوشمند قرار دادهنقل قول:
و خب به خوبی از تمامیه قابلیت های یک گوشی هوشمند هم بهره میبره
و همین باعث میشه که به عنوان گوشی تبلت شناخته بشه