نقل قول:
آقا این تفکر از پایه غلطه ... مدل آماده آبرو از کسی نمیبره . مراجعه بشه به پست قبل با مدرک ثابت کردم که هیچ گیمری به اینکه مدل شما آماده هست یا نه کاری نداره مهم کیفیت بازیه
Printable View
نقل قول:
آقا این تفکر از پایه غلطه ... مدل آماده آبرو از کسی نمیبره . مراجعه بشه به پست قبل با مدرک ثابت کردم که هیچ گیمری به اینکه مدل شما آماده هست یا نه کاری نداره مهم کیفیت بازیه
توضیحات honestbud کاملا درسته . شما طبق چه دلیلی میگی که از پایه غلطه ؟
اتفاقا گیمرها خیلی رو این موضوع حساس هستن ! کافیه یه تاپیک بزنی تو سایت های بازی و نظر سنجی کنی ! یا عکس العمل گیمر ها رو نسب به بازیهایی که قبلا از مدل آماده استفاده کردن رو ببینی ...
این هم فراموش نکنیم که همین بنیاد بازیهای رایانه ای از بازی که مدلهاش آماده باشه چندان حمایت نمیکنه
شما خودت فکر کن که میخواهی بازی بسازی و اون محیط مورد نظرت رو خلق کنی یا یه سری مدل آماده بزاری تو موتور فقط واسه فروش بازی ؟
بازم میگم چیز که کار خودمون نباشه ارزش چیه ؟
داداش من شما کدوم تفکر منظورته؟نقل قول:
اینکه آبرو میره؟
اولا من نگفتم که به خاطر استفاده از مدل آماده آبروی آدم میره!
من منظورم اینه که چون از مدل آماده استفاده میکنی، ممکنه محیطت مثل یه بازی یا چند تا بازی دیگه باشه!همین!
دوما من میگم استفاده از مدل آماده دست آدم رو میبنده!فکر کنم دیگه با این یکی موافق باشین!نه؟
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
آنتی جان شما حرفت اینه که ارزش نداره!
من هم خودم با این موافقم ام این جای بحث نداره!
چون ارزش یه چیز درونیه!
من میگم ارش نداره!
فلای میگه داره!
پس من (با اینکه معتقدم استفاده از مدل آماده ارزش بازی رو کم میکنه) اما اصلا سر این موضوع بحث نمیکنم.
مشکل استفاده از مدل آماده 2 تا چیزه که به هم گره خوردن و هر کدوم علت اون یکی هستش :
1. بازی ممکنه شبیه یک یا چند بازی دیگه از آب در بیاد
2. دست آدم بنده، بهتره بگم ذهن خلاق آدم بنده.یعنی ذهن خلاق شما میگه خوب الان اینجا یه چنین مدلی رو باید بزارم که فلا و بهمان.اما مدل آماده شما میگه نمیشه، بیا من رو بزار. و این میشه که شما باید خواسته های ذهن خلاقت رو بزاری کنار فقط به این خاطر که نمیخوای یا نمیتونی مدل بزنی!
خود من هم 2-3 هفته بیشتر نیست با مکس کار میکنم و از مدل زدن هیچی نمیدونم.اما اگه قرار باشه یه روزی بازی بسازم، حتما از یه مدل کار حرفه ای کمک میگیرم!
شما مشخصه اصلا پست من رو نخوندی ... اونجا با دلیل دو تا تاپیک رو بهت نشون دادم که هیچ عکس العملی نسبت به مدل های آماده از سمت گیمر ها توشون انجام نشده ولی بازم حرف خودت رو میزنینقل قول:
میدونی دلیلش چیه ؟ دلیلش اینه که تا حالا یه بار هم ساخت یه لول کامل رو با مدل های ساخت خودت امتحان نکردی الانم میدونم میای میگی : نه من ساختم و راحته و کاری نداشته !
