نقل قول:
سلام.از مرز نوسود میاره اشنامون 2.200. عزیز من جمهوری تهران هم هرجا رفتم دیدم این رنگی بود.اما این که شما میگی کامل در جریانش نیستم
Printable View
نقل قول:
سلام.از مرز نوسود میاره اشنامون 2.200. عزیز من جمهوری تهران هم هرجا رفتم دیدم این رنگی بود.اما این که شما میگی کامل در جریانش نیستم
دوستانی که می خواهند از بانه سه بعدی تهیه کنند حتما از مدل جدید سونی hx750 هم دیدنی بکنند بد نیست تصویر فوق العاده ای داره واقعا خیره کنند است قیمت 46 هم 2890 هستش از نظر من که تلویزیون پیش یه hx925 و یه شارپ le835 و یه فیلیپس 8605 بود هیچی کم نداشت و یک وضوح خاصی هم داشت .
Play a file larger than 4GB via USB devices.
Answer
Yes, you can play bigger than 4GB if USB devices are formatted by exFAT.
Note: You cannot playback any file larger than 4GB if your USB devices is formatted by FAT12, FAT16 and FAT32.
.
قابل توجه دوستان که میگن فت32 محدودیت 4 گیگ داره(و خداوند اکرونیس دیسک دایرکتور را آفرید)
دوست عزیز درست میگی منهم میدونم فرمت هارد باید FAT32 باشه منظور من این بود که چه مارک و مدلی از هارد پرتابل 1 ترا با همین فرمت در تلویزیون های سونی باز میشه ؟ تا کنون دوستانی که تجربه کردند یک نوع سیلیکن 500 گیگ و نوع دیگر seagate expansion تا 1 ترا را گفتند و یک فروشنده سیگیت گفته به شرط میدم که باز کنه ضمنا من هنوز فیلم بیش از 4 گیگ روی فلش نریختم حتما امتحان میکنم پاسخ میدم .
دوست عزیز بنده هم مدل 46EX720 دارم ساخت مالزی و یکی از دوستانم مثل شما از تهران خریده هر دو هیچ تفاوتی ندارند بغیر از اینکه ساخت مالزی 2 عینک 250 داره و ایرانیه یک عینک داره . اول اینکه فرمودی مرورگر نداره اینطور نیست در حالت معمولی غیر فعال ولی اگر صحیح به اینترنت متصل بشید مرورگر روشن میشه و با اوکی روی آن صفحه URL باز میشه که در سمت راست بصورت عمودی ( مثل یک نوار باریک ) باز میشه روی Add URL اوکی کن کیبورد مثل موبایل ظاهر میشه و آدرس را تایپ کن جستجو صورت میگیرد البته اینترنت من وایمکس 1 مگ هست شاید شما بعلت سرعت کم اینترنت اصلا نمیتونید وصل بشید. دوم از منو network music را زدم بعد از چند ثانیه چند آلبوم خارجی و ایرانی از شادمهر و گوگوش و غیره ظاهر شد روی آلبوم گوگوش اوکی زدم آهنگ ها باز شد و چند آهنگ پخش شد و چند تا هم پخش نشد. سوم اینکه بنده با شروع آپدیت را فعال کردم حدود 15 دقیقه یا کمی بیشتر طول کشید از ورژن 3.339 به ورژن 4.005 آپدیت شد و در منو نوار زیر چند گزینه اضافه شد مثل " چیزک " و همینطور گزینه "Facebook " & " Twitter " که فیس بوک باز نشد ولی توییتر باز شد و برای دوستم که از تهران خریده بود فایل آپدیت را از سایت سونی گرفتم روی فلش ریختم و به محض اینکه به یو اس بی تلویزیونش وصل کردم شروع به آپدیت کرد حدود 5 دقیقه طول کشید و چند بار هم ری استارت شد و مثل تلویزیون من ورژن جدید گرفت و عین هم شد . چهارم این فرمت هائی که بنده گفتم با فلش در تلویزیون دیدم پخش Mp4 - Wmv - Avi را عالی پخش میکنه برخی از فرمت های MKV را پخش نمیکنه ولی برخی که از حجم بالاتری در یک فیلم مشابه دارد را پخش میکنه از کارشناس سونی پرسیدم جوابهای بسیار فنی داد راستش خودم هم متوجه نشدم ولی صحبت از تنظیم Bitrate فرمت میکرد ولی گفت در آپدیت های بعدی سونی آسیا قراره فرمت MKV و از این مهمتر فرمت MOV که نوع فرمت دوربین های دیجیتال جدید سونی و کانن و غیره هستند را منظور کند و من پیشنهاد به دوستانی که زبان انگلیسی خوبی دارند میدم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برند و تقاضای فایل آپدیت این نوع فرمتها را بکنند تاثیر داره هر چه تعداد متقاضی بیشتر بشن زودتر اینکار را انجام میدن. در آخر بعرضت برسونم فرمت هائی را که تلویزیون پخش نمیکنه چون بلوری 3 بعدی سونی هم گرفتم از طریق یو اس بی آن باز و تماشا میکنم و این دستگاه تمام هارهای اکسترنال پرتابل را با هر فرمتی باز میکنه. امیدوارم کمک کرده باشم باز هم سئوالی برات پیش اومد در خدمتم.
دوست عزیز بنده هم مدل 46EX720 دارم ساخت مالزی و یکی از دوستانم مثل شما از تهران خریده هر دو هیچ تفاوتی ندارند بغیر از اینکه ساخت مالزی 2 عینک 250 داره و ایرانیه یک عینک داره . اول اینکه فرمودی مرورگر نداره اینطور نیست در حالت معمولی غیر فعال ولی اگر صحیح به اینترنت متصل بشید مرورگر روشن میشه و با اوکی روی آن صفحه URL باز میشه که در سمت راست بصورت عمودی ( مثل یک نوار باریک ) باز میشه روی Add URL اوکی کن کیبورد مثل موبایل ظاهر میشه و آدرس را تایپ کن جستجو صورت میگیرد البته اینترنت من وایمکس 1 مگ هست شاید شما بعلت سرعت کم اینترنت اصلا نمیتونید وصل بشید. دوم از منو network music را زدم بعد از چند ثانیه چند آلبوم خارجی و ایرانی از شادمهر و گوگوش و غیره ظاهر شد روی آلبوم گوگوش اوکی زدم آهنگ ها باز شد و چند آهنگ پخش شد و چند تا هم پخش نشد. سوم اینکه بنده با شروع آپدیت را فعال کردم حدود 15 دقیقه یا کمی بیشتر طول کشید از ورژن 3.339 به ورژن 4.005 آپدیت شد و در منو نوار زیر چند گزینه اضافه شد مثل " چیزک " و همینطور گزینه "Facebook " & " Twitter " که فیس بوک باز نشد ولی توییتر باز شد و برای دوستم که از تهران خریده بود فایل آپدیت را از سایت سونی گرفتم روی فلش ریختم و به محض اینکه به یو اس بی تلویزیونش وصل کردم شروع به آپدیت کرد حدود 5 دقیقه طول کشید و چند بار هم ری استارت شد و مثل تلویزیون من ورژن جدید گرفت و عین هم شد . چهارم این فرمت هائی که بنده گفتم با فلش در تلویزیون دیدم پخش Mp4 - Wmv - Avi را عالی پخش میکنه برخی از فرمت های MKV را پخش نمیکنه ولی برخی که از حجم بالاتری در یک فیلم مشابه دارد را پخش میکنه از کارشناس سونی پرسیدم جوابهای بسیار فنی داد راستش خودم هم متوجه نشدم ولی صحبت از تنظیم Bitrate فرمت میکرد ولی گفت در آپدیت های بعدی سونی آسیا قراره فرمت MKV و از این مهمتر فرمت MOV که نوع فرمت دوربین های دیجیتال جدید سونی و کانن و غیره هستند را منظور کند و من پیشنهاد به دوستانی که زبان انگلیسی خوبی دارند میدم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برند و تقاضای فایل آپدیت این نوع فرمتها را بکنند تاثیر داره هر چه تعداد متقاضی بیشتر بشن زودتر اینکار را انجام میدن. در آخر بعرضت برسونم فرمت هائی را که تلویزیون پخش نمیکنه چون بلوری 3 بعدی سونی هم گرفتم از طریق یو اس بی آن باز و تماشا میکنم و این دستگاه تمام هارهای اکسترنال پرتابل را با هر فرمتی باز میکنه. امیدوارم کمک کرده باشم باز هم سئوالی برات پیش اومد در خدمتم.نقل قول:
دوست عزیز بنده هم مدل 46EX720 دارم ساخت مالزی و یکی از دوستانم مثل شما از تهران خریده هر دو هیچ تفاوتی ندارند بغیر از اینکه ساخت مالزی 2 عینک 250 داره و ایرانیه یک عینک داره . اول اینکه فرمودی مرورگر نداره اینطور نیست در حالت معمولی غیر فعال ولی اگر صحیح به اینترنت متصل بشید مرورگر روشن میشه و با اوکی روی آن صفحه URL باز میشه که در سمت راست بصورت عمودی ( مثل یک نوار باریک ) باز میشه روی Add URL اوکی کن کیبورد مثل موبایل ظاهر میشه و آدرس را تایپ کن جستجو صورت میگیرد البته اینترنت من وایمکس 1 مگ هست شاید شما بعلت سرعت کم اینترنت اصلا نمیتونید وصل بشید. دوم از منو network music را زدم بعد از چند ثانیه چند آلبوم خارجی و ایرانی از شادمهر و گوگوش و غیره ظاهر شد روی آلبوم گوگوش اوکی زدم آهنگ ها باز شد و چند آهنگ پخش شد و چند تا هم پخش نشد. سوم اینکه بنده با شروع آپدیت را فعال کردم حدود 15 دقیقه یا کمی بیشتر طول کشید از ورژن 3.339 به