saman_s755
گرافیک این بازی روی Xbox360 اینه؟؟ روی PC در حالت Low کیفیتش بهتره :D .
من یک مشکلی در نسخه ی PC دارم، آن هم این که صدای بازی در حین پخش فیلم ها دارای مشکل هست. بعضی موقع ها هم دمو ها پخش نمی شه.
Printable View
saman_s755
من یک مشکلی در نسخه ی PC دارم، آن هم این که صدای بازی در حین پخش فیلم ها دارای مشکل هست. بعضی موقع ها هم دمو ها پخش نمی شه.
آخی آخی , نازی نازی .... ;)نقل قول:
این حرف ازوناش بود! دیگه ازین بی منطق و بی دلیل تر نمیشدنقل قول:
اما این درسته شما اینطوری جواب بدی؟ :31:نقل قول:
آخی آخی , نازی نازی .... ;)
جواب من از 4 خط نوشتن بهتر بود و ایشون رو متوجه زیاده گوییشون میکنه دیگه , عیب نداره که :دینقل قول:
اما این درسته شما اینطوری جواب بدی؟
به نظر من جواب محمد خیلی خنده داره بود :31:
+
حالا درسته روی سیستم های خیلی قدرتمند پی سی گرافیک اون از کنسول خیلی بهتره ولی دیگه این کنسول ها هم برای عصر عجر نیستن و اینجوری نیست که دیگه کیفیتش روی اونا بد باشه!
بعضی ها حتی با وجود سیستم نسبتا خوب اونو روی کنسول میرن!
نمونش همین محمد :31:
سلام باز هم 4 تا فان یا کولر کنسول امدن این جا دعوا:31:.بابا بسه دیگه یه نگاه به این عکس ها بنداز بعد بیا حرف بزن ما رو کشتید.
کد:http://s30.aks98.com/files/22585192895362329144.jpg
کد:http://s30.aks98.com/files/71950594375347801785.jpg
خوب دیگه اینو بدونید کنسول هیچ وقت همچین گرافیکی نداره و در ضمن ریزولیشن بازی هم حتما کمتر از 720 خواهد بود.کد:http://s30.aks98.com/files/61900820386885277176.jpg
این درست که گرافیک بازی رو dx10 و 11 میتونه از کنسول بهتر باشه اما خود شما اون حرفو قبول داری که lowـشم بالاتره؟نقل قول:
سلام باز هم 4 تا فان یا کولر کنسول امدن این جا دعوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بابا بسه دیگه یه نگاه به این عکس ها بنداز بعد بیا حرف بزن ما رو کشتید.
خوب دیگه اینو بدونید کنسول هیچ وقت همچین گرافیکی نداره و در ضمن ریزولیشن بازی هم حتما کمتر از 720 خواهد بود.
(اینو هم بگم من فقط pc دارم و به قول شما فن و کولر pcـیم :31:)
عزیزم باز اسمت رو دیدم خندم گرفت ! شما که هیچی از گیم نمیدونین و فقط کریسیس میشناسین بهتره که کلا پسته انتقادی هم ندین ! چون این پست خیلی مسخره و بی منطق شما اصلا ارزشی نداره و فقط داره تعداد پست هاتون رو زیاد میکنه ...نقل قول:
سلام باز هم 4 تا فان یا کولر کنسول امدن این جا دعوا.بابا بسه دیگه یه نگاه به این عکس ها بنداز بعد بیا حرف بزن ما رو کشتید.
نمیشه این بحثای کودکانه رو تموم کنید؟؟؟؟
یعنی واقعا نمیشه هر کی رو پلتفرم مورد نظر خودش بازی رو انجام بده ولذت ببره؟؟؟واقعا باید حتما کلاممون نیشدار باشه و مخاطبمون رو اذیت کنیم و نظم تاپیک رو بهم بریزیم؟؟
اگه شما pc قشنگی دارین بازی کنین و لذت ببرین....دیگه مسخره کردن کنسول برای چی؟؟؟؟
+
محمد تو هم جواب خیلی پستا رو نده...بذا بی جواب بمونه.این پستا عادیه.... .
خیر نسخه xbox360 بازی همونطور که اعلام شد و سایتای معروف گرافیکی هم تایید کردن و ما هم بازی کردیم خودمون(دموشو) 720 بود....... .نقل قول:
.
.
.
متاسفانه ما ایرانی ها عادت کردیم فقط از مال خودمون تعریف کنیم و همواره سعی می کنیم این موضوع را با انواع دلایل منطقی و غیر منطقی به دیگران بقبولانیم !!! این موضوع تنها در رابطه با پلتفرم ها نیست ! بلکه در رابطه با گوشی ها ، ماشین ها ، لوازم منزل و ... کلا ما ایرانی ها عادت داریم بزنیم تو سر مال طرف مقابل و بگیم مال من بهتره !!! .
البته بلا نسبت ایرانیان عزیزی که ناراحت شدند .