1 ) خوب اینو قبول دارم ولی راحت میتونی متریالش رو عوض کنی ... متریال یه جور روح توی گرافیک بازیت هستنقل قول:
2) اگه بخوای فقط از مدل آماده استفاده کنی که خیلی واضحه که دستت بسته هست ولی خودت هم میتونی طراحی کنی خوب
در کل من این بحث رو ادامه نمیدم ... هر کی هر نظری داره محترمه ولی میدونم نظرتون عوض میشه فقط خواستم بگم اشتباه میکنید :46:
دقیقا . یکی از دلیل هاش همینه ...نقل قول:
2. دست آدم بنده، بهتره بگم ذهن خلاق آدم بنده.یعنی ذهن خلاق شما میگه خوب الان اینجا یه چنین مدلی رو باید بزارم که فلا و بهمان.اما مدل آماده شما میگه نمیشه، بیا من رو بزار. و این میشه که شما باید خواسته های ذهن خلاقت رو بزاری کنار فقط به این خاطر که نمیخوای یا نمیتونی مدل بزنی!
اصلا قرار نیست که کار راحتی باشه . اگه راحت بود الان همه گیمرها بازی ساز بودن . استفاده از مدل آماده برای راحت کردن کار درست نیست چون بازی سازی کلا کار سنگین و سختیهنقل قول:
دلیلش اینه که تا حالا یه بار هم ساخت یه لول کامل رو با مدل های ساخت خودت امتحان نکردی الانم میدونم میای میگی : نه من ساختم و راحته و کاری نداشته !
هرکس هم واردش میشه باید اینو قبول کنه . اتفاقا برعکس تو بازی سازی من همیشه سعی میکنم به سمت سختی برم تا اینکه راحت طلب بشم ...
درسته فکر کنم اگه بحث رو ادامه ندیم بهتر باشه.نقل قول:
ولی من نگفتم که از مدل آماده استفاده نمیکنم و نخواهم کرد!
استفاده به جا اون هم در مواقعی که چاره ای نباشه!
اما اینکه از اول قصدت این باشه که بخوای فلان مرحله رو با مدل آماده درست کنی، این به نظر من اشتباهه و فکر هم نکنم این نظرم عوض بشه!
ممکنه به خاطر نبود بودجه برای استخدام مکس کار حرفه ای یا بخ خاطر هر چیز دیگه ای بیام از مدل آماده استفاده کنم ولی این نظرم عوض نمیشه :
اما اینکه از اول قصدت این باشه که بخوای فلان مرحله رو با مدل آماده درست کنی، این به نظر من اشتباهه
میدونم ممکنه شما هم نظرت عوض نشه، اما تو رو خدا یه چند دقیقه به این حرفام فکر کن!
از تعداد پست هات و محتوای اون ها، معلومه که شما تو کامپیوتر استاد مسلم ما هستی و ما عددی نیستیم پیش شما(اینو جدی گفتم و تعارف و پاچه خواری نبود) اما شاید حرف من(اونی که با سبز نوشتم)هم درست باشه!
بله !! من الان چون وارد بازیسازی شدم باید این جمله ای که پر رنگ کردم رو قبول کنم :31:نقل قول:
پس از نظر شما کل مراحل ساخت بازی کشکه و فقط بازیسازی مربوط به مدل سازی میشه و هر کس مدل ساز باشه بازیساز هم هست !
و طبق حرف شما برنامه نویسی و صداگذاری و نور پردازی و هزار تا کار دیگه زیر مجموعه ی مدل سازی میشه !خوب یک ساعته منم دارم همین رو میگم دیگه:31: ... فقط « در مواقعی که چاره ای نباشه ! » رو پاکش کن چون ساخت کاراکتر خیلی سخته ولی ترجیح میدم کاراکترم رو خودم طراحی کنمنقل قول:
اما اینکه از اول قصدت این باشه که بخوای فلان مرحله رو با مدل آماده درست کنی، این به نظر من اشتباهه
و ساخت یه اسلحه مثل کلت خیلی راحته ولی من ترجیح میدم از مدل آماده هایی که با کیفیت و خوب هستن استفاده کنم
نقل قول:
درسته بازی سازی فقط مدل سازی نیست اما به نظر من این قسمت مهم ترین و سنگین ترین قسمتشه ! که اگه کار خود بازی ساز نباشه یعنی سنگین ترین و مهم ترین قسمت بازی کار خودش نبوده ...
