-اخه چندباري مطرح كردند دوستاننقل قول:
-از طريق يك ----t كانال ها وتلتكس دريافت بشه واز طريق كنترل hdtv بشه تلتكست كه مربوط به دستگاه گيرنده ديجيتال هست فعال بشه
Printable View
-اخه چندباري مطرح كردند دوستاننقل قول:
-از طريق يك ----t كانال ها وتلتكس دريافت بشه واز طريق كنترل hdtv بشه تلتكست كه مربوط به دستگاه گيرنده ديجيتال هست فعال بشه
آقا تلتكس درست شد
ربطي به به تنظيمات نداشت اشتباه خودم بود (من فقط رو كانال 1 دنبال تلتكس ميگشتم و اصلا نمي دونستم كه كانال 2 يا 3 را بزنم )
ممنون كه فسفر سوزونديد!!
فقط يك مورد را پيدا نكردم و اون ضبط برنامه هاي تي وي روي هارد يا فلش بود
تي وي 2 پورت Usb داره و دستگاه Home tuter هم usb داره
ولي دكمه ركورد روي كنترل هيچ عكس اعملي نشان نمي ده
دنبال PVR هم تو منوي مخي گشتم چيزي نبود
كسي راهي داره؟
-خسته نباشيد :46:نقل قول:
-بارها خدمت دوستان عرض شد pvr مربوط به مدل هاي خاصي هست (c7000-8000-9000-) و اون هم در ريجن هاي اروپايي
-البته تا امروز فردا خدا ميدونه :46:
با سلام و خسته نباشید
آقا از بچه ها که مدل 6.5 ال سی دی سامسونگ و دارن میشه کمکی بهم کنن و از منوی مخفی پیش فرض این گزینه هارو بدن ؟
adc target ------------->1st_av_low
adc target ------------->1st_av_high
adc target ------------->1st_av_delta
adc target ------------->1st_av_comp
و
AD Result ----->1st y GH
AD Result ----->1st y Gl ,,,,,,,,,,,,,,,,,
با تشکر از همگی
با سلام
آقايون بالاخره من PVR را تو منو مخي پيدا و on كردم.
حالا با توجه به اينكه اين فيچر بوده و فعال كردم ولي هيچ راهي براي ضبط كانالها ندارم.(مثلا ضبط فوتبال از شبكه 3)
يا من بلد نيستم و يا روي اين ورژن وجود ندارد فقط ميخواستم بدونم اگه فعاله كجا بايد برم و امتحان ضبط را انجام بدم.
ممنون از همگي...
مدل 40 اينچ 6200 بانه
ممنون در مورد adc/wb راهنمايي كنيد لطفا
-خيلي از موارد هست شما ميتونيد فعال كنيد منتها بايد اين قابليت به صورت سخت افزاري هم قرار داشته باشه روي hdtv تون ؟نقل قول:
-در مورد pvr هم كه بارها خدمت دوستان عرض كردم
-با اين حال يك فلش بزنيد به usb پنل و تست كنيد (با زدن كليد ركورد روي ريموت )
-اخه چرا ؟ :41:نقل قول:
-چه مواردي رو دستكاري كردين؟مدل hdtv تون چيه ؟
دوستان حالت دیجیتال رو از منوی مخفی فعال کردم و گزینه دیجیتال به کانال یابی اضافه شد ولی شبکه ها رو نیاورد مثل اینکه سری 4 تیونر دیجیتال ندارند :sad: