بهترین حالت ممکن خط دفاع بایرن منظورم بود! نه فقط بازی دیشب!نقل قول:
نکنه میخواین تا اخر فصل از باد اشتوبر استفاده کنید؟؟:31:
تا حدودی موافقم-اما شما به طور کامل کیفیت فردی بازیکنهای خط دفاع رو رد کردی!!نقل قول:
مهم این نیست که مدافعای یه تیم بازیکنای صاحبنام در حد جهانی باشن،مهم اینه که ساختار و تاکتیکای دفاعی یه تیم چطوری باشه.
کدوم یکی از بازیکنای یونان 2004 توی کلاس جهانی بودن؟هیچکدوم ولی تاکتیکای دفاعی رهاگل همه تیمای مقابل رو از کار انداخت.
اینتر 2010 هم همین بود،لوسیو بازیکن ریجکت شده بایرن بود و ساموئل هم کسی بود که خیلی وقت بود کسی زیاد ازش یاد نمیکرد یا خاویر زانتی 37ساله و کریستین چیووی ....
ولی دیدی که تاکتیکای مورینیو چیکار کردش.فصل بعدش رو هم میتونی در نظر بگیری که همون تیم اینتر(سوای چندتا مصدومیت که توی نیم فصل هم با خرید رانوکیا سعی کردن ترمیمش کنن)از نظر دفاعی به چه وضعی افتاد.
یونان رو کاری ندارم -اما اینتر اون سال بهترین مدافعین رو داشت! ساموئل-لوسیو-زانتی-و به خصوص مایکون در بهترین فرم خودشون بودن!
مگر همین مورینیو بعد از قهرمانی با اینتر نرفت سرمربی رئال شد؟؟
اولین بازی با بارسا در قامت سرمربی رئال چی کار کرد؟؟
کیفیت فنی مورینیو اومده بود پایین؟؟
یا بازیکن های با کیفیتی در خط دفاع نداشت؟؟
البته داشتن تفکرات دفاعی ماسب هم نقشش غیر قابل انکاره(داستان لئوناردو اینتر و شالکه)
در مورد داوری دیگه نمیخوام صحبت کنم!!کار بچه هاست!!
بازی توی لیگ داخلی با ucl زمین تا زیر زمین فرق فوکوله!!نقل قول:
همین ناپولی جلوی میلان و اینتر 6تا زدش ولی جلوی بایرن حتی یه موقعیت گل هم نداشتش اونوقت میگی فقط تیمای بی نوای بوندسلیگا حریف بایرن نمیشن؟یا منچستر سیتی صدرنشین لیگ برتر با اون همه ستاره توی خط حملش نتونست موقعیتای صددرصد گل جلوی بایرن درست بکن اونوقت میگی خط دفاع بایرن تست نشده؟
اتفاق همیشه پیش میاد،همونطوری که میلان جلوی بارسلونایی که 90دقیقه بازی رو در اختیار داشت تونست 2-2 مساوی بکنه ناپولیم تونست یه امتیاز بگیره.
بعدشم همه تیمای بزرگ توی لیگشون ازین تیمای به اصطلاح بی نوا که میگی زیاد دارن پس چرا هیچکدوم تا حالا نتونستن رکورد دفاعی بایرن رو داشته باشن؟
اینتر برابر با ناپولی با یه پنالتی ناجوان مردانه هم عقب افتاد هم 10 نفره شد.قبلش داشت خوب کار میکرد-بعد از اخراج و پنالتی بازیکنای اینتر عصبی شدن و کنترل شون رو از دست دادن
بازی میلان و ناپولی هم پیشنهاد میکنم لیست مصدومین 10-12 نفره میلان رو بخونی!!
البته اصلا نمیخوام کیفیت و بازی خوب ناپولی رو زیر سوال ببرم-اما حقایقی هست که باید گفت!
السیتی هم بره به جهنم!!
اصلا نمیخوام در رابطش صحبت کنم!!