نقل قول:
نا محدود 128 ماهی حدود 10هزار و 256 ماهی حدود 13 هزار
محدودهارو خبر ندارم زنگ بزنین به امور مشترکین منطقتون.شمارشم پشت قبض تلفن نوشته.
Printable View
نقل قول:
نا محدود 128 ماهی حدود 10هزار و 256 ماهی حدود 13 هزار
محدودهارو خبر ندارم زنگ بزنین به امور مشترکین منطقتون.شمارشم پشت قبض تلفن نوشته.
سلام الان از طریق سایت مخابرات نمیتونم شارژ اضافه بخرم.میگه ارتباط با سایت بانک برقرار نمیباشد.ماله شما هم اینطوری شده؟
من چون تو این چند روز نزدیک 10 گیگ شارژ خریدم نکنه منو محدود کردن؟؟؟!!!از مخابرات این کارا بعید نیست.
برا منم همینو میگه.نقل قول:
همشهری های محترم مشهدی، این سوال و سوال های مشابه را از شماره تلفن زیر بپرسند که در انجا خانمهای بسیار باشخصنت، با علاقه و حوصله به آدم جواب میدهند:
7230000 پشتیبانی ای دی اس ال
من صبانت بودم الان مخابرات 256 نامحدود راضی ام مرکز فرشچی پینگ هم واسه بازی خوبه.سرعت ثابت همون 30 (حداکثر40 حداقل 25). قطعی خاصی هم نداشتم.
:46:
سلام
هادی جان حداکثرتا چه سرعتی رو می تونستی نامحدود ازمخابرات بگیری؟
سلام من اینترنت از مخابرات گرفتم و مودمم هم cnet هست به اینترنت وصل میشدم تا اینکه freegate رو نصب کردم و اجراش کردم از اون به بعد بدون freegate هیچ سایتی رو باز نمی کنه
خواهش میکنم یکی کمکم کنه اگه ممکنه جواب رو ایمیلم بفرستین چون بلد نیستم چه جوری تو انجمن ها شرکت کنم مرسی
سلام .فیری گیتو پاک کن اگه بازم درست نشد .از منوی استارت قسمت accessories برو به sistem restor و از اونجا فقط درایو سی رو به زمان قبل از نصب فری گیت ری استور کن.توجه :تمام تنظیمات جدید به حالت قبل از نصب فری بر میگرده.این راحترین و بهترین راهه اگه خواستی میتونی وین عوض کنی.این 2 روش ماله مبتدیهاست اگه به مسایل مربوط به فایروال و سکیوریتی وارد هستی بگو تا روش های کم خطرتر رو پیشنهاد بدم.نقل قول:
کارت دانشجویی داشتم :31:نقل قول:
تا 2mb اگه بهت بدن:31:، 1mb که رفیقم داشت:46:
احتمالا تنظیمات ------ رو اکسپلورر مونده!نقل قول:
internet explorer باز کن . برو منو tools ، روی Internet option بزن
2تا جا هست تیک ------ ( Use a proxy server...) داره هر2 رو بردار
این سایت برو عکساش هست خودت میفهمی :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]