در همین راستا ، شماره فروشگاهی یا مرکزی در دبی رو کسی داره تو پیام خصوصی ارایه کنه؟نقل قول:
آخه این جور مواقع باید اینقدر سماق بمکیم تا یکی پیدا شه و جواب بده. واسه وقتی که یهو سفری پیش بینی نشده اتفاق میافته خیلی خوبه .
Printable View
در همین راستا ، شماره فروشگاهی یا مرکزی در دبی رو کسی داره تو پیام خصوصی ارایه کنه؟نقل قول:
آخه این جور مواقع باید اینقدر سماق بمکیم تا یکی پیدا شه و جواب بده. واسه وقتی که یهو سفری پیش بینی نشده اتفاق میافته خیلی خوبه .
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=501191[/HTML]
خوشحال میشم نظر شما دوستان هم بدونم....
سلام دوستان .. refresh rate با clear motion rate چه فرقی میکنه؟؟ اصلا تفاوتی دارن؟؟
چون توی سایت اصلی برای مدل d8000سامسونگ CMR رو زده 960 hz اما توی سایت های دیگه refresh rate vرو زده 240hz
بچه ها به نظرتون از بین دو مغازه فروشنده tv های samsung در کنار همدیگه، یکی با گارانتی سام سرویس و دیگری بدون گارانتی، کدوم یک برنده است؟؟
refresh rate یا نرخ تازه سازیه تصاویر تو ی تمام برندها یه معنی رو میده و قابل مقایسه هست اما clear motion rate ( CRM (مخصوص سامسونگ هست که از اون برای روان سازی تصاویر استفاده میکنه که اتفاقاً خیلی هم کارایی مفید و جالبی داره. توی برندهای دیگه هم تکنولوژی مشابهی هست با نامهای دیگه که اعدادشون فقط در برند هم نام قابل مقایسه هست چون هر کدوم روش خاصی برای بیان نتیجه دارند.نقل قول:
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
دقیقاً منظور چیه؟ برنده چی؟!!نقل قول:
شما یا گارانتی دار میخوای بگیری یا بدون گارانتی. توی ضمانت دارها برای سامسونگ خب مشخصه که سام سرویس نماینده اصلی هست و مطمئن ترین.
واسه خرید نمیگمنقل قول:
برای فروش میگم کدوم بهتره!؟
چون خواستم نمایندگی سام سرویس رو بگیرم به من گفتن بهت نمایندگی مستقل نمیدیم! (باید برم زیر مجموعه یکی دیگه کار کنم، منم که بهم برخورد!)
حالا اگه من کنار نمایندگی سام سرویس مغازه فروش tv سامسونگ بدون گارانتی باز کنم، موفق میشم؟؟
ایا d9000 درتهران وجود داره؟نقل قول:
اگه هست قیمتش چنده؟
چند اینچه؟
با سلام
یه سری عکس از D6600 "46 براتون آماده کردم. سعی کردم در همه زوایا بگیرم و با تصاویر و فیلمهای مختلف تا بتونه به دوستان برای انتخاب کمک کنه.
احتمالا برای اینکه صفحه سنگین نشه توی 2 تا پست قرار بدم. البته تا جایی که میشده عکسها کم حجم شدن. Date inprint دوربین رو هم یادم رفت خاموش کنم. به بزرگی خودتون ببخشید.
همه تصاویر در مد Dynamic گرفته شدن. رزولیشن 1920*1080. Sd رو بعدا قرار میدم.
اکثرا عکس هستند. اونهایی که فیلم هستند رو مشخص کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستند LIFE
مستند LIFE
به عمق رنگ سیاه در تصویر بالا مخصوصا در وسط تصویر دقت کنید. به نظرم عالیه...
...در ادامه پست قبلی
Saving Private ryan Bluray Image
سئوالی بود در خدمت هستم
دستت درد نکنه. معلومه خیلی زحمت کشیدی.
برای اینکه صفحه سنگین نشه میتونی عکسها رو بصورت tumbnailes بذاری و لینک اندازه بزرگش رو بذاری تا دانلود کنیم.
یه تایپیک مخصوص هم برای این کار هست:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423089[/HTML]