این ممد سوتی رو آخه با چه دلیل و برهانی گرفتن؟!:13:
Printable View
این ممد سوتی رو آخه با چه دلیل و برهانی گرفتن؟!:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز پدر و عكسي از پدر فراموش نشدني باشگاه استقلال : ناصر خان حجازي :40:
یعنی اگه شرط برای رفتن به تراکتور اینا بوده باشه قلعه نویی رو دیگه به عنوان مربی قبول ندارم :2:دیگه شورش رو در آورده هر جا بخواد بره کل بازیکنهای تراز اول تیم قبلی رو میگیره تا بتونه قهرمان بشه اگه اون بازیکنها رو بگیره تراکتور با کمالوند راحت قهرمان میشننقل قول:
از اخبار نقل و انتقالات هم خسته شدم هر روز یه خبر بی سر و ته پخش میشه بعد تکذیب میشه اوه :41:
یه دفاع خوب میشه لک چیرا!
هم تو استیل آذین خوب بود هم توی شاهین ما!
البته خودم شاهینی هستم بعدش استقلالی ولی لک چیرا رو بین این بازیکنای پولکی خارجی بهترین میدونم
بازی های آخری که استیلی با شاهین بود آخر بازی گریه می کرد!!
واسه تیمی که فقط 20% قراردادش رو داده بود!!
دروازه بان هم دروازبان ذوب آهن معمار زاده فکر کنم، خوبه، چون هم کمتر کلاس میاد هم خرجش کمتره!
حالا واقعا چطور میشه که توی قرارداد ها دست میارن و میلیاردیش می کنن؟؟
استقلال باید یه گلر خوب بخره. این طالبلو از هر فاصله شوت بزنی گل میخوره. مخصوصا اون گلی که از النصر خورد:31:
قلعه نویی رو ببینید :دی
خوده مدیر عامل میده بعدش کم کم از باشگاه میکنه....یا همون پوله اضافه ای که میخوان بدنو میریزن تو حسابه یکی از اقوامه نزدیکه بازیکن چون حسابه خودشونو چک میکنننقل قول:
اینطوری که نمیشه
شاید مدیر عامل بزنه زیر همه چیز!
هیچ توافق نامه ی محضری هم وجود نداره!
حالا کی به کیه؟؟
احتمالا تبصره سازی می کنن حالا چطوریش رو خدا می دونه!؟!؟!؟!
یورگن گده رو هم که از دست دادیم رفت ذوب آهن
"يورگن گده" به تيم ذوب آهن پيوست/ مربي استقلال جانشين صالح شد
مربي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با عقد قراردادي رسمي به تيم ذوب آهن اصفهان پيوست.
یورگن گده مربی فصل پیش تیم فوتبال استقلال تهران با عقد قراردادی یک ساله به تیم فوتبال ذوب آهن پیوست. این مربی آلمانی که تجربه سرمربیگری در تیم فوتبال پرسپولیس را هم دارد پس از مذاکره با اصغر دلیلی مدیر عامل ذوب آهن و توافق نهایی، قراردادش را با این تیم اصفهانی منعقد کرد که جانشین مجید صالح در جمع سپیدپوشان اصفهانی شود.
تیم فوتبال ذوب آهن که فصل گذشته به عنوان سومی لیگ برتر دست یافته بود در مرحله چهارم نهایی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا باید با سوون سامسونگ کره جنوبی روبهرو شود.
انتخاب یورگن گده به عنوان دستیار منصور ابراهیم زاده در حالی صورت گرفته است که هفته گذشته پرویز مظلومی اعلام کرده بود، این مربی آلمانی در فصل جدید به عنوان مربی بدنساز و تمرین دهنده مجموعه فنی استقلال را همراهی خواهد کرد.
در عین حال منصور ابراهیمزاده نیز از گزینههای سرمربی تیم پرسپولیس است و قرار است تا عصر امروز جمعه برنامههای خود را برای هدایت این تیم به مدیریت این باشگاه ارائه کند.
کد:http://www.varzesh3.com