آیا میلان یک شرکت مستقل می شود؟!
ممکن است میلان دیگر توسط شرکت فاینین وست کنترل نشود
آدریانو گالیانی و باربارا برلوسکونی هواداران را مطمئن کرده اند که بدهکاری 560 میلیون یوروی فاینین وست ارتباطی با باشگاه میلان نخواهد داشت اگرچه این شرکت شرکت مادر باشگاه میلان است.
اکنون این خبر ها به گوش می رسد که باشگاه میلان از سایه ی این شرکت خارج شود و به صورت مستقل اداره گردد و توسط برلوسکونی کنترل شود. پس آینده ی این شرکت تاثیری بر روند باشگاه میلان نخواهد داشت.
یکی از روزنامه نگاران مشهور ایتالیا –فوریو فدله- در مصاحبه ای اعلام کرد:
این یک فرضیه ای است که ما نیز آن را پی گیری می کنیم و این فرضیه می تواند یک تابع دو جوابی باشد.این که مسئله ای برای میلان پیش نیاید یا اینکه میتواند یک نشانه از طرف مدیریت باشد.
او ادامه داد " مطمئنا میلان توسط آقای برلوسکونی هدایت خواهد شد و او در میلان همه کار خواهد کرد تا میلان را از اتفاقات اخیر در امان نگه دارد تا مشکلات مالی گریبان گیر میلان نشود."
--------------------------------
خیلی ها بر این باور هستند که برلوسکونی یک پدرخوانده ایتالیایی تبار برای میلان است.
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2072&%D8%A2%DB%8C%D8%A7%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%DB%8C%DA%A9%20%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%20%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%20%D9%85%DB%8C%20%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9F
!
الگو و سمبل من کریس رونالدو می باشد!
به آقای ایکس نیازی نداریم,در حال حاضر فوق العاده هستیم.کوین پرینس بوآتنگ از ورود مستر ایکس استقبال خواهد کرد اما امیدوار است که او یک بازیساز نباشد!
سالی که گذشت یک سال باشکوه برای بوآتنگ بوده است.در طی 12 ماه که او با باشگاه پورتثموث سقوط کرد در میلان به یک بازیکن کلیدی تبدیل شد که موفق به کسب اسکودتو شد و برای لیگ قهرمانان بسیارچالش برانگیر است.
او در مصابحه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " اگر کسی یک سال پیش به من می گفت که تو به میلان خواهی رفت و در این تیم بازی خواهی کرد ,به یک قهرمانی دست می بابی و در نهایت به یک بازیکن متعصب و محبوب بین هواداران تبدیل می شوی.من از او می پرسیدم که چه موادی مصرف کرده است!"
" این بسیار زیباست که یک قهرمان برای کودکان باشی.ممکن است که یکی از والدین آن ها فکر کنند که من چیزهای احمقانه ای انجام می دهم چرا که من پر از خالکوبی بر روی بدن خود هستم و بیشتر از من تصور یک مرد سخت می شود تا یک الگو خوب.اما در عوض آنها من را درک می کنند"
" آیا من, احساس می کنم که یک سمبل فوتبال آفریقایی شبیه وه آ هستم ؟ این که من را با او و یا اتوئو مقایسه کنید بسیار دشوار است"
" من متولد و بزرگ شده در اروپا هستم,همچنین من حتی از غنا برای بار نخست از چندین ماه قبل دیدن کردم.من بیشتر احساس می کنم که یک سمبل چند ملیتی یا فرهنگی هستم"
" آیا من در فکر انجام کاری برای آفریقا هستم ؟ من می خواهم یک مدرسه در غنا ایجاد کنم"
" آیا [افسانه برزیلی ] پله همیشه سمبل و الگوی من بوده است ؟ من معتقدم که پله بزرگترین بازیکن در تمام ادوار است.اما زمان عوض شده است و قهرمان های دیگری وارد شده اند.در حال حاضر الگوی من کریس رونالدو ستاره رئال مادرید است"
پست و بازار نقل و انتقالات
بوآتنگ در این مورد چنین گفت " اگر من تمایل داشته باشم که به پست خود در زمین بازگردم و اگر آلگری نیز از من این را بخواهد من درخواست او را می پذیرم اگر چه آن پست را دوست ندارم,چرا که پست مورد علاقه من پشت مهاجمین است"
بوآتنگ در ادامه افزود " ما نیازی به آقای ایکس نداریم .فابرگاس , گانسو و همسیک اگر بیایند می تواند به ما کمک بسیار کنند اما مشکل این نیست.در این جا ما به هر نوع بازیکنی نیاز داریم : ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه,بازیکنان با کیفیت و جنگنده"
مشکل ما آقای ایکس نمی باشدو نکته مهم و ارزشمند تیم است : این میلان فوق العاده است و ما می توانیم در برابر هر تیمی نتیجه بگیریم.وقتی به بازی اینزاگی در تمرینات با توجه به سنی که دارد نگاه می کنیم شما می توانید هر چیزی را ممکن بدانید"
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2075&%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%20%D9%88%20%D8%B3%D9%85%D8%A8%D9%84%20%D9%85%D9%86%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%20%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%20%D9%85%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
!
میلان - جنوا : یک همکاری دیگر
این بار هدف از همکاری جدید این دو باشگاه یک هافبک برزیلی 14 میلیون یورویی می باشد.
آدریانو گالیانی و انریکو پرتزیوسی نائب رئیس باشگاه میلان و مدیر عامل باشگاه جنوا دو فردی هستند که رابطه ی بسیار خوبی با هم دارند و اخیرا همکاری های بسیاری از جمله نقل و انتقال بازیکنانی از جمله زیگونی ، پالوشی ، مرکل و بوآتنگ داشته اند.
گفته می شود این دو مدیر برای بار دیگر نیز قصد همکاری با یکدیگر را دارند و اینبار آن ها مایلند تا با همان روشی که کوین پرینس بوآتنگ را به میلان کشاندند حال کاسمیرو ی برزیلی بازیکن تیم سائوپائولو را به میلان بیاورند.
طبق آخرین گزارش ها این دو فرد چندین بار با یکدیگر در شهر میلان شام خورده اند و جلساتی را برگزار کرده اند و به نظر می رسد که برای انجام این انتقال نیز آمادگی لازم را دارند.
ژولیو فره سه ایجنت کاسمیرو نیز در صحبت هایی این موضوع را تایید کرده که چند تیم ایتالیایی به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن توانمند هستند.
گفته می شود این پیشنهاد ابتدا توسط پرتزیوسی مطرح شده است و سپس مورد تایید آلگری و گالیانی قرار گرفته است چرا که پرتزیوسی در این رابطه می گوید :
" کاسمیرو گزینه ای مناسب است که از لحاظ فنی نیز مورد تایید قرار گرفته است و ما در این رابطه با گالیانی هماهنگ هستیم. "
گفته می شود تیم های جنوا ، میلان و اینتر به دنبال این هافبک برزیلی هستند و قیمت پایه ی این بازیکن 14 میلیون بورو اعلام شده است.
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2078&%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20-%20%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A7%20:%20%DB%8C%DA%A9%20%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%20%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1