سلام دوستان .
تلویزیون ( LCD - LED - Plasma ) مارک ایرانی ، بزرگتر از 50 اینچ داریم ؟
بهترین مارک و حدود قیمتش چیه ؟
Printable View
سلام دوستان .
تلویزیون ( LCD - LED - Plasma ) مارک ایرانی ، بزرگتر از 50 اینچ داریم ؟
بهترین مارک و حدود قیمتش چیه ؟
توصیه من به همه دوستان اینه که برای لوازمی که قطعات متحرک دارن به هیچ عنوان از این مارکهای در پیت مثل سامسونگ و ال جی و غیره خرید نکنید چون پولتون رو سر یک سال دور ریختین. من سه تا اسپلیت سامسونگ خریدم که دوتاشون سر یک سال خراب شدن یک ماه تو گرما موندم تا کمپرسورش رو نمایندگی عوض کرد یکی دیگش هم الان دوباره خراب شده و اصلاً خنک نمیکنه و هر چی به نمایندگی زنگ میزنیم حتی نمیاد چکش کنه.
یه ماشین لباسشوئی سامسونگ هم گرفتم که اصلاً تمیز نمیکنه و توضیحات مفصلتر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم.
کلاً در زمینه لوازم خانگی اگه نمیخواید پولتون رو دور برزین بهترین مارک رو بخرید. یعنی اروپایی یا آمریکایی.
البته برندهای داخلی هم بد نیستند - هم قیمت مناسب هم خدمات پس از فروش مناسب . توی این چند ساله که از جنسای داخلی استفاده میکنیم ازشون بدی ندیدیم:46:نقل قول:
تو برندهای کره ای در زمینه یخچال و لباسشویی LG از SAMSUNG بهتر و با دوام تره
4 سال پیش یه ساید سامسونگ برای خونه پدرم خریدیم که بعد از سه سال خراب شد و سنسور المنتش از کار افتاد
یکی از دوستان 2 سال پیش یخچال فریزر دو قلو سامسونگ خرید که اونم خودبخود گازش خالی شد و تعمیرکارش گفت که لوله های گازش خیلی ظریفه
اما دوستان و آشنایان که از LG خرید کردن بعد از چند سال من ندیدم هیچ کدوم به مشکل بر بخورن
ولی در نهایت لوازم خانگی اروپا و امریکا حرف اول رو میزنن
من یه ساید وستینگهاوس دارم که قدیمیه ولی فوق العاده عالی کار میکنه و تا بحال مشکلی باهاش نداشتم
الجی تو لوازم خانگی و تصویری از سامسونگ بهتره ما یه لباسشویی الجی داریم خیلی عالیه تو نیم ساعت لباس ها رو قشنگ میشوره و خشک میکنه عموم هم 6 ساله الجی داره خیلی راضی هستند ولی یخچالشون سامسونگ هست مثل موتورخونه صدا میده کلا یخچال کولر گازی و لباسشویی و ظرفشویی الجی خیلی خوبه از بوشم بهتره با توجه به نصف قیمت بودنش
ولی جاروبرقی بهتره ژاپنی مثل پاناسونیک بخرید
لوازم خانگی فقط هیتاچی
ماشین لباس شوی آبسال خیلی خوبه ما 7 سال داریم راضی هم هستیم
ماشین ظرف شویی هم زانوسی ایتالیا خوبه
سلام دوستان کولر دوتیکه بهترین مارک الان تو بازار چیه؟
کار کنه ها نه یک سال بعدشم هیچ.
32 هزار باشه
هنوز دنبال کولری :31: تابستون داره تموم میشه ها :31:نقل قول:
یخچال و فریزر فقط بوش و دیگر هیچ