در حفه ما خوزستانی ها داره ظلم میشه
خوزستان 90 درصد منابع و انرژی ایران رو تامین میکنه و قلب ایرانه از نظر اقتصادی اما از همه نظر از بقیه شهرستان ها فقیر تره از همه نظر هم از نظزر امکانات و .. ...
اخه این نتیه که ما داریم ؟
Printable View
در حفه ما خوزستانی ها داره ظلم میشه
خوزستان 90 درصد منابع و انرژی ایران رو تامین میکنه و قلب ایرانه از نظر اقتصادی اما از همه نظر از بقیه شهرستان ها فقیر تره از همه نظر هم از نظزر امکانات و .. ...
اخه این نتیه که ما داریم ؟
شنبه ساعت 9 تا 12 صبح . فقط اطلاع رسانی باید یه جوری باشه که همه بفهمن . چیکار کنیم ؟نقل قول:
مثلا من خیر سرم 2mg گرفتم که بشنم با سرعت 400 دانلود کنم
سرعتک بالا تر از 40 نمیره
شبا هم که 3 یا 2
یه هفته دارم زنگ میزنم پشتیبانی میگه داریم پیگیری میکنیم
شاشیدم به این شرکت
سرعتم از 128 کمتره
پیج هم خیلی دیر باز میکنم
از تمام دوستانی که به این تاپیک سر میزنن و میخوان adsl مخابرات تهیه کنن و یا کاربر adsl مخابرات هستن خواهش میکنم شنبه صبح ساعت 9 تا 12 به 3036 شماره پشتیبانی تماس بگیرید و بخواید
ساعت دانلود رایگان از 1 شروع بشه و تا 6 ادامه پیدا کنه . اگر کاربر هستید بگید که از سرویس رایگانتون راضی نیستین و میخواید بخاطر این قضیه قصد تعویض isp تونو دارید . ممنون
سلام دوستان
من دیگه از پارس آنلاین خسته شدم و میخام از مخابرات رئی خط تلفن دوم بگیرم
چندتا سوال، لطفا هرکی میدونه جواب بده
1- میشه از طریق سایت ثبت نام کرد یا باید حتما حضوری برم؟ (کسی تا حالا اینترنتی ثبت نام کرده؟)
اگه جواب حضوریه کجا باید برم؟ مخابرات یا دفاتر پستی
2- میخام به نام پدرم که استاد دانشگاه هست 1 مگ بگیرم، بجز کارت دانشگاه چیز دیگه ای هم میخان؟
من پیشنهاد میکنم حضوری بری دفتر اصلی چون کارت اینجوری زودتر را میوفته علتش هم اینه که هرجا فایتو پر کنی میفرستن دفتر اصلی . آدرس و جواب سوالات رو میتونی از 3036 بگیری .نقل قول:
دوست عزیز چون کار شما راه نیفتاده دلیل نمیشه اینجوری بد و بیراه بگید اینجا قراره کسایی که میخوان نت بگیرن درست انتخاب کنن و یک نفر ممکنه بخاطر لحن تند شما از گرفتن نت مخابرات پشیمون بشه. راستش انتخاب اول من شاتل بود اما به دلایلی که قبلا گفتم اومدم مخابرات اما الان خیلی راضیم امیدوارم کار شما هرچه سریعتر راه بیفته در ضمن شما کد این اپراتورای تنبل که تلفن رو قطع میکنن رو آدم یادداشت کن چون بخاطر هر تماس پول میگیرن باید این موارد رو گزارش کرد تا پشتیبانی بهتر بشه . موفق باشینقل قول:
ویرایش شد..
مشکل از شماست مشخصات کانفیگ مودم رو بزار تا بهت بگم .(snr-downstream-up stream)نقل قول:
نقل قول:
اگه این کارو بکنید که دیگه هیچ.میگن همینه که هست من تجربش رو دارم..بعدش هم گند میزنن تو سرویسامون .خیلی ادمهای قاطی هستند.. میگی نه امتحان کنید تا اون روی سگشون رو هم ببینید.