محتوای مخفی: .
من يه بازي دارم كه مدل هاش ساخت خودمه صدا هاش رو خودم record كردم اهنگشم خودم ساختم تكسچرشم خودم نقاشي كردمنقل قول:
اسم ما بازیساز مستقله نه مدلسازیم ، نه میتونیم افکت صوتی و موزیک طراحی کنیم و نه میتونیم برین تکسچر بسازیم
:31: (دماغ سوخته ميخريم )
كاملا موافقمنقل قول:
بازم میگم ممکنه یکی اصلا تمام مدلهاش آماده باشه و بازیش هم گرافیکش واقعا عالی باشه اما وقتی کار خودش نیست ارزشش چیه ؟ اینو من فقط نمیتونم بفهمم !
البته بازم میگم آقا هادی بیشتر محیط هاش و مدلهاشو خودش میزنه . من حرفم سر استفاده از مدل آماده هست نه آقا هادی ...
ادم اينطوري سرشو مثل يه مرد بالا ميگيره ميگه كيف كردين بر عكس همه دنيا يه بازي ساختم كه همه چيش كار خودم بود و بازم بازي قشنگ شد
اما براي نمونه كار لازم نيست مدل بسازي چون اون ادمايي كه ميبينن شعور تشخيص اماده غيره رو ندارن
پس بهتره كه فقط زرقو برق كار زياد باشه تا چش پر كنه
خوب
آنتی جان :
با این قسمت از حرفات موافقم
من هم همیشه میرم سراغ سختیش!نقل قول:
هرکس هم واردش میشه باید اینو قبول کنه . اتفاقا برعکس تو بازی سازی من همیشه سعی میکنم به سمت سختی برم تا اینکه راحت طلب بشم
با این قسمت موافق نیستم :
چون به نظر من طراحی مرحله!طراحی متریال و آهنگ و نور خیلی بیشتر تاثیر میزاره!مخصوصا آهنگ(حالا صدا ها زیاد نه و آهنگ خیلی)نقل قول:
بازی ساز نباشه یعنی سنگین ترین و مهم ترین قسمت بازی کار خودش نبوده ...
مثلا من خودم چند بار Uncharted1 رو بازی کردم(متاسفانه هنوز 2 اش رو نخریدم.کسی نداره ما بخریم ازش؟:31:) از همه چیزش لذت بردم، اما الان تنها چیزی که ازش یادمه آهنگشه که مو رو به تن آدم سیخ میکنه(حتی همین الان که حرفشو زدم)
خوب ما هم سر همون چاره نداشتنه دارشتیم بحث میکردیم دیگه!نقل قول:
خوب یک ساعته منم دارم همین رو میگم دیگه:دی ... فقط « در مواقعی که چاره ای نباشه ! » رو پاکش کن چون ساخت کاراکتر خیلی سخته ولی ترجیح میدم کاراکترم رو خودم طراحی کنم
و ساخت یه اسلحه مثل کلت خیلی راحته ولی من ترجیح میدم از مدل آماده هایی که با کیفیت و خوب هستن استفاده کنم
در مورد کاراکتر که دیگه اصلا بحثی نیست!شما فکر کن یه بازی بسازی که کاراکترش، از تو یه بازی دیگه اومده باشه!این دیگه ته تابلو بودنه!پس معلومه که کاراکتر رو باید خودت مدل کنی! اما در مورد کلت! تو این مورد بخصوص شاید حق با شما باشه چون تو چشم نیت.
اما حالا یه مثال عملی میزنم، شاید یه فرجی هم برای خودمون شد!
من الان دارم یه مدل بسیار بسیار بسیار ساده برای یه میز کنترل میسازم(از اونا که پر دکمه و مانیتوره!) رفتم تو نت گشتم دیدم مدل آمادش هست اما 200 دلار پولشه!!!!!!
خوب شما میگی من الان چی کار کنم!شما خودت مدل آماده ای برای این کار من سراغ داری؟