نقل قول:
پی نوشت : فکر میکنم چون داریم از تیم استقلال فاصله میگیریم در این تاپیک ، ادامه ی بحث در تاپیک کلی لیگ برتر پیگیری بشه مناسب تر باشه ، در صورت نیاز میتونیم این پستها رو هم منتقل کنیم به اونجا /
هر چی شما بگی سروش جان:11:
نقل قول:
به نظر من اجحافه ناکامیهای فوتبال ایران در سطح ملی در چند سال اخیر رو به پای امیر قلعه بنویسیم ؛
صد در صد
نمیشه تمام ایرادای فوتبال و شکستهاشو به گردن قلعه نویی بندازیم
اما فکر میکنم جدای از فدراسیون قوی و زیرساختهای مناسب یک لیگ خوب میتونه به تنهایی یه تیم ملی قوی تحویل بده
وقتی باشگاه های ما با تاکتیکهای جدید بازی کنن قطعا تاثیرش رو در تیم ملی خواهیم دید و اگر برعکس، تیمهای ما یا تیمهای بزرگ ما دنبال نتیجه گیری(بیماری اصلی چند سال اخیر فوتبال ایران که فکر میکنم اتفاقا همین بیماری هم بعد از شروع مربیگری قلعه نویی تشدید شد) باشن و این نتیجه گیری رو بدون نیاز به گرایش به تاکتیکهای مدرن و بر اساس روشهای سنتی بدونن باز هم تاثیرش رو به شکل مستقیم در تیم ملی خواهیم دید
نقل قول:
این یعنی نادیده گرفتن نقش دایی در عدم صعود به جام جهانی ، یعنی نادیده گرفتن عدم توانایی قطبی در هدایت تیم ملی /
یه نکته خوب و راه گشای دیگه برای بحث
من هیچ تفاوتی بین تیمهای ملی ما با مربیگری علی دایی قلعه نویی و قطبی ندیدم
چرا؟ دلیلش مشخصه لیگ به شکل پنهان هدایت تیم ملی رو بر عهده داره و وقتی استخون بندی تیم ملی ما در این سالها یک فوتبال سنتی رو تمرین کرده باشه شما هر کس دیگه ای رو هم جدای از این سه نفر مربی تیم ملی کنید فایده ای نداره
چنتا نکته یا سوال
_چرا کی روش در شروع کارش از بازیکنای ایرانی ایراد گرفت؟
_چرا کی روش بیش از مربیان دیگه دنبال بازیکناییه که در لیگهای اروپایی بازی میکنن؟
_چرا کی روش میگه یک تیم زیر 21 سال توی لیگ داشته باشیم؟
_چرا کی روش لیگ ایران رو فاقد کیفیت میدونه؟
همه این چراها در دوره حاکمیت تیمهای قلعه نویی بر فوتبال ایران به وجود اومدن تازه کی روش شانس آورده اون تجمع بازیکنای ملی پوش مثل سالهای گذشته در تیمهای قلعه نویی نیست
نقل قول:
قلعه نویی در سطح آسیا با سپاهان سال اولش ، به لطف هنرنماییهای استاد ! توره واقعا بدشانس بود و تماشاگران سپاهان در اون فصل در آسیا حال شما لیورپولیهای این فصل رو از حیث تیرک دروازه داشتند
:31:
من فکر میکنم بدشانسی حقیقته اما دلیل اصلی ناکامی نیست
هم یه جای لیورپول امسال ایراد داره هم یه جای تیمهای قلعه نویی در آسیا
ناکامی قلعه نویی در آسیا یه بار دو بارم نبوده
نقل قول:
درسته که ستاره های ایران در سپاهان امیر جمع شده بودند به خصوص ستون های مستحکم دفاعی ( شامل دروازه بان و خط دفاعی) ، ولی درست بازی گرفتن از این ستاره ها منجر به ارائه نمایش مطلوب زردپوشان میشد ، با احترام به تیم استقلال ولی آیا استقلال کهکشانی پرویز خان مظلومی تونست در این فصل بازی شناوری ارائه بده ؟
من فوتبال مدرن و هماهنگی از سپاهان در زمان قلعه نویی ندیدم گفتم موفقیت قلعه نویی رو اگر با لیگ بی کیفیت ایران بسنجیم فوق العادس ولی در مقایسه با باشگاه های آسیا یه فاجعس
واقعا سپاهان کرانچار رو با سپاهان قلعه نویی مقایسه کن
در تیم قلعه نویی ستاره ها بازی میکردن فقط یه بار دیگه بازیهای سپاهان با استقلال و پرسپولیس رو در اصفهان نگاه کن
سپاهان صرفا با درخشش عجیب و غریب رحمتی هر دو تیم رو برد
اما در سپاهان کرانچار این تیمه که با کارهای تاکتیکی جدید بازی میکنه و نتیجه میگیره سپاهانی که 80 درصد ساختار دفاعیش رو اول فصل از دست داد
به جرات میگم سپاهان قلعه نویی بدون مهره های بزرگ خط دفاعیش مکانی بین چهارم تا هفتم داشت
اینم در نظر داشته باش که مظلومی کهکشانی شروع کرد اما به سرعت خیلی از مهره های اصلیش رو از دست داد
یا اینکه عوامل قلعه نویی پرشون دادن:20:
نقل قول:
ضمن اینکه الان امیر در تراکتور با بازیکنان متوسط رو به بالا اوج گرفته و به هرحال این همه موفقیت رو میشه یک گوشه ایش رو هم به نام مربی و اثرات اون ثبت کرد ، کلیت بحث من اینه که درست نیست اشتباهات یک فرد در یک زمینه رو به سایر زمینه ها تسری و تعمیم بدیم و به انکار برسیم .
درباره ی دید سنتی اغلب مربیان ایرانی که ظاهرا فراگیر هم هست و به جز معدودی ، اکثریت گرفتار این دید هستند :
علیرضا جان خاطرت هست نقل قول مستقیم مجید جلالی در باره ی پلن بی و ... ( به عنوان سردمدار مدرنیته در جرگه ی مربیان ایران ) رو در تاپیک اسپانیا در خبر ورزشی آوردم و خودت هم متعجب شدی از نگاه سنتی جلالی ؟
کاملا درسته
حرف حساب جواب نداره
اما سروش سهم امیر قلعه نویی با تیمهای کهکشانیش رو در ناکامی فوتبالمون نمیشه فقط به اندازه یک نفر دونست
نقل قول:
در کل میخوام بگم حتی اونایی هم در لباس مدرنیته اومدن ، باز هم سخته براشون فاصله گرفتن از سنت ها
درسته اما فوتبال یعنی تمرین کردن و خلاصه حرف من اینه که 70 درصد تیم ملی ما در این چند ساله زیر نظر قلعه نویی تاکتیکهای جدید رو تمرین هم نکرد:11: