به معنی Asia Pacific Japan هستش(به Wikipedia مراجعه کنید). همین تاپیکو بخونید بارها توضیح داده شده. موفق باشیدنقل قول:
Printable View
به معنی Asia Pacific Japan هستش(به Wikipedia مراجعه کنید). همین تاپیکو بخونید بارها توضیح داده شده. موفق باشیدنقل قول:
سلام به همه اعضا و دوستان
من با توجه به موجودی جیبم و بررسی کانفیگ های مختلف از انواع برند ها بهترین و زیباترین گزینه ای که پیدا کردم 5110 خوش دست وزیبا بود
عاشقش شده بودم
Cpu اینتل 32 نانو متری از سری معرکه Sandy Bridge = ( که با حذف FSB و به جای آن DMI با پهنای باس 5GT/s و پهنای باند مموری با سرعت 21.3Gb/s واقعا دیوونه کننده است که حتی دوبرابر Core i های هم رده خود در سری قبل تر یعنی Arrandale و Clarksfield می باشند )
گرافیک جیفورس عالی GF525 با ساپورت Directx11 و OpenGL4.0
4تا6 گیگ رم DDR3 و هارد 500تا640 گیگ و دو درگاه مخصوص USB3
دیگه مگه از یک لپ تاپ ارزان قیمت چی میخواهید که من دیروز با گشت و گذار تو مغازه ها برای کانفیگ
Dell5110-Corei5-4Gb-500Gb قیمت های عجیب و غریب با گارانتی از 800 تا 860 هزار تومان و بدون گارانتی از 760 نا 800 هزار تومان رو دیدم
اما افسوس و افسوس که دلم آرام نگرفت - فقط و فقط به خاطر این چیپست مزخرف HM67 که من عاشق اینتل رو درمونده کرده و نتونستم با دلم کنار بیایم هر چند تمام اطلاعات و آمار در مورد HM67 و آپدیت بایوس و لاپوشونی نرم افزاری رو میدونم
آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ لعنتی !!!!!!!! دلم گرفت
از همه عزیزان به خاطر خوندن درددلهام قلبا تشکر میکنم .
سلام من 5110 core i7 دارم میشه لطف کنین این سرویس تگ واسم چک کنین من زیاد چیزی نفهمیدم 8HBSRP1 البته لطفافقط ازروی حرف R قضاوت نکنین که ریفره
ممنون بابت همه چی پیشاپیش
مشکلی که این مدل داره اینه که VRAM آن شصت وچهار مگ بیشتر نیست و بیشتر حافظه گرافیکی را Share میکنه؟؟!!!
نقل قول:
من براتون چک کردم درست بود همه چی ok هست.
N5110
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
دوستان بلوتوث این 5110 ها چرا اینجوریه؟
فایل هارو ارسال نمیکنه به گوشی.
اصلا گوشی رو پیدا نمیکنه.نکنه خرابه؟
مشکل از کجاست که حلش کنم؟
شما میتونید با اپدیت بایوس و دیدن b3 مطمئن بشید که لپتاپ چیپست b3 داره. یکی از دوستان توضیح کامل دادند چند صفحه قبل و از سایت اینتل و دل لینک معتبر گذاشتند. من 3 4 روزی هست که همین مدل خریدم و بسیار راضی هستم. از انتظاراتی که داشتم بهتره. با آپدیت بایوس در فروشگاه هم به b3 تبدیل شد و بگم که همین لینک های معتبر بود که نظرم برگشت و خرید داشتم وگرنه به هیچ عنوان نمیخریدم و از شما در این مورد سختگیرتر بودم و منتظر بودم که سری جدید 5110 بیاد مثلا با یک level آپدیت در cpu یا graphic یا یک لپتاپ دیگهنقل قول:
سلام همون طور که یکی از دوستان گفتن لپ تاپ با این سرویس تگ مشکل ریفر نداره و جالبه اطلاعات دقیقا مثل لپ تاپ منه یعنی سفارش انگلستان و تاریخ خرید و ....نقل قول:
اقا مبارک باشه واقعا لپ تاپ معرکه ایه من که الان 3 ماه دارمش واقعا راضیم با گارانتی گرفتید؟یا...؟نقل قول:
ولی جالبه یهو حدود 200 تومان ارزون شد و واقعا تو این رده قیمت رقیب نداره.
اگه گرافیک رو آپدیت کنی دیگه احتیاج به این کارا ندارینقل قول:
چرا قیمت لپ تاپ اینقدر پایین اومده... الان core i5 الان شده 795 ؟؟؟؟