نقل قول:
بابا تو رو خدا یکی جواب منو درست بده اینجا فقط جای دعوای سامسونگی ها و پانا سونیکی ها شد
تکلیف من روشن نشد چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درباره IR یا جاموندگی موقت تصویر اگه اطلاعات خواستی اینجارو میتونی ببینی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اگه رنگای طبیعی و قیمت مناسب نسبت به کیفیت تصویر می خوای و نور خونتون کم یا متوسطه پلاسما گزینه خوبیه ولی مصرف برق بالا و در صورت عدم رعایت یه سری نکات جاموندگی تصویر هم داره، که ممکنه ماه ها بر طرف شدن جاموندگی تصویرش زمان ببره.
تو پلاسماهای فعلی بازار ایران VT30 عالیه و ST30 خوبه، اگه یکمی صبر کنی ST50 پاناسونیک تا اواخر پاییز وارد ایران میشه که هم قیمتش از ST30 کمتره و هم کیفیتش از VT30 بیشتر.
اما 3بعدیش مثل بقیه سه بعدی های اکتیو بعد از نیم ساعت فیلم دیدن سرگیجه آوره.
و بعضا IR یا جاموندگی تصویر هم داره.
الآن مصرف برق LED ها خیلی اومده پایین مثلا توی یه تست دیدم LED ی 55 اینچ LG مدل LM7600 مصرفش 64w و بعد از کالیبره کردن توسط آقای Rasmus Larsen در سایت flatpanelshd فقط 58w بود.
اما یه پلاسمای 55 اینچ تقریبا 3-4 برابر برق مصرف میکنه.
با توجه به بودجه که داری تو سونی تی وی خوب نمیتونی بگیری، شارپ مدلاییش که تو ایرانه تصویرشون معمولیه (به نظر من یکم از ایکس ویژن بهتر) اما طراحیشون خوشگله و گرونه.
بازم به نظر من توی LED ها:
اگه 2بعدی بیشتر برات مهمه تی وی دارای 3 بعدی اکتیو بخر از بین برندای فیلیپس، ال جی، سامسونگ.
و اگه 3 بعدی برات مهمه فقط ال جی هایی که دارای 3بعدی پسیو هستند رو بخر.
اگه پلاسما می خوای اول پستمو بخون.
Standby =0.0W
SD+HD =58W
47 اینچ 1700$ LG LM7600
50 اینچ 1350$ Panasonic ST50