خب بنام خدا! :31: از کجا شروع کنم من... :31:
سلام دوست من.
پیدا کردن این اطلاعات زیاد هم سخت نیست. بنده در فروم بازی سنتر فعالیت دارم و بخش اینرتنتش اونجا یه تاپیک هست به نام بحث و تبادل نظر در مورد isp های ایرانی که دوستان فوق العاده با سواد و مجربی حضور دارن و اطلاعاتمون رو در اختیار هم میذاریم. کسایی که اون تاپیک رو دنبال کردن از بروز تین اخبار اینرتنت مملکت آگاهند.
نقل قول:
بله این محدودیت وجود داره و من هم همین رو گفتم
اگر پست رو درست بخونید متوجه میشید که من گفتم اگر همچین حرفی رو زده بودن نه این که همچین حرفی رو زدن
نقل قول:
بیبین آقا مسعود منظور EA این هست که الان ما میریم 128 میگیریم رو 2 مگ میبندن حجم میدن تموم کنی خوب حالا نامحدود میشه ولی دیگه 128 رو 2 مگ نیمدن خوب درست ولی شما هم میگی نه بخاطر رقابت میان همون نامحدود رو هم 128 رو 2 مگ میبندن ! خوب ولی اطمینان به این که آیا واقعا این گونه بشه خیلی کم هست !
اگر منظور دوستمون EA همینی باشه که شما گفتید:
نمیدونم چقدر پاسخ های منو به دوستانتون خوندین! و آیا با دقت خوندین و در جریان تاپیک بودین یا خیر اما بنده جواب این سوال رو هم دادم.
در یک پست در مورد پینگ تایم حرف زدم که در ایران فاصله دهها برابری با استاندارد جهانی داره.
و همچنین توضیح دادم علتش چیه و چگونه در ایران میشه درستش کرد!
گفتم الان شرکت ها یه پهنای باندی دارن. اما برای رقابت با شرکت های دیگه میان چند برابر سرعتی که حق اون سرویسی هست که دارین رو براتون میبندن! روی کاغذ شماب ا سرویس 128 کیلوبیت باید در بهترین شرایط 16 کیلوبایت سرعت بگیرین اما الان خود بنده دارم 120 کیلوبایت با سرویس adsl و 200 کیلوبایت با سرویس وایرلسم میگیرم! این عمل به سود شرکت هست. اما باعث افزایش پینگ میشه. چون باعث میشه پهنای باند بیش از حد واقعی و ظرفیت خودش اشغال بشه.
در این طرح هم اشاره کردم که بعد از این قانون دیگه منی که الان دارم با 128 کیلوبیت بالای 100 کیلوبایت دانلود میکنم این شرایط رو نخواهم داشت!!!!! گفتم که بعد از آغاز رقابت شرکت ها فوقش برای سرویس 128 کیلوبیت من سرعتی معادل 384 یا 512 کیلوبیت رو میبندن! یعنی دانلود من از 120 کیلوبایت میرسه به 30 تا 50 کیلوبایت! اما!!!! نامحدود!!! اما با قیمت 9 هزار تومان!!!!
شما الان برای یه سرویسی که بهتون 50 کیلوبایت نامحدود بده باید بالای 50 هزار تومان خرج کنی! اما الان با 9 هزار تومان میگیریش!!
نقل قول:
نمیشه با اطمینان گفت که بعد از این طرح شرکت ها میان واسه رقابت سرعت ها رو بالاتر ببندن
کامران جان مثل اینکه مرغ شما یک پا رو هم نداره!
این جمله که گفتین خنده داره! البته ناراحت نشید!
اگر بخاطر شما رقابت نکنن بخاطر خودشونم که شده رقابت میکنن! من برای شما یک شرکت از شهر خودتونومثال آوردم اما بازم قانع نمیشین!
شرکت ماکسنت توی شهر شما که تبریز هست داره سرویس 128 کیلوبیت نامحدودش رو با سرعت دانلود 30 تا 50 کیلوبایت میده! اگر این کار رو برای رقابت نکرده برای چی کرده؟!!!
نقل قول:
تو 6 ماه اومدیم چند تا وزارت خانه رو با هم ادغام کردیم
از کجا معلوم اینها فردا یه ابلاغیه ندن که ای اس پی ها با هم همکاری کنن و سرعتاشون رو با هم برابر کنن و هر منطقه مخابراتی رو یک ای اس پی بر عهده بگیره
کامران عزیز شماچرا زمین و آسمون رو داری به هم میدوزی؟!!
وزارت خانه ماله دولته اما پارس و شاتل و ماکسنت ماله دولت نیس که ادغام کنه یا...
بابا یکم فکر ...
همینجوری چرا حرف میپرونین؟!!!