سلام
نکته اول : اگه روی کارتن دستگاه شما برچسب نباشه و از روی کیبورد دستگاه بخواید تشخیص بدین که فارسیه از کجا میفهمین؟ چون کیبورد عربی خیلی به فارسی نزدیکه و شاید توی یکی دو حرف اختلاف داشته باشند. با این حساب ممکنه کیبورد عربی باشه و یه برچسب فارسی هم روی جعبه زده باشند.
اگه نکته اول رد شد پس :
دستگاه شما چه مدلی هست؟ احتمالا مدلی باشه که سال شروع خط تولیدش از 2009 به پائین هست. البته این نکته رو بگم که ممکنه شما 6 ماه پیش خریده باشی ولی منظور خط تولید هست نه مدل. سیاست فروش شرکت ها اینه که زمان ورود محصول به بازار و زمان اعلام به نمایندگی های فروش فرق میکنه. برای مثال یه شرکت مادر میاد و یه سری جدید رو طراحی میکنه ، بعد از اخذ گواهینامه ها و کارهای اداری که داره میاد و اعلام سری جدیدش رو میده . ولی نه به عموم ، بلکه به کسانی که نمایندگی هستند (توزیع کنندگان و نمایندگان رسمی فروش). یه سری قراردادی این وسط بین فروشنده ها و شرکت رد و بدل میشه. مثلا اگه شرکت من رو برای عقد قرارداد بپذیرند (شرایط خاص خودش رو داره.) من میتونم این سری رو به صورت تک مدل و حتی مدل هایی که در آینده از این سری با توجه به برنامه ریزی که شرکت کرده رو سفارشی و یا به صورتی که شرکت قصد تولید داره بخرم. اینجوری هم شرکت میدونه که چه قدر بایستی سرمایه گذاری کنه روی این سری و هم من از نوع کالا و موجودیه اون توی زمان مشخص شده که تعهد تحویل شرکت هست اطلاع خواهم داشت.
اگه به فرض دستگاه شما 2009 به پایین باشه ، اون زمان ایران جزو لیست Asus بوده و یکسری قراردادی بین شرکت های ایرانی و شرکت مادر منعقد شده که شرکت مادر نمی تونه زیر اونا بزنه. پس از اون سری که قبلا قرادادش بسته شده و شرکت متعهد شده هر مدلی که جزو اون قرارداد بوده رو بایستی طبق تعهد برای طرف قرارداد تولید بکنه. بنابراین لپ تاپ هایی که خط تولید اونا از اواخر 2009 تا الان هست چنین کیبوردی نخواهند داشت. بنده بارها توی همین تایپیک لینک هایی دادم از ایسوس که ایران جزو بازار فروش این شرکت محسوب نشده ، پس کیبورد فارسی هم معنایی نخواهد داشت.
موفق باشین.