ورژن 4.005 آپدیت شد و در منو نوار زیر چند گزینه اضافه شد مثل " چیزک " و همینطور گزینه "Facebook " & " Twitter " که فیس بوک باز نشد ولی توییتر باز شد و برای دوستم که از تهران خریده بود فایل آپدیت را از سایت سونی گرفتم روی فلش ریختم و به محض اینکه به یو اس بی تلویزیونش وصل کردم شروع به آپدیت کرد حدود 5 دقیقه طول کشید و چند بار هم ری استارت شد و مثل تلویزیون من ورژن جدید گرفت و عین هم شد . چهارم این فرمت هائی که بنده گفتم با فلش در تلویزیون دیدم پخش Mp4 - Wmv - Avi را عالی پخش میکنه برخی از فرمت های MKV را پخش نمیکنه ولی برخی که از حجم بالاتری در یک فیلم مشابه دارد را پخش میکنه از کارشناس سونی پرسیدم جوابهای بسیار فنی داد راستش خودم هم متوجه نشدم ولی صحبت از تنظیم Bitrate فرمت میکرد ولی گفت در آپدیت های بعدی سونی آسیا قراره فرمت MKV و از این مهمتر فرمت MOV که نوع فرمت دوربین های دیجیتال جدید سونی و کانن و غیره هستند را منظور کند و من پیشنهاد به دوستانی که زبان انگلیسی خوبی دارند میدم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تقاضای فایل آپدیت این نوع فرمتها را بکنند تاثیر داره هر چه تعداد متقاضی بیشتر بشن زودتر اینکار را انجام میدن. در آخر بعرضت برسونم فرمت هائی را که تلویزیون پخش نمیکنه چون بلوری 3 بعدی سونی هم گرفتم از طریق یو اس بی آن باز و تماشا میکنم و این دستگاه تمام هارهای اکسترنال پرتابل را با هر فرمتی باز میکنه. امیدوارم کمک کرده باشم باز هم سئوالی برات پیش اومد در خدمتم.نقل قول:
در آپدیت های بعدی سونی آسیا قراره فرمت MKV و از این مهمتر فرمت MOV که نوع فرمت دوربین های دیجیتال جدید
سونی و کانن و غیره هستند را منظور کند و من پیشنهاد به دوستانی که زبان انگلیسی خوبی دارند میدم به سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برند و تقاضای فایل آپدیت این نوع فرمتها را بکنند تاثیر داره هر چه تعداد متقاضی بیشتر
بشن زودتر اینکار را انجام میدن.
این هم لینک فارسی سایت سونی برای درخواست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من ایمیل زدم و درخواست کردم ، از طرف شرکت سونی این پاسخ به ایمیلم اومده
سلام
با سپاس از ایمیل شما و توجه شما نسبت به دستگاه خود با توجه به نوع فرمت ها سونی برای دستگاههای خود فرمت هایی را که نیاز به مجوز ندارند روی دستگاههای خود نمی گذارد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دستگاه خود با شماره 6460-021 امور مشتریان تماس حاصل نمایید
با تشکر
(امور مشتریان شرکت بازرگانی ایران(سونی
-----Original Message-----
From: <ContactUs@ap.sony.com>
To: <CustomerCare@itc-group.ir>
Date: Sat, 11 Aug 2012 11:06:37 +0800
Subject: خدمات پس از فروش LED 3D 46EX720
با سلام من به پشتیبانی سونی آسیا - خاورمیانه در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت کانتکت وارد شدم تلویزیون را انتخاب سپس به زبان انگلیسی تقاضا کردم که کاربران و دارندگان این تلویزیون در ایران زیادند و همگی تقاضای نرم افزار جدیدی را دارند که با آپدیت آن فرمتهای MKV & MOV به سایر فرمتهای پشتیبان شونده اضافه شود و دلیلش را هم نوشتم که فایلهای رایج تصویری اینترنتی MKV و فرمت تصویری دوربین های دیجیتال عکاسی فول اچ دی MOV میباشند. جوابی برای من آمد که ایمیل من را به نشانی قسمت نرم افزار جهت پیگیری ارسال شده حالا شما دوستان به این ایمیل تقاضای خود را بفرستید بلکه ترتیب اثر بدهند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]