رونالدينيو؛ قهرمان فيلمهاي کارتوني
فيفا: رونالدينيو، ستاره برزيلي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا قهرمان فيلمهاي کارتوني خواهد شد. رونالدينيو که در تيم کشورش پيراهن شماره 10را به تن دارد، با کمپاني معروف توليد کارتون والت ديسني اقدام به عقد قرارداد کرد تا حق امتياز خود را در اختيار سازندگان اين مرکز قرار دهد. سخنگوي اين مرکز گفت: از زماني که رونالدينيو در عرصه فوتبال جهان مطرح شد، همواره از سوي کودکان جهان مورد درخواست براي ساخت فيلمي که قهرمانش اين ستاره فوتبال باشد، واقع شديم. به همين خاطر ما هم تلاش کرديم به خواسته آنان احترام بگذاريم و براي اين منظور اقدام به تماس با اين ستاره کرديم تا توانستيم موافقت وي را براي اين منظور جلب کنيم. رونالدينيو به دليل موافقت در واگذاري حق ساخت امتياز فيلم کارتوني ، رقم کلاني را از والت ديسني دريافت خواهد کرد.
وضعيت نامعلوم مهدويكيا در Hsv
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
در حالي كه هامبورگيها براي ماندن در رقابتهاي بوندسليگاي يك هفت بازي ديگر فرصت دارند، جايگزين كردن هفت بازيكن فكر هوب استيونس، سرمربي هامبورگ را به خود مشغول كرده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سرمربي هلندي هامبورگيها كه هر يك از اين بازيها را به منزلهي يك ديدار پاياني (فينال) ميداند، از هم اكنون بايد به فكر تكميل كادر فصل بعد بازيكنان خود باشد.
به نوشتهي روزنامهي هامبورگرآبندبلات هفت بازيكن Hsv در پايان فصل جاري اين تيم را ترك خواهند كرد.
مهدي مهدويكيا، كالين بنيامين، اشتفان وشتر، رنه كلينگ بيل و اوليور هامپل از جمله بازيكناني هستند كه قراردادشان در پايان فصل جاري به پايان ميرسد. سه بازيكن آخر اين جمع بايد براي فصل بعد در پي باشگاه جديدي باشند، اما مهدويكيا و بنيامين هنوز وضعيت نامشخصي دارند.
براي برخي بازيكنان هم با وجود قرارداد بلند مدتي كه با هامبورگ دارند، اين روزها، روزهاي پاياني حضور در اين تيم است و آنها بايد روي جدايي خود از اين تيم حساب ويژهاي باز كنند.
ماتياس آبل، دانيل ليوبويا، بزارت بريشا و ساشا كرش اشتاين از جمله اين بازيكنان هستند. پائولو گوئرهرو و رافائل ويكي هم به نوعي بازيكن مازاد به شمار ميآيند.
استيونس دربارهي اين بازيكنان تنها گفت:« آنها بايد آينده خود را در گفتوگو با سران باشگاه روشن كنند.»
سرمربي بولتون:نبايد تيموريان را نيمكت نشين ميكردم
تهران- خبرگزاري كار ايران
درخشش خيرهكننده آندرانيك تيموريان ملي پوش ارزنده فوتبال كشورمان و عضو باشگاه بولتون انگليس در هفته سي و دوم ليگ برتر اين كشور مقابل ويگان ، بازتاب گستردهاي در مطبوعات معتبر اروپا از جمله روزنامه گاردين داشت و از سوي ديگر سرمربي بولتون نيز به تمجيد از اين ملي پوش ايراني پرداخت.
به گزارش گروه ورزش خبرگزاري كار ايران( ايلنا ) به نقل از آسوشيتدپرس، پس از آنكه آندرانيك تيموريان در ديدار مقابل ويگان دو بار موفق به گلزني شد،" سام آلارديس"، سرمربي تيم فوتبال بولتون ، گفت: با گلزني تيموريان متوجه شدم كه چه بازيكن بزرگي را نيمكت نشين كرده بودم و در واقع به اشتباه خود پي بردم.
وي ادامه داد: حضور تيم ما در بازيهاي اروپايي باعث شده است تا به همه بازيكنان فرصت حضور در ميدان داده شود و امشب با گلزني تيموريان متوجه شدم كه تاكنون چه بازيكن بزرگي را نيمكت نشين كرده بودم از تيموريان هم تشكر ميكنم كه تمام خواستههاي مرا به طور كامل در زمين اجرا كرد .
آلاردايس ادامه داد: امشب، شب باشكوهي براي ما بود و گلزني تيموريان به ستارگان من ثابت كرد كه در صورت كوچكترين كم كاري جاي خود را به بازيكن ديگري ميدهند ، خوشبختانه مقابل ويگان بازي خوبي ارائه كرديم و من قصد ندارم تا بازيكن خاصي را به عنوان بهترين بازيكن خود معرفي كنم.
همچنين روزنامه معتبر گاردين چاپ لندن در گزارشي به تحليل بازي بولتون پرداخت و نوشت: هافبك تدافعي بولتون بازي بسيار باشكوهي را انجام داد ، اين بازيكن كه از يك تيم گمنام ايراني(ابومسلم) به ليگ برتر آمده است نشان داد با تلاش و پشتكار ميتوان معادلات را بر هم زد.
روزنامه گاردين در ارزش گذاري بازيكنان نمره 9 را به تيموريان داد نمرهاي كه از ابتداي فصل تنها به يازده بازيكن از جمله كريستانورونالدو ، تيري آنري، لمپارد ، جرارد و غيره داده است.
ضعيفترين نمره براي مهدويكيا
عملكرد لژيونرهاي ايراني بوندس ليگا
ضعيفترين نمره براي مهدويكيا
خبرگزاري فارس: بازيكن ايراني تيم فوتبال هامبورگ در هفته بيست و هشتم بوندس ليگا، بدترين نمره فصل جاري خود را دريافت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هفته نامه كيكر به مهدي مهدويكيا كه برخلاف بازي هفته بيست و هفتم با ولفسبورگ يك گل زيبا زد، نمره ضعيف 6 گرفت.
وي در حالي با ضعيفترين نمره ممكن روبرو شد كه در ديدار برابر اشتوتگارت يك نيمه بازي كرد و نتوانست كاري موثر در باخت 4 بر 2 انجام دهد.
اين نشريه به بازيكنان هامبورگ و اشتوتگارت اينگونه نمره داده است:
* هامبورگ:
روست 5/4
بنيامين 5
راين هارد 5
ماتيسن 6
آتوبا 4
مهدوي كيا 6
ياروليم 5/3
ديونگ 5
بن هاتيرا 6
ون دروارت 5