نقل قول:
سلام
1- بابا لايتنر كيلو چند ... بشين حفظ كن جدول تناوبي رو اول ستوني حفظ كن فول كه شدي بيا رديفي در اثر تكرار ميشه ملكه ذهنت عربي هم لغات رو حفظ نكن زياد لازم نيست ولي اگه خيلي وسواس داري بخون:31:
2- 24+3 ساعت
3-محاسبات تنها راهش اينه كه تو آزمون غرق نشي مثلا من آزمون جمع بندي آخر قلم چي رياضي رو زدم92 يه سوال هندسه اشتباه زدم اونم اين بود 80+25 رو زدم 115 :31: يا حتي سر جلسه كنكور 2تا غلط محاسباتي داشتم يكي شيمي يكي فيزيك
4- متاسفانه ندارم:31:
5- رمزينه عاليه و اگه سطحت رسيد به 80-90 ديفرانسيل خوشخوان رو به شدت توصيه ميكنم خيلي كتاب توپيه:31:
6- آزاد تستاي حدش خيلي خيلي:2: هستش زياد روش مانور نده وقتي همه تستا رو زدي و وقت آوردي بيا اين رو هم بخون
7- ساعت مطالعت خوبه اگه تونستي و بهت فشار نيومد بيشتر بخون چه بهتر :31: برا كيفيت هم هيچ نظري ندارم به خودت بستگي داره
8-:31:
9- 15 شهريور
10- نميدونم:31:
11- نه موازي نداره ولي يه توصيه برنامه كانون رو صد در صد اجرا كن البته با خلاقيت چيزايي بهش اضافه كن ولي اصل برنامه كانون باشه
12- درس كم خوندم
13- عربي من فوت و فن رو فقط خوندم با آزمونهاي طول سال عربيم هم واقعا در حد صفر از راست:31: بود فوت و فن رو حدودا 20 بار كامل خوردم:31: فك كنم 2 بارش تو تابستون بود (اون كتابايي رو كه گفتي نديدم هيچ توصيه اي هم راجع بهش ندارم!)
آيي بدبخت معلمتون چي مي كشه از دستت!!!!:31:
راسيت براي مسابقات كشوري برو برا روحيه ات خيلي خوبه من دو دوره برا رايانه رفتم پارسال همدان بود و پري سال شيراز
برو اونجا با رقيبات آشنا ميشي خيلي باحاله البته امسال كه قزوينه هواي خودتم داشته باش:31: خدايي خيلي خاطره انگيزه
اگه رفتي تو پ خ بگو تا بگم بري پيش مسئول استانمون خيلي آدم باحالي بودش