سلام
می خوام از ازادی با مترو برم
هران، خیابان شریعتی، چهارراه شهید قدوسی (به طرف سید خندان)، ستاد ارتش
Printable View
سلام
می خوام از ازادی با مترو برم
هران، خیابان شریعتی، چهارراه شهید قدوسی (به طرف سید خندان)، ستاد ارتش
سلام . بايد از آزادی سوار قطار کلاهدوز بشین و وسط راه در ایستگاه چهارراه ولی عصر پیاده بشین و سوار قطاری بشین که میره قائم . چهار ایستگاه بالاتر در ایستگاه شهید قدوسی پیاده بشین .فقط یادتون باشه در ایستگاه آزادی بپرسین مترو خط 3 که میره شهید قدوسی راه افتاده یا نه ؟نقل قول:
از قدوسی تا ستاد ارتش رو باید چطوری برم ؟کسی ادرس دقیق داره؟نقل قول:
ظاهراً ستاد ارتش نزدیک ایستگاه مترو قدوسی هست چون توی نت نوشته خ شریعتی نبش قدوسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
ایستگاه مترو قدوسی هنوز افتتاح نشده .
رفتم ایستگاه سبلان از اونجا با تاکسی 1000 ت دادم رفتم چهار راه قصر(قدوسی) اونجام یه 100 متر پیاده روی رفتم پیدا شد .مرسی از دوستان
با سلام
برای اینکه ارزون و سریع از ترمینال غرب بریم میدان ونک چه راههایی هست؟
ممنون
سلام.نقل قول:
یکی از راهای ارزون که به ذهن من رسید.
سوار مترو خط 4(واقع در همون ترمینال)بشید وایستگاه ولیعصر پیاده شید.این ایستگاه 4راه ولیعصره.بعد با اتوبوس های بی ار تی ولیعصر برید میدون ونک.
بدی این راه اینه که زما ن تو اتوبوسش زیاده.
ترمینال غرب کنار مترو میدون آزادی هست . اگه فقط یک ساک کوچیک همراهتون باشه میتونین سوار قطار کلاهدوز بشین و دروازه دولت پیاده بشین و سوار قطار تجریش بشین و توی ایستگاه حقانی پیاده بشین از اونجا با یک کورس تاکسی برید میدون ونک . اگه چمدونتون بزرگ باشه شاید نذارند سوار مترو بشین .اگه کوله پشتی باشه یا ساک دستی کوچیک مسئله ای نیستنقل قول:
صمن تشکر از دوستان
برای پیدا کردن مسافرخونه مناسب بنده رو راهنمایی میکنین
تو سایتها گشتم اکثرا هتل هستند و گرون
من دنبال مسافرخونم دانشجویی و امن
دوروبر ونک مسافرخونه پیدا میشه؟آشنا دارین؟یا قبلا خودتون رفتین؟
ممنون
سلام . ارزانترین مسافرخونه ها توی میدان امام خمینی ( نوپخانه ) و انتهای خیابان سعدی ( ناصر خسرو ) هست . همونجا هم مترو هست . با قطار تجریش میتونید برید ایستگاه حقانی و از اونجا با تاکسی برید ونک . اطراف ونک فقط هتل و هتل آپارتمان هست و قیمتهاشون زیر 160 - 170 تومن نیست یا حداقل 150 نیستنقل